Şimdi Ara

AGE OF EMPİRES de Hayal Kırıklığı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Piyasaya çok önceden çıkmış fakat benim sonradan haberim oldu. Bilgisayarımda XP kurulu olduğu için AOE 2 yi oynayamıyordum. Uzun bir süredir bu oyunu bekledim. Fakat beklediğim gibi çıkmadı. Nedenleri aşırı fazla. Sesler gerçekçi olsada oyun çok sade. Bütün silahlar eski çağların silahlarından çok daha öte. Birde o kadar sade bir menüsü yok. İyi taraflarıda çok ama beklentilerimin çok ötesinde çıktı.

Sizin görüşleriniz ne yönde arkadaşlar, benmi yanılıyorum yoksa?

Kirli düşlerinle mi kirleteceksin temiz bedenimi... Çık git hayatımdan, ne sana yer var ne de pis bedenine... Sana dokunduğum o güne lanet olsun... Sözlerimin ağırlığını kaldıramıyorsan eğer küfret gitsin, ama ne olur bakma yüzüme...
    Senin o gözlerin var ya, herşeyi bitirdi.. Yazık ettin geçen günleri.. Hani o verdiğin sözler, yalanmıydı birer birer.. Artık seni sevemem ki..
  • Oyun bence güzel olmuş.Benim için tek kötü yanı yapabileceğimiz asker sayısının 200 ile sınırlı olmasıdır.

Generals oynarken sınırsız asker çıkarmaya alışmıştım.Age of Empires ile oyunu "düşmana baskın" niteliğiyle oynayamıyorum.

200 askerle ne stratejisi Allah aşkına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saltuk -- 14 Kasım 2005, 15:46:00 >
    AoE2 The Age Of King Versiyonunu oynamak hala en zevklısı..

Orjinalden alıntı: ozgurbakacak

ben AOE1 AOE2 yide XP de oynuyorum.çok beklentım vardı AoE3 den ama 1 hafta oynadım ve açıkçası
    AoE2 The Age Of King Versiyonunu oynamak hala en zevklısı..

valla dersen de, ben XPde 2 sini oynayabilsem 2yi oynarım durmadan.
    Kirli düşlerinle mi kirleteceksin temiz bedenimi... Çık git hayatımdan, ne sana yer var ne de pis bedenine... Sana dokunduğum o güne lanet olsun... Sözlerimin ağırlığını kaldıramıyorsan eğer küfret gitsin, ama ne olur bakma yüzüme...
    Senin o gözlerin var ya, herşeyi bitirdi.. Yazık ettin geçen günleri.. Hani o verdiğin sözler, yalanmıydı birer birer.. Artık seni sevemem ki..
  • siz oyunu kendi gozunuzde cok abartmışınız bence bunun için fazla begenmıosunuz ayrıca bende 20 tane kart sınırına uyyuz oluyom
    Bu memleket dünyanın beklemediği, asla umut etmediği ayrıcalıklı bir varoluşa sahne oldu. Bu sahne en az 7 bin senelik bir Türk beşiğidir. Beşik doğanın rüzgarıyla sallandı; beşiğin içindeki çocuk doğanın yağmurlarıyla yıkandı, o çocuk doğanın şimşeklerinden, yıldırımlarından, kasırgalarından evvela korkar gibi oldu sonra onlara alıştı; Onların oğlu oldu. Birgün o doğa çocuğu, Doğa oldu; şimşek, yıldırım, güneş oldu; Türk oldu... Türk budur. YIldırımdır, kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bahrikutlu

ben bayıldım açıkçası aoe 3 e bir eksik göremiyorum bir strateji olarak ne beklentiniz vardıki sizin

pop.limit az ,kart limiti 20 strateji gerekmıo, dusmanlar cok salakca(en son seviye hariç cunku onu denemedm),strateji kuramıosun askerlerin limtli.......
    Daha Fazla Göster
  • 200 kişi sınırı büyük savaşları engelliyor bu yüzden bu oyunu bıraktım
    acaba ilerledikçe bu sınır yükseliyomu bilginiz varmı
    "Satranç oynamayı sevmiyorum çünkü hayatın çok az anlamı olduğu acımasız bir zamanda doğmuş bir oyun olduğu için. Herkes bazı insanların diğerlerinden daha değerli olduğuna inanıyordu. Şahlar ve piyonlar... Ben hiç kimsenin bir başkasından daha değerli olduğunu düşünmüyorum. Satranç sadece bir oyundur ve gerçek insanlar birer taş değillerdir. Bu dünyaya sanki bir satranç oyunuymuş gibi bakan herkes kaybetmeyi hak eder." Harold Finch
  • quote:

Orjinalden alıntı: jakoben

Oyun bence güzel olmuş.Benim için tek kötü yanı yapabileceğimiz asker sayısının 200 ile sınırlı olmasıdır.

Generals oynarken sınırsız asker çıkarmaya alışmıştım.Age of Empires ile oyunu "düşmana baskın" niteliğiyle oynayamıyorum.

Hiç warcraft oynamamışsın anlaşılan

Orjinalden alıntı: jakoben

Oyun bence güzel olmuş.Benim için tek kötü yanı yapabileceğimiz asker sayısının 200 ile sınırlı olmasıdır.

sen hiç 1 zaman starcraft warcraft filan oynama o zaman

sizi bilmiyorum yukardaki oyunlara biraz daha benzediği için herhalde uzun zamandır oynamadığım bu türe geri döndim hem strateji deiğin kısıtlı imkanlarla oyunu kazanmak demekti yoksa 1000 tane adama n dayanır ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaDReS -- 14 Kasım 2005, 17:35:01 >

We are all just prisoners here, of our own device.
  • bence age of 3 harika olmuş....
    alışınca daha bir güzel oluyor.......
    grafikler müthiş.........
  • siz bu oyunun mantığını bilmiyorsunuz oyun gayet iyi olmuş 200limit çok yerinde daha fazla olsa strateji olmaz zaten .birde bu oyunu netten insanlara karşı oynamak lazım gerçek zevkini alabilmek için mantığı 3v3 4v4 maçlar yapmak orjinali çıkınca alıcam eso dan oynucam direk. ha bide biraz oyunu oynayın alışın anlayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavzi -- 16 Kasım 2005, 21:21:37 >
  • bazı eksikleri var, kısıtlamalar hoş olmamış, onun dışında oynanabilirlik gayet güzel.
  • Grafikleri güzel yapim derken oyunun içine etmişler işte neresi güzel grafikler ageof2 ile aynı olsaydı da savaşları rome total war gibi heycan werici olsaydı çalışsa gidip ageof2 oynayacağım valla neyse gidip act of war oyniim bari

starcraft hala favorim zergler hala 1 numaram hehe
    bu oyun insanlar single player oynasın diye yapılmıyor bence, ona göre değerlendirmeyin. sadece dengeyi kurmaya çalışıyorlar single-multiplayer arasında. ve evet bu sefer başaramamışlar. aoe3 çok kötü olmuş.
  • oynadım bitirdim. bir daha oynayacağımı sanmıyorum. benim için şimdiden tarih oldu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.