Şimdi Ara

Age Of Empires 3 Online Oynama Sorunu !!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
9.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 3 gün oldu age of 3 yükleyeli ve hala online oynayamıyorum kafayı yiyecem saatlardir uğraştım araştırdım yok yine olmadı sorunum su gamerangerdan online oynamak istediğimde odaya giremiyorum version missmatch hatası veriyor ne kadar uğraştıysam nafile hamachiyi sildim güvenlik duvarını kapadım en son sürümü 1.14 patch kurdum olmadı yine olmadı yardımlarınızı bekliyorum !!!!!!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlAsHliGT -- 16 Nisan 2014; 18:00:01 >



  • Güncel!!!!!!!!
  • Antivirüs programini da bir kontrol et. Ayrica Tungle da deneyebilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu hatayı ne yaptıysam ne ettiysem çözemedim patch hatası galba ama çok uğraştım sonra olmadı bi türlü oynayamadım mecburen
  • Arkaşlar sorunu çözdüm

    Strateji oyunlarının efsanesi benim için Age of serisidir yalnız bu oyunda uzmanlaştıktan sonra botlar oyunda bi tat vermiyor online oynamak gerek fakat orjinal değil. Bu oyunu online oynamak isteyenler dediklerimi yaparsa %80 ihtimalle oynıcklardır. Anlatıma Geçiyorum. Age Of Empıres 3 ' pc nize kurduktan sonra hiç birşey yapmadanhttp://www.gamershell.com/download_46948.shtml adresinde 1.13 update ini kuruyoruz. Tabi crack gerekiyo http://www.gamecopyworld.com/ bu adresten crack imizi bulucaz ilk girdiğinizde karşınızdaki ekrandan mirror 3 seçip içeri girin. Sonra sağ tarafta bir arama motoru var oradan age of empıres 3 diye aratıyoruz karşımıza geliyo tıklıyoruz ona Game Fixes başlığı altında Age of Empires 3 v1.13 [MULTI5] No-CD/Fixed EXE exe yi üstüne tıklıyoruz otomatik olarak aşağı incek sayfanın en üst kısmıda kalana tıklayın 5 saniye bekledikten sonra Yine Mirror 1,2,3 gelicek rastgele tılayıp indirin oyunu crackleyin.
    Ardında bu update 1.14 kurun :http://aom.zone.com/MGS/ES/loc/patch114/EN/aoe3-114-english.exe
    oyunla işimiz bitti. Şimdi oynıcağımız programa geçelim.
    Game Ranger:http://www.gameranger.com/


    BUNLARI HARFİYEN AMA HARFİYEN YAPARSANIZ SORUN ÇÖZÜLÜR

    NOT:ALINTIDIR!!!!!!!!!!




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.