Şimdi Ara

Age of Conan üyelik ile ilgili soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhabalar ben geçen günlerde age of conan hyborian adventures oyununun dvdsini satın aldım.Yanında 30 günlük ücretsiz oyun süresi verdi.En son gelişmeler sonucundada oyun belirli kısıtlamalarla ücretsiz oldu.Şimdi ben kayıt olmak istediğimde kodu giriyorum kabul ediyor arkasından üyelik bilgilerini doldurmam gereken sayfa çıkıyor.Sayfada kredi kartı bilgileri falan istiyor illa girmem gerekir mi girmeden kayıt kabul ediyor mu? Birde şimdi ben 30 gün bittikten sonra uzatmadan ücretsiz sürüm ile oynayabilir miyim ? ücretsiz sürümü oynamak için yeni bir üyelik mi veya direk key girmeden üyelik alsam o üyeligi key ile 30 gün uzatsam arkasından süre bitince free ile devam etsem olur mu böyle imkan var mı acaba ? yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorrozorro -- 11 Ekim 2011; 18:24:59 >

• Kredi karti bilgilerini üyelik tamamlandiktan sonra silebilirsiniz , hatta varsa paypal secenegi ile ödeme bilgisi girebilirsiniz. 30 gün bittikten sonrada elbette ücretsiz oynamaya devam edebilirsiniz. avantakiniz istedigini karakterle baslamak olcak. Iyi günler
  • cevap için teşekkürler şimdi ben ücretsiz olarak bir hesap açtım oyuna başladım.Ordan o keyle 30 gün uzatıcam bakalım key yanında gene kredi kartı bilgileri istiyecek mi ? Birde bir soru daha sormak istiyorum bu pre-paid kart almak istesem internet üzerinden değilde bir mağazadan alamaz mıyım?( Örn:d&r )
  • Türkiye de Age of Conan için Game Time Card bulabileceğini sanmıyorum mağazalarda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.