Şimdi Ara

Age of Empires II: Forgotten Empires >ÇIKTI!!!< (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
2
Favori
18.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    oyunları sizin dediğiniz sırayla yükleyeceğimizden emin misiniz age of empires 2 hd yi yuklemeyecek miyiz? Stream in resmi web sitesinde age of empires 2 hd ve forgetten hd yi bir arada satıyorlar.

Bende şöyle bir hata ile karşılaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
     Age of Empires II: Forgotten Empires >ÇIKTI!!!<
  • indirim kollayıp indirimdeyken alın arkadaşlar ben böyle bir rahatlık görmedim 20 yıldır age of yüklerim her bilgisayarıma ama steam gibi hiç rahat edemedim kaşık kürek uydurmaktan oyun oynanmıyordu
  • forgetten empires sadece streamden satın alınarak mı oynanıyor? single player olarak oynama sansım yok mu ? satın mı almam gerekiyor?
  • S.a kardeşler
    bende age of empires 2 hd edition var versiyon 2.0 en eskisi sanırım güncelllicem patch lazım söylermisiniz ?
    birde the forgottene direk çevirebilirmiyim ?
  • En sevdiğim yanı devletlerin hangi tür savaşçılarının olduğunu eğlenerek öğrenmek.
  • beyler lutfen yardım edın zoom out yapamıyorum cok uakın oynuyorum cozum verın :(
  • Beyler bütün age of empires 2 oyuncularını sitemize bekliyoruz
    Yeni age of empires türk sitesi
    www.aocturkey.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA-kktc

Güzelmi beyler ? oynayan varsa alıntılasın güzelse hemen ****

benim bilgisayarda var şuanda çok stabil çalışıyor işletim sistemim win8.1
    Yeni Ülkeler
    -INCAS
    -INDIAS
    -ITALİANS
    -MAGYARS
    -SLAVS
    Yeni Haritalar
    Yeni Binalar
    Yeni Karakterler
    Yeni Senaryo
    KAÇIRMAYINhttp://www.forgottenempires.net/install sitesine girin orada exe | zip yazıyo eğer zipte isterseniz exe dosyasını , zipe basıyonuz , eğer setup desyasını direk indirecekseniz exe ye basın hemen insin :)
    İyi OyunlarRr

• uret21 U kullanıcısına yanıt
    Bende yamayı yeni yükledim.Aynı sorun vardı nette araştırdım steam ana foruma girip baktıp sizin msj tarihinide görünce bi sevaba gireyim dedim :D hala oynuyorsanız oyunu hızlandırmak için numlock (sayısal tuş takımında) bulunan + ve - tuşları ile oyun hızı ayarlanabiliyor :D
  • bhtbhtbht B kullanıcısına yanıt
    Bende yamayı yeni yükledim.Aynı sorun vardı nette araştırdım steam ana foruma girip baktıp sizin msj tarihinide görünce bi sevaba gireyim dedim :D hala oynuyorsanız oyunu hızlandırmak için numlock (sayısal tuş takımında) bulunan + ve - tuşları ile oyun hızı ayarlanabiliyor :D
  • Vay be
  • harunoztufek H kullanıcısına yanıt
    aylardır gırmedıgım forma ıcıme estı gırdım tesaduf bugun cevap yazmıssın sen de :)

kardes sağ olasın ben de bulmustum cozumu.

bu oyunu cıktıgından berı oynuyorum bırakmaya da nıyetım yok. yalnız yenı versıyonda kasma problemı oluyor mu sızde de? bılgısayarım ıyı ama yenı ırkları ve buyuk harıta olan versıyon da kasma oluyor, su sadece pop 500 dıger her sey aynı olanı demıyorum.

bı onerınız olur mu?
  • bhtbhtbht B kullanıcısına yanıt
    bende bir sıkıntı yok ama fazla sayıda ülke seçmeyin ondan oluyor olabilir max 3 yada 4 ülke olsun 1 oyunda bende de campinglerde sorun oluyor görevler tamamlanmasına karşın yeni göreve geçmiyor yada oyunu bitirmiyor farklı c-r-a-c-k- denemek lazım sanırsam
  • Uykusuz geceler başlasın yine yeni yeniden..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.