Şimdi Ara

age of empires 3 hileleri ????

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • age of empires 3 hilelerini biliyor musunuz arkadaşlar?

• İnternette aradım.Hiçbir yerde bulamadım.
  • trainer da olur.Help me
  • abı yıosa hılesız oynan ogrenın ! ıyıce bayınca hıle kullanın ! yokhsa ustalık olmas

ıcraat yapın

hılesız campıng bıtırdım dıyın :d ama 3 ayınızı alır D:D
  • abi hakkaten tesdur bismillah yeni çıktı oyun hemen hile diyonuz biraz hilesiz oynayın be kardeşim
  • harbiden be, hayatta trainer, hile yoq beyler. alisin bence...

hem madem ciktii gibi hileye saldircaksiniz, ne amacla oynuosunuz oyun mrk ediorm, biri aciklayablr mi ltfn?

yine de ille hile istiosanizwww.dlh.net e bakin, varsa orda vardir.

iyi -hileli- oyunlar.
  • yenilmeye tahammül edemem.Hayatta da,oyunda da...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    age of empires 2 taktik lazım
    17 yıl önce açıldı
    Age of empires 2 conquerors sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya allah aşkına şu oyunu hilesiz oynayın yenilmeye tahammül edemeyenlerde oynamasın yada oyunu öğrensin
  • olmaz olmaz ooooo-laaaaa-maaaaaazzzzz

• cd sini alsana paran mı yok muahuahuaha
  • yuh
  • Oyun resmi olarak çıkmadığı için piyasada hileside yok. Sonuçta microsoft yayınlayacak bunu :) Bende hilesini bulamadığım champagin modunu kasarak bitidim epey zorlayıcı ve uzun bir champagini var :) Bazı bölümler sizi uyuz edebilir :)
  • hile istediği için ban yapan arkadaşlara
    oyunlar eğlence ve zevk içindir. siz hilesiz zevk alırsınız başkası hileli oynarak zevk alır..hileler niçin yapılır. oyundaki eğlencenin boyutunu değiştirmek için bence. ha bu boyut size hitap eder etmez. o ayrı konu. banlamak ya da buna benzer tepkiler doğru değil.
  • hilele ooyun oynayan oyuncu değildir söylüyorum
    karşıma çıkması hileyle oyun oynayan; ama age of empires 3. bölümü geçmek için hile kullanmak caizdir bunu da burada açıklıyorum gençler...
  • beceriksizler hile kullanir
  • kolayı var hileye gerek yok easy yapın oynayın zevkini çıkara çıkara yenersiniz bilgisayarı ama rakip insansa (lan internet üsütünden filan) bişi diyemem
  • hilesiz oyuncu olunca ne olunuyor madalya mı veriyorlar bırakın adam nazıl zevkini çıkarıyorsa öyle oynasın oyun değilmi bu yaw..
  • Yaw hilesini bilmemde bende oyun basladıktan 15 dk sonra ses gidiyo anlamadim . Belki düzelir diye patch inide çektim ama aynı. Varmı aynısı başına gelen acaba
  • oyunun campaign modunun medium zorlukta bile kasıcı bir yanı yok sadece 2 bölümde hatam yüzünden restart yaptım o kadar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.