Şimdi Ara

Age Of Empires Online (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
11.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tormintor

quote:

Orijinalden alıntı: ClammY

Kesin ve kolay bir çözümü varmı bunun arkadaşlar ?

Yukarıdaki olay oluyor. Kolayı molayı yok. 2 sayfaya tıklamaktan acizseniz oynamayın zaten oyunu.

Sitem etmene gerek yok bende günklerdir uğraşıyordum hep aynı sonucu alıyorum o yüzden kolay bir yontemi varmi diye sordum
  • quote:

quote:

quote:

Yukarıdaki olay oluyor. Kolayı molayı yok. 2 sayfaya tıklamaktan acizseniz oynamayın zaten oyunu.

Sitem etmene gerek yok bende günklerdir uğraşıyordum hep aynı sonucu alıyorum o yüzden kolay bir yontemi varmi diye sordum

Ben de aynı hatayı alıyordum ama saksıyı biraz daha çalıştırıp sorunu Microsoft'a ilettim :) Cevap verdiler hemen sağolsunlar. Adam Connect'teki bir Bug'a rastlamışsınız dedi.. (İngilizce)

Neyse, sonuçta bu yöntem de gayet kolay...

• quote:

Orijinalden alıntı: coolrecep

quote:

quote:

quote:

Ben de aynı hatayı alıyordum ama saksıyı biraz daha çalıştırıp sorunu Microsoft'a ilettim :) Cevap verdiler hemen sağolsunlar. Adam Connect'teki bir Bug'a rastlamışsınız dedi.. (İngilizce)

Neyse, sonuçta bu yöntem de gayet kolay...

Saol dostum bende bi denim bakim sonuç ne olacak

• quote:

Arkadaşlar buyrun çözüm, Microsoft'a mail attım, onlardan gelen maildir.

Age of Empires Online Beta Page Not Found Hatasına Çözüm

Sağol Sayende betaya kayıt olabildim

• quote:

Kayıt oldum Sabırsızlıkla bekliyorum oyunu

Age Of Empires Online

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kherehabath -- 27 Ağustos 2010; 3:35:41 >

• ben eve gidince kayit olup indirecem.
  • bi kac soru ilen buradayim.

online oldugu icin bizim sehir bi yerde kurulu mu?
    kurulu ise biri bize saldiri yapabilirmi?
    saldiri yapabiliyor ise askerleri nasil kontrol edecegiz, burada degiliz, saldiridan haberimiz yok?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizmo_x

ben eve gidince kayit olup indirecem.

Açılırsa indiririz
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizmo_x

bi kac soru ilen buradayim.

online oldugu icin bizim sehir bi yerde kurulu mu?
    kurulu ise biri bize saldiri yapabilirmi?
    saldiri yapabiliyor ise askerleri nasil kontrol edecegiz, burada degiliz, saldiridan haberimiz yok?
    Oyundaki sistem Age of Empires 3'e çok benziyor. AoE3'te gelişen bir ana şehrimiz vardı. AoE: O'da bu şehir harita üzerinde kuruluyor. Sadece görüntü olarak yok. Başta bir palas ile başlıyorsun, sonra bina yapa yapa geliştiriyorsun. Savaşacağın zaman ise başka bir haritada oynuyorsun. Yani ana şehrine kimse saldıramaz. Oyunda savaşlar gerçek zamanlı olacak; Travian ya da Ogame'deki gibi değil.
  • yani istedigim kisinin kalesine dalamam stronghold kingdom gibi?
    gerci kingdom da askerler kendileri daliyor o ayri :d.
  • Stronghold'ta olay kale zaten. Bu oyunda kale görüntü olarak bulunur büyük ihtimal eski serilerde olduğu gibi; iki ok atar, üstün ünite üretir...
  • gine ceşitli ülke seçimi olucakmi acaba ?
  • Başta sadece eski Yunan medeniyeti olacak. Sonra ne eklerler bilinmez.
  • quote:

şimdi ben burda anlatılan yolu izleyerek kayıt oldum tşkler.. ancak bana ne zaman mail gelir cilient indirme linki flan olucakmı, kesin geliyormu yani her başvburan kabul ediliyormu, bide boyut ne oyunda aceba?

• Betaya kabuller bu aralar başlayacaktı ama yapımcılar yeni bir yama çıkarıp öyle başlama kararı aldıkları için ertelediler. Toptan bir kabul yapmayacaklar. Azar azar alacaklar başvuranları. Yani ilk zamanlar kabul edilme olasılığımız düşük ama beta ilerledikçe şansımız artacak. Betaya kabul edilirsen mail alacaksın ama ne zaman kabul edilirsin, ne zaman mail alırsın hiç belli olmaz. O yüzden başvuru yaparken günlük kontrol ettiğiniz bir mail adresini kullanmanızda yarar var. Oyunun sistem gereksinimlerinde harddiskte 3 GB yer istiyor. Kurulum dosyası daha ufak olur herhalde.

Düzenleme: Arkadaşlar betaya alımlar başladı, ilk davetiyelerin gönderimi de bitti. Benim posta kutusu boş, umarım aranızdan kabul edilenler vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Ragon -- 3 Eylül 2010; 14:18:22 >
  • Beta başlamış.

Age Of Empires Online

Age Of Empires Online

Resimler OnRPG'den..
  • Grafikleri çok hoş oyunun.OB'ye geçtiği zaman oynarım büyük ihtimalle.
  • Böyle grafikli oyunları seviyorum insanı iyi hissettiriyor. Herhangi bir ücret ödeyecekmiyiz oynarken?
  • bana mail gelmedi katilmistim :S.
  • Grafikler güzel gözüküyor ama Age of Empires doğasına aykırı sanki
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.