Şimdi Ara

Age Of Mythology Extended Edition FPS Problemi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu hayatta herkesin çok sevdiği ve yıllardır oynasada bıkmadığı bir oyun vardır.

Age Of Mytology oyunuda yıllardır severek oynadığım ve sıkıldıkça stres attığım bir oyun.

Ama gel gelelim bu oyunda Gpu usage ve buna bağlıda fps düşmesi yaşıyorum.

Ben bu konuyu aylar önce farklı bir konfigürasyonla yaşadığımda da açmıştım suçu HDD atmıştık ama maalesef.

Şimdi ilk önce eski sistemim

i3 3220 + R7 265 + 8 GB Ram + 160 GB HDD

Ayrıca oyun korsandı ve maalesef oyuna girdikten 1-2 dakika sonra Gpu kullanımı düşüyor %20-30 lara ve fps 30 altına kadar geliyordu ciddi bir biçimde kasıyordu.

Neyse oyunu orjinal aldım değişmedi gene aynı sonra ben sistemimi güncel oyunlar içinde yükselttim ve elden geçirdim.

Şu anda sistemimim;

i7 3770 + RX 480 + 16 GB Ram + 240 GB SSD

Kısaca görüldüğü üzere sistem baştan aşağı yenilendi yani Battlefront Multiplayerde dahi 130 fps gören bir bilgisayar ama gel gelelim Age Of Mythology Extended Edition oyununda gene Ekran kartı kullanımı düşüyor ve fpsler sürünüyor.

R7 265 2 GB
    R7 250X 2 GB
    RX 480 8 GB

Bugüne kadar yukarda adını yazdığım tüm kartlarda bu problemi yaşadım.

Bu oyunun benim bilmediğim bir problemimi var yoksa bana özel garezimi var anlamadım. Korsan yada Orjinal farketmiyor delirtti adeta beni.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Soruna cevap veremeyeceğim ama, fps sorunu bende de vardı. ilk çıktığında hevesle indirmiştim ne güzel olur grafikler filan azıcık da nostalji yaparım diye. Rahatsız etti sildim ben de.
  • Bu oyunda bu sorun var. Özellikle kalabalık arttıkça oluyor sistemle alakalı değil yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.