ya allah aşkına şu oyunu hilesiz oynayın yenilmeye tahammül edemeyenlerde oynamasın yada oyunu öğrensin
olmaz olmaz ooooo-laaaaa-maaaaaazzzzz
cd sini alsana paran mı yok muahuahuaha
yuh
Oyun resmi olarak çıkmadığı için piyasada hileside yok. Sonuçta microsoft yayınlayacak bunu :) Bende hilesini bulamadığım champagin modunu kasarak bitidim epey zorlayıcı ve uzun bir champagini var :) Bazı bölümler sizi uyuz edebilir :)
hile istediği için ban yapan arkadaşlara oyunlar eğlence ve zevk içindir. siz hilesiz zevk alırsınız başkası hileli oynarak zevk alır..hileler niçin yapılır. oyundaki eğlencenin boyutunu değiştirmek için bence. ha bu boyut size hitap eder etmez. o ayrı konu. banlamak ya da buna benzer tepkiler doğru değil.
hilele ooyun oynayan oyuncu değildir söylüyorum karşıma çıkması hileyle oyun oynayan; ama age of empires 3. bölümü geçmek için hile kullanmak caizdir bunu da burada açıklıyorum gençler...
beceriksizler hile kullanir
kolayı var hileye gerek yok easy yapın oynayın zevkini çıkara çıkara yenersiniz bilgisayarı ama rakip insansa (lan internet üsütünden filan) bişi diyemem
hilesiz oyuncu olunca ne olunuyor madalya mı veriyorlar bırakın adam nazıl zevkini çıkarıyorsa öyle oynasın oyun değilmi bu yaw..
Yaw hilesini bilmemde bende oyun basladıktan 15 dk sonra ses gidiyo anlamadim . Belki düzelir diye patch inide çektim ama aynı. Varmı aynısı başına gelen acaba
oyunun campaign modunun medium zorlukta bile kasıcı bir yanı yok sadece 2 bölümde hatam yüzünden restart yaptım o kadar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme