Şimdi Ara

age of empires II age of kings

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
6.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkes tutturmuş bi conquerors gidiyo biz de age of kings tutturalım dedim

oyun süper(bana göre conquerors'a 100 çeker)

devletler :

celts
    teutons
    britons
    franks
    turks
    vikings
    mongols
    goths
    chinese
    japanese
    persians
    saracens
    ben öncelikle devletleri güçlerine göre sıralayayım

1.chinese
    2.persians
    3.teutons
    4.turks
    5.celts
    6.vikings
    7britons
    8.saracens
    9.goths
    10. diğerleri

oyunda benim için önce grafik gelir
    bu oyunda grfik istediğmden fazlasıyla war
    tüm oyunlarda genellikle sürüyle gerçekçi olmayan şeyler wardır(örn:rtcw türü oyunlarda sizi ne kadar vursalarsa vursunlar siz binlerce mermiyi yeyince ölürsünüz ama 1-2 mermide düşman *** u yer )gibi
    ama bu oyunda gerçeğe uymayanlar az örn işçiler arasında kız war,balık ağa hemen lap diye atlamıyo vs. vs.

birde gerçeğe uymayanlara bakalım oyunda 1 yıl 5 snden uzun sürmüyor,rahipler "relic" denen kutsal emaneti uçuruyor,batan geminin boyutu ne olursa olsun bttığında tüm gemiler aynı şekilde batıyor,ayrıca "gate " dediğimiz kapı hiçbir güç olmadan açılıyor

ben artık burda kesiyim laklakı siz yorumlarınızı yazın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kessler -- 17 Haziran 2006; 14:38:23 >

• iyide conquerors kingin ek paketi gibi birşey.ayrıca sen güce göre sıralamışsın güç kişiye göre değişir mesela birinde atlılar güçlüdür ama diğerinde hiç at yoktur piyadeler güçlüdür ,güç adamın strajesine göre değişir genelinde güçe göre sıralama yapılamazmesela sen neye göre gothsu 9. sıraya koydun?
  • hakkatten conquerors kingsin eklentisi...
    age of 3 dicektin heralde...
  • king'in conquerorstan üstün yanlarını yazarmısın bizlere...yazamazsın çünkü yok...conquerors ek paket olarak çıktı age of king in aksayan yanlarını giderdi ve bir iki tane yeni ırk eklendi...

king de lumber camp, mine camp, değirmen vs yapıyor ve bekliyordu...işçi otamatik çalışmıyor ikinci bir emir vermeni bekliyordu...

bir de ırklar güçlerine göre sıralanmazlar...bir sıralama yapılacaksa kullanım amacına veya artı-eksi yönlerine göre sıralarsın..

rush için mesala hun--çin--maya--biritons

castle age saldırısı için frank--japan

imperial age için türkler

iyi bir defans için bizanslar(herşey çok ucuz)

vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yu_cin -- 9 Haziran 2006; 17:27:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yu_cin

king'in conquerorstan üstün yanlarını yazarmısın bizlere...yazamazsın çünkü yok...conquerors ek paket olarak çıktı age of king in aksayan yanlarını giderdi ve bir iki tane yeni ırk eklendi...

king de lumber camp, mine camp, değirmen vs yapıyor ve bekliyordu...işçi otamatik çalışmıyor ikinci bir emir vermeni bekliyordu...

bir de ırklar güçlerine göre sıralanmazlar...bir sıralama yapılacaksa kullanım amacına veya artı-eksi yönlerine göre sıralarsın..

vs...

ewet doğrurush için ayrıca goths

• bu oyunun bildiğiniz bir modu varemı conguers ten başka..

• conquerors ın ek paket olmasını bırakın oyun çıkalı asırlar oldu, biraz geriden takip edio galiba arkadaş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: emure

iyide conquerors kingin ek paketi gibi birşey.ayrıca sen güce göre sıralamışsın güç kişiye göre değişir mesela birinde atlılar güçlüdür ama diğerinde hiç at yoktur piyadeler güçlüdür ,güç adamın strajesine göre değişir genelinde güçe göre sıralama yapılamazmesela sen neye göre gothsu 9. sıraya koydun?

9. sıraya koydum çünkü ben bu devletleri en güçlü savaşçılarına göre sıraladım
  • quote:

Orjinalden alıntı: BatuhanK

conquerors ın ek paket olmasını bırakın oyun çıkalı asırlar oldu, biraz geriden takip edio galiba arkadaş

geriden takip etmiyorum bu conquerors denen oyunu oynadım hiç beğenmedim bence king daha güsel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kessler -- 17 Haziran 2006; 14:35:56 >

• quote:

king'in conquerorstan üstün yanlarını yazarmısın bizlere...yazamazsın çünkü yok...conquerors ek paket olarak çıktı age of king in aksayan yanlarını giderdi ve bir iki tane yeni ırk eklendi...

vs...

alakası yok
    o halde niye bnde otomatik çalışıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kessler -- 17 Haziran 2006; 14:39:52 >

• age of kings'in default yani yamasız halinde işçiler kendiliğinden başlamıyor çalışmaya
    bu bilelim önce
  • ne oyundu ama arada nostaji yapar oynarım.halen aoe 2 oynayan cok aoe3 millet sevemedi bir turlu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

age of kings'in default yani yamasız halinde işçiler kendiliğinden başlamıyor çalışmaya
    bu bilelim önce

• quote:

Orjinalden alıntı: Kessler

quote:

vs...

alakası yok
    o halde niye bnde otomatik çalışıyor?

kardeş yapma ya...nasıl alakası yok...nasıl otamatik çalışıyor...sen conquerors oynuyorsun ozaman haberin yok...

• ÖRNEĞİN BEN TÜRKLERDEN BAŞKA BİRDE GOTHSLARLA OYNAYABİLİYORUM STRAJEJIME SADECE ONLAR OYUYOR.
  • heh bu sıralamayı kim yaptıysa sanırım age of a yeni başlamış 7,5 senedir age of oynuom age of 1 den beri fakat saracens i sona koymuş paladinlerin ilacıdır o saracens yaw turkler bence yeteri kadar güclü değiller teutons konusunda haklısınız güçlü bir devlet ama en güçsüz goths hiç mi bi mhok yapmamış kardeş bu adamlar o kadar yıl önce
  • quote:

Orjinalden alıntı: RISE OF APOCALYPSE

ne oyundu ama arada nostaji yapar oynarım.halen aoe 2 oynayan cok aoe3 millet sevemedi bir turlu.

hakikaten sarmadı beni bea aoe3 ne warsa aoe2 de war...başka bişrşey war bu oyunda kopartmıo kendini bisden sanırım şeytan tüyü...

• Arkadaş öyle bir yazmış ki sanki Age of Kings ve Conquerors sanki apayrı iki oyun. Bu iki oyunun aynı oyun olduğunun farkında değil mi? conquerors bir eklenti paketi. Aynı Warcraft 3'in eklentisi Frozen Throne gibi. Age of Kings yüklemeden Conquerors yükleyemiyorsunuz bile. Çok saçma bir başlık olmuş bence.
    Belki de ne demek istediğini anlatamadı arkadaş, bilemiyorum. Belki de Conquerors eklentisi olmadan Age of Kings bir işe yaramaz demek istedi ama anlatamadı.
  • Hakkatten bende baya düşündüm conquerors hangi oyun diyee
  • 9. sıraya koyduğun gothları ver sen bana baklaım üçüncü çağa bile geçiriyormuyum seni
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.