Şimdi Ara

##Age Of Conan Başlangıç Rehberi(Türkçe Featler Geliyor)## (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
1
Favori
47.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Grimmjow

    Arkadaşlar oyuna yeni başladım Barbar kasıyorum lvl 38'im şimdi ben 40 lvlde pelerin görevi olduğu biliyorum ama farklı çeşitlerde pelerin varmış bana uygun daha çok barbar tarzı pelerin görevi nerden alınır bilen var mı? benim gördüğüm pelerin çeşitlerindne ayı postu tarzı bir pelerin giyenler gördüm aynısını istiyorumda bu konuda az bilgi verirseniz çok sevinirim.


    lvl 55 de bi questte olması lazım ayı pelerini daha öncesinde raslamadım lvl 40 pelerini de güzel duruo




  • arkadaşlar çok özür dilerim bi kaç konuda sordum ancak pek bişey anlayamadım ben bu oyun için aylık ücret ödemelimiyim? yoksa key satın alıp aylık ödeme olmadan oynuyabilirmiyim?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ElengirikliSüpürge

    arkadaşlar çok özür dilerim bi kaç konuda sordum ancak pek bişey anlayamadım ben bu oyun için aylık ücret ödemelimiyim? yoksa key satın alıp aylık ödeme olmadan oynuyabilirmiyim?


    Aylık ücret var. 24ytl civarı.
  • Baya bir soru soruyorum kusuruma bakmayın şimdi ben her türden toplayıcılığı aldım ama 2. seviyeye geçince istediklerini nasıl bulacağım hala anlamış değilim mesela ebone ash, tin gibi mesela toplama alanlarında ne kadar dolaşmışsamda istenilen blacksilver vs. bulamadım bunlar nerden toplanır ve ben elimde dolmuş olan materyellerin bir kısmını nasıl satabiliirm çünkü durmadan doluyor.
  • SLMM ALL


    ARKDASLAR BENN AGE OF CONAN ALICAMM AMA BANA BIRAZ BILGI VERRMIZ 2 TANE PAKET SECENEGIMIZ VAR BIRISI SITANDART AGE OC CONAN 70 YTL..
    DIYERI ISTE Age of Conan War Mammoth & Bag of the Mammoth Rider 170 YTL...

    SIMDIK AKLIMA TAKILAN BU PAKET FLN MI ANLAMADIM YADA FARKLI BINEK YADA IRKLARMI VAR NEDEN BU FİYAT FARKI


    YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM.....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: deadgame87

    SLMM ALL


    ARKDASLAR BENN AGE OF CONAN ALICAMM AMA BANA BIRAZ BILGI VERRMIZ 2 TANE PAKET SECENEGIMIZ VAR BIRISI SITANDART AGE OC CONAN 70 YTL..
    DIYERI ISTE Age of Conan War Mammoth & Bag of the Mammoth Rider 170 YTL...

    SIMDIK AKLIMA TAKILAN BU PAKET FLN MI ANLAMADIM YADA FARKLI BINEK YADA IRKLARMI VAR NEDEN BU FİYAT FARKI


    YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM.....


    standart 70 ytllik olanda cdkey veriolar bide oyun setupını yüklemek için olan cdleri bide içinde kitapçığı var

    170 ytllik olan pakette ise üstte saydıklarımıza + olarak binek daha fazla exp ve birkaç şey daha verilio öbürlerini tam bilmiyorumda böyle işte
  • PEKİİ BINEKLERI SADECE PARA ILE MI ALINIYORKI ACABA HANI OYUN PARASI ILE ALINMIYORSA BIRAZ SACMA OLUR EXTRA PARA ÖDEK GEREKIRSE

    BU OYUNU BIRAZ ARASTIRCAMM OYNAYANLARIN MEMNUN OLUP OLMADIGINI BAKICAMM VIDEO LARDA GÖRDUGUM KADARIYLA BAYAGI GERCEKCI OLDUGUNU GÖRDUMM AMA BIDE OYNAYAN LARA SORMAK GEREKK....

    YINE TEŞŞEKUR EDERİMM YARDIMCI OLDUGUN ICIN...
  • Şunu söyliyeyim oyunda at almak için 1 gold para biriktirmen lazım bu az çok sıkacak seni ama elinde sonunda alacaksın bu bahsettiğin paketlerde ise senin altına at değil bir Mammoth veriyorlar hemde sana özel bu çok az kişide olan bir binek yani sadece bu özel versiyonlarda bulunuyor ve gerçekten çok ilgi çekici oluyorsun çünkü altında bir Mammoth oluyor ve bunu 40 lvl olunca kullanıyorsun bunun bir başka özelliği ise onla birlikte önüne ne gelirse yıkma şansın tabi elirli şeyler bazı kamplar vs. onla saldırı yapabilme şansın ve sana ek olarak bunun üzerideyken Hp bir miktar yüksek oluyor ve çok karizma bir görüntüye bürünüyorsun düşünsene şehrin ortasında altında bir Mammoth herkezde sadece at varken bence illaki bu oyuna başlıyacaksan kesinlike bu özel versiyonlardan al bunun yanında sana bedava içki içmen için pelerin ve yüzükte veriliyormu bunu pek bilmiyorum ama Mammoth verildiğini biliyorum bende bu paketten alacaktım ama bana oyunda Mammoth alınabiliyor diyen olmuştu ama gördüğüm kadarıyla sadece at ve zırhlı olanlardan alabiliyorsun ve zırhlı at ise 50G bu parayı kasmak her oyuncunun harcı değil.




  • Farabî ben Battlescar - PvP oyuna başladım ama evt oyun çok zevkli ama bu Res. Pointte durmadan beni ganklama olaylarıda ne oluyor çok sinirliyim bu konuda bu sinirle lvl 64 yaptığım barbarımı bırakıp sadece yatmama üstüne kurulu tam bir tank olan ve herkezi sinir edecek bir guardian açmayı planlıyorum umarım onun feat ağaçınıda türkçeye çevirebilirsin bıktım yani bu ganklardan artık kolay yatmayan ve bana gank yapmayı düşünenleri azda olsa caydırmayı sağlamak istiyorum çünkü ben 64 lvlken bile 56 lvl bir guardianın hp'sini %50 altına zor düşürebilmiştim bu arada bana gank yapan bu Avatar guild zımbırtısı ve onun elemanlarına nalet olsun birde bunların kurucu ve yönetim kuruluda türkmüş ben böyle türkün erkek gibi bana dalın kapışalım her zaman buna varım ama bu res. point gank olayıda noluyor yahu.




  • güzel hazırlamışın saol
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [iddaa]John Rambo -- 7 Ekim 2008; 20:05:18 >
  • geliyorda geliyor türkçe featler demişsinizde kaç aydır gelemedi
  • Vazgeçtiler sanırım =)
  • yazları çizgi romanlarını alır okurduk küçüklüğümüzden beri fanıyız
  • bir oblivion ve fallout 3 fanatiği olarak oyun incelediğim kadarıyla çok güzel. yazlnız online bir oyuna artık sarmak istemiyorum çok vaktimi öldrürüyor.acaba aoc oyununun her ay ücret ödemeden kendi başıma takılabileceğim bir hali var mıdır.? teşekkürler
  • quote:

    Orjinalden alıntı: azazel8685

    bir oblivion ve fallout 3 fanatiği olarak oyun incelediğim kadarıyla çok güzel. yazlnız online bir oyuna artık sarmak istemiyorum çok vaktimi öldrürüyor.acaba aoc oyununun her ay ücret ödemeden kendi başıma takılabileceğim bir hali var mıdır.? teşekkürler


    O zaman Guild Wars oynayacaksın kardes.
  • Burdan sorayım;

    Oyun ilk çıktıgında alıp denemiştim. Hem PC'min yetersiz olması, hem de oyunun baya bir eksik olarak çıkmasından dolayı 1 ay bitince devam etmedim.

    Yeni bir pc aldım bu aralar, oyun da baya toparlanmış diyorlar.

    Oyunun şu an durumu nedir, dünya kadar patch indirip 13 euro vermeye değer mi? WoW oynuyordum daha önce ancak bıraktım sıktıgından. WoW'dan sonra nasıl güler şu hali ile Age of Conan?

    Teşekkürler...
  • Bu oyunun crackı varmı yaw grafikleri fln uçuyo ya illa para ödemek gerekiyormu yaw üf
  • Bu oyun müthiş. Bunun çıkmasını bekliyordum bende yalnız biraz pahalı çıktı ve online olarak da her ay belli para ödeme durumu çok kötü olmuş şimdilik bu oyunda kalsın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyoaktif -- 7 Haziran 2009; 18:32:39 >
  • Süper Bir Rehber Olmuş Hocam Bu rehber Sayesinde Bugün Gidip Oyunu satın alıcam.Çok teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.