Şimdi Ara

Age of Empires II: Forgotten Empires >ÇIKTI!!!< (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
2
Favori
18.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

quote:

Orijinalden alıntı: carter

quote:

Orijinalden alıntı: TEK ADAM

quote:

Orijinalden alıntı: carter

Yeni bir oyun gelse hiç fena olmaz.

age of empires online çıktı geçen sene ama aoe 2 tadını vermiyor

Evet hocam haklısınız. Geçen senelerde bende denemiştim. Online oyun tadı kesinlikle vermiyor.

Aeoe gayet iyiydi özellikle PvP arıyorsanız. Ancak dün yapılan bir açıklamayla paraları yetmediği için geliştirmenin bittiğini söylediler. Oyun kapanmayacak ama herhangi bir yenilik de yapılmayacağı için ve oyun eksiklerle dolu olduğu için oynanabilir bir tarafı kalmadı...

Yeni arayışlar içerisindeyim Forgotten Empires'ı deneyelim bakalım.

Sizin için nasıl bilmiyorum ancak bana göre oyunun açıkçası pek bağlayıcılığı yoktu hocam. Oyunun artık geliştirilmemesi kullanıcılar için kötü olmuş.

• italyanlar da vardı galiba bu modda.
  • Aynen ama bina tasarımları çok yapay görünüyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA-kktc

Güzelmi beyler ? oynayan varsa alıntılasın güzelse hemen ****

Güzel oyun.
  • Bu Age of Empires 2 : The Conquerers gibi normal oyun mu yoksa onun üstüne eklenen pack mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arcanian

Bu Age of Empires 2 : The Conquerers gibi normal oyun mu yoksa onun üstüne eklenen pack mi?

eklenti paketi
  • Age Of Empires II The Conquerors bende vardı.
    bak bu iyi oldu :D teşekkürler.
  • beyler ne ugrasıyonuz bunlarla gidin age of empires 3 ü kurun oynayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisakarsu

beyler ne ugrasıyonuz bunlarla gidin age of empires 3 ü kurun oynayın

+1
  • Age of Empires 3 diyenler var ya
    1-En son çıkan oyun en başarılı değildir
    2-Age of Empires 3 başka oyunlardan özenilerek yapılan o eski paladinleri aradığımız vasat bir oyundu.Age of Empires red alert değil command and conquer değil starcraft değil empire earth değil yine age of empires'tir.Ve sırf age of empires olduğu için çok beğenildi çıktığı zamanlarda ve 2 ile en büyük performansı yakaladı ama 3 bunu yıktı
    3-Age of Empires 3 başka bir adla piyasaya sürülseydi muhtemelen oynayan kişi 100'ü aşmazdı isimden kazanıyor belki birçok kişi bunu anlamıyor ama...
    4-Age of Empires 3 asla 2 kadar eğlenceli olamaz
    5-Age of Empires 3,2 kadar taktiksel ve stratejisel bir zenginlik ve başarı göstermiyor
    Son olarak:
     Age of Empires II: Forgotten Empires >ÇIKTI!!!<

Ha modu yüklüyorum bakalım nasılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oramakomaburamako1 -- 5 Şubat 2013; 16:46:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Oramakomaburamako1

Age of Empires 3 diyenler var ya
    2-Age of Empires 3 başka oyunlardan özenilerek yapılan o eski paladinleri aradığımız vasat bir oyundu.Age of Empires red alert değil command and conquer değil starcraft değil empire earth değil yine age of empires'tir.Ve sırf age of empires olduğu için çok beğenildi çıktığı zamanlarda ve 2 ile en büyük performansı yakaladı ama 3 bunu yıktı
    3-Age of Empires 3 başka bir adla piyasaya sürülseydi muhtemelen oynayan kişi 100'ü aşmazdı isimden kazanıyor belki birçok kişi bunu anlamıyor ama...
    5-Age of Empires 3,2 kadar taktiksel ve stratejisel bir zenginlik ve başarı göstermiyor
    Son olarak:

helal olsun 2 oyunu da oynadım ama age of empires 3'ten age of empires 2 kadar zevk alamadım

• quote:

Son olarak:

tüm age of serilerini oynayan biri olarak hak veriyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mandalinakabugu

quote:

Son olarak:

tüm age of serilerini oynayan biri olarak hak veriyorum

al bendende o kadar

• arkadaşlar concurusta ben 2 hardest deviriyordum ki hala deviriyorum ama bunda 1 hardest bile deviremiyorum acaip zorlaştırmışlar ya. moralim çok bozuldu hiç sormayım tam bi hayal kırıklığı oldu bende.
  • hocam eklenti paketi indirdim kurdum the conqueros oyunumda kurulu ve crackli ama oyuna girdiğimde hiçbir şeye giremiyorum çıkan hata şu

'you must insert the Age of Empires 2...' böyle bir hata veriyor ve oyunu oynayamıyorum lütfen acil yardım
  • Vay vay benim gibi düşünenler ortaya çıktı

quote:

Orijinalden alıntı: ibo1919

hocam eklenti paketi indirdim kurdum the conqueros oyunumda kurulu ve crackli ama oyuna girdiğimde hiçbir şeye giremiyorum çıkan hata şu

'you must insert the Age of Empires 2...' böyle bir hata veriyor ve oyunu oynayamıyorum lütfen acil yardım

dostum the conquerors bir eklenti paketidir bu eklenti paketini oynamak için asıl oyun age of empires 2: age of kings bilgisayarında bulunmalı daha sonra ise bunu kurucaksın ve oynuyacaksın
    sana nasıl sırayla kuracağını anlatıyım:
    ilk olarak age of empires 2: age of kings'i kuracaksın
    sonra şurdan patch'i kuracaksın:
    http://download.microsoft.com/download/aoeaok/Update/2.0a/W9XNT4/EN-US/Age2upA.exe
    sonra şunu kurmandada fayda var(yapay zeka problemlerini çözüyor):
    http://download.microsoft.com/download/aoeaok/Update/1.0/W9XNT4/EN-US/age2cpfix.exe
    Asıl oyunun kurulumu bu kadar korsansa ilacını yapıcaksın
    Sonra the conquerors'u kuracaksın
    Şu patch'i kuracaksın:
    http://oyun.tamindir.com/age-of-empires-iithe-conquerors-patch-10c/
    Korsansa ilacını yapıcaksın
    Afiyet olsun
    Not:ilaçları sana özelden atıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oramakomaburamako1 -- 5 Şubat 2013; 21:42:33 >

• quote:

Vay vay benim gibi düşünenler ortaya çıktı

quote:

Orijinalden alıntı: ibo1919

hocam eklenti paketi indirdim kurdum the conqueros oyunumda kurulu ve crackli ama oyuna girdiğimde hiçbir şeye giremiyorum çıkan hata şu

dostum the conquerors bir eklenti paketidir bu eklenti paketini oynamak için asıl oyun age of empires 2: age of kings bilgisayarında bulunmalı daha sonra ise bunu kurucaksın ve oynuyacaksın
    sana nasıl sırayla kuracağını anlatıyım:
    ilk olarak age of empires 2: age of kings'i kuracaksın
    sonra şurdan patch'i kuracaksın:
    http://download.microsoft.com/download/aoeaok/Update/2.0a/W9XNT4/EN-US/Age2upA.exe
    sonra şunu kurmandada fayda var(yapay zeka problemlerini çözüyor):
    http://download.microsoft.com/download/aoeaok/Update/1.0/W9XNT4/EN-US/age2cpfix.exe
    Asıl oyunun kurulumu bu kadar korsansa ilacını yapıcaksın
    Sonra the conquerors'u kuracaksın
    Şu patch'i kuracaksın:
    http://oyun.tamindir.com/age-of-empires-iithe-conquerors-patch-10c/
    Korsansa ilacını yapıcaksın
    Afiyet olsun
    Not:ilaçları sana özelden atıyorum

hocam zaten age of king kurulu bilgisayarımda ama şu ayrıntı da var ben bu oyunu internetten indirmiştim yani bunun bi sorunu olur mu (ama voobly üzerinden oynadım)

• ben torrentden indirdim orijinal diskler daemonla mount edip yükledim neyse sana sorunsuz ilaçı bi atıyım
    bu arada önceki mesajda verdiğim patchleri yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oramakomaburamako1 -- 5 Şubat 2013; 22:01:30 >
  • la konunun adını görünce içimden, gene kim 5-10 sene önceki age of oyununun konusunu hortlatmış diye bakmaya girdim. cidden yeniymiş. indiriyoruz bkalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Japon.Türk.San

la konunun adını görünce içimden, gene kim 5-10 sene önceki age of oyununun konusunu hortlatmış diye bakmaya girdim. cidden yeniymiş. indiriyoruz bkalım.

niye seni seçtim caponsun bi kere akıllı adamsın
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.