Şimdi Ara

Age Of Empires ve Arsenal tarzı strateji oyunları tavsiyeleriniz ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki oyun tarzında strateji oyun tavsiyelerinizi bekliyorum.Empires'i sıkılmadan hala oynuyorum.Benim için grafik önemli değil her türlü tavsiyenize açığım(1995 dan öncede olmasın ).

Başka tür güzel strateji tavsiyesi olan varsa söyleyebilir ?

Arsenal'in tam olarak adı ''A.R.S.E.N.A.L. Extended Power''.Arsenal 1995'te çıkmış olan bir oyundur.(tam doğru olmayabilir).Zaten çoğunuz empires'i bilir

Arsenal bayağı eski olduğu için gamespot gibi sitlerde bulamadım onun için resmini koyuyorum.

http://g.imagehost.org/0383/ARSENAL2.png

http://www.tacticalsoft.com/arsenal2_screenshot011.jpg

Şimdiden herkese teşekkürler...

• Grafik onemli degil diyorsun, o halde siddetle Starcraft 1'i tavsiye ederim. Age of Empire'i hala sikilmadan oynuyorsan birde Age of Mythology var, onu dene. O resimdeki ''A.R.S.E.N.A.L. Extended Power'' adli oyunuda, Civilizations oyununa benzettim, deneyebilirsin.
  • Age of Empires sürümünü belirtmediğin için söylemek istedim. Age of Empires 3'ü dene. Full grafik ayarlarında mükemmel oluyor. 2'yi oynayanlar ilk başta hemen "bu ne lan pff" diyor benim gibi; lakin oyunun mantığını anladıktan sonra inan 2 kadar zevk veriyor. Hatta son zamanlarda 3 çok daha hoşuma gitmeye başladı. Bir de Gameranger'dan çokluoyunculu oynadın mı offf!

Ha unutmadan; Stronghold Crusaders de bence tam aradığın gibi bir oyun. Onun dışında Rise of Nations ve American Conquest de eski ama güzel oyunlardan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrerok_rc -- 12 Temmuz 2011; 1:58:09 >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.