Şimdi Ara

age of empires 3 (yeni başladım basit bir soru)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
13.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • binanın kapısının bakacağı yeri nasıl değiştiriyoruz.1 bina yaptım oda istediğim dekorasyonda durmuyor.nasıl binaları istediğim yönlere çevirebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Calderon_ -- 22 Ocak 2010; 18:54:07 >

• çevrilmiyodu diye hatırlıyorum
  • oyunun istediği biçimde duruyor yani anladım hocam sağol.birde gücü azalan askerlerin gücü nasıl artıyor?
  • Kapıların yeri ve binaların yönü değişmiyor..Ülke bayrağı olan kısıma tıklayınca,oyuncu kartlarından sağlıkla ilgili olan kartı seç.Kamp falan kuruyo(ama 15 Level'ı geçmen gerekiyo.).He bir de cami ya da kilise yap(artık kimle oynuyosan).Mesela Ottoman seçtin.Cami yap,İmam çıkar.Onun iyileştirici gücü var.
  • teşekkürederim.hallettim
  • age of un mantığını anlamadım aslında.osmanlıyı seçiyorum.3 tane bana saldırmayan devleti yıkıp kazanıyorum.esas şehri süslüyorum.yada malta olup osmanlıya karşı direnebiliyorum(seneryo modu).sıfırdan başlayıp şehri kurabileceğim diğer devletlerinde manyak gibi saldırdığı bir seçeneği yokmu?(yada tavsiye edeceğiniz bu tarz bir oyun)internetteki age of 3 resimlerinde kocaman şehirler var.onlar seneryo modundamı çıkıyor?
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    age of empires 3 ve 5 e nedersiniz
    18 yıl önce açıldı
    Civilization VI Bir Kaç Soru
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oyunda çarpışma türünde oynadığınız zaman 2 farklı mod vardır

-Deatmach
    -Supremacy

Supremacy: Puan amaçlı mod. Sizin oynadığınız tür de bu olsa gerek. Oyuncular puan kasmaya çalışırlar. Puanı yüksek olan ülke kazanır. Puanı da ekonomiyle falan arttırıyorsunuz. Askeri güç karşı tarafın ekonomisini bozup puan almasını engellemek için kullanılıyor. Tüm kaynaklar 0 da oyuna başlıyorsunuz..

Deathmatch: Ölüm modu. Ayakta kalan taraf oyunu kazanır. Tüm kaynaklarınız 20.000 olarak başlıyorsunuz. ( Food,Wood,Coin ) Karşı tarafı sadece yoketmeye çalışıyorsunuz. Supremacy e göre oldukça zor bir moddur. Hızlı olmak ve en önemlisi sağlam ekonomiye sahip olmak çok önemli. [20 binlere aldanmayın 2-3 ordu kurunca tükeneceğini göreceksiniz]
  • Skirmish'te oynarsan zevk alırsın o zaman sen. Zorluğu da arttır ki dalsınlar sana
  • teşekkürler sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: \*\ TaGoKo /*/

Skirmish'te oynarsan zevk alırsın o zaman sen. Zorluğu da arttır ki dalsınlar sana

yok ne yaparsan yap belli bi seviyeden sonra birakiyor pc oyunu. koylude olsa kaynakda olsa hic bisey yapmiyor.

evet baslarda asker basip gonderiyor. ama sonra sen yukunu tutup gidince birakiyor oyunu.
  • zor ve saldırıların ardı ardına olmasını istiosan ve başederim diosan expert seç age 3 te karşına ben epey bi oynadıktan sonra experleri devirmeye başladım ayrıca netten oynarsan daha ii geliştirirsin oyununu saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamm@parra

zor ve saldırıların ardı ardına olmasını istiosan ve başederim diosan expert seç age 3 te karşına ben epey bi oynadıktan sonra experleri devirmeye başladım ayrıca netten oynarsan daha ii geliştirirsin oyununu saygılar

sağol birde onu deneyeyim
  • dene umarım istediğin saldırıya maruz kalırsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.