Şimdi Ara

##Age Of Conan Başlangıç Rehberi(Türkçe Featler Geliyor)## (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
1
Favori
47.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: GtoOnizuka

    Bu arada bir ekleme yapayım verdiğim adreste bazı classlar tam türkçeye çevrilmiş bazılarının ise birazı mesela Barbarian feat ağacı full türkçe iken Assasin bir kısma türkçeye çevrilmiş.


    Evet bazı buildlerin çevirilmiş halleri var,bazılarının yok.

    O zaman çevirilmemiş olanları çevireyim,diğerlerini burdan alıntı yaparız.

    Assassin'e başladım şimdi gelince onu tamamlarım
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Hadi bakalım kolay gelsin sana Assassin ağaçının türkçeleşmiş halini bekliyoruz senden diğer birkaç classtada aynı sorun var ama zaman içinde onlarda çevrilir elbet.
  • Türkçeleştirme işine yardım edebilirim ama feat calculatoru nasıl Türkçeleştirmişler onu bilemiyorum. Web programlamadan hiç anlamam.
  • Sırf bu rehbere özel forum açarım ben olsam.
  • Assassin featleri tamamlandı.

    Ranger : Sharpshooter eklendi.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Oyunun geçtiği hyboria dünyasını ve Conan'ı tanımak için tavsiye olunur.
    http://www.cizgiliforum.com/forumdisplay.php?f=24
  • Beyler oyuna dün başladım ve şuan 20 lvl'im oyun çok zevki gerçekten şuan solo takılıyorum guilde girmedim 40 lvl olunca türk guildlerinden birine girerim heralde şimdi ben Barbarian kasıyorum 2H silah kullanıyorum Ymir/Pve serverındayım şuan kafamdaki feat ağaç tablosu bu şimdi sizlere birkaç sorum var hangi tür giysi giyeyim şuan Cloth Armor giyiniyorum sizce bu iyimi yoksa Light Armor set mi hazırlayayım ama nedense light giysileri çok kötü gözüküyor Cloth ise azda olsa vahşi gösteriyor karakterimi bu arada oyunda barbarian uygun neden kafalık yoktur anlamış değilim hiçbiri güzel değil ayrıca benim combolarımdan bazılarını kullanamıyorum axe vs. tarzı silah lazım diyor onu alırsam o comboları kullanabilirmiyim yoksa onlar feat ağıcıyla alkalı bir sorun mu değilse gerekli silahıda alıp 2. çeşit tarzda combo tablosu ayarlar sıkılınca değiştirip durumum ve benim için stamina önemli kolye takarken veya giysi giyerken mana özelliği ekleyenleri kullanmayayım değilmi yoksa stamina barım mana ile yarı yarıya bölünüyor benim sanırım manalık bir işim yok büyü kullanmıyorum zaten işim gücüm 2'ye bölmek mobları ve nerden ben bir pelerin bulurum satılmıyor mu yoksa bu pelerin sadece özel versiyon Age Of Conan alanlaramı özel yani ilerde alma şansım yok mu ? bu arada verdiğim feat ağaçı nasıl pvp yönelik hazırlanmış ama benim baya hoşuma gitti.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: GtoOnizuka

    Beyler oyuna dün başladım ve şuan 20 lvl'im oyun çok zevki gerçekten şuan solo takılıyorum guilde girmedim 40 lvl olunca türk guildlerinden birine girerim heralde şimdi ben Barbarian kasıyorum 2H silah kullanıyorum Ymir/Pve serverındayım şuan kafamdaki feat ağaç tablosu bu şimdi sizlere birkaç sorum var hangi tür giysi giyeyim şuan Cloth Armor giyiniyorum sizce bu iyimi yoksa Light Armor set mi hazırlayayım ama nedense light giysileri çok kötü gözüküyor Cloth ise azda olsa vahşi gösteriyor karakterimi bu arada oyunda barbarian uygun neden kafalık yoktur anlamış değilim hiçbiri güzel değil ayrıca benim combolarımdan bazılarını kullanamıyorum axe vs. tarzı silah lazım diyor onu alırsam o comboları kullanabilirmiyim yoksa onlar feat ağıcıyla alkalı bir sorun mu değilse gerekli silahıda alıp 2. çeşit tarzda combo tablosu ayarlar sıkılınca değiştirip durumum ve benim için stamina önemli kolye takarken veya giysi giyerken mana özelliği ekleyenleri kullanmayayım değilmi yoksa stamina barım mana ile yarı yarıya bölünüyor benim sanırım manalık bir işim yok büyü kullanmıyorum zaten işim gücüm 2'ye bölmek mobları ve nerden ben bir pelerin bulurum satılmıyor mu yoksa bu pelerin sadece özel versiyon Age Of Conan alanlaramı özel yani ilerde alma şansım yok mu ? bu arada verdiğim feat ağaçı nasıl pvp yönelik hazırlanmış ama benim baya hoşuma gitti.


    Yardımcı olayım diyorum ama o kadar çok soru sormuşsunuz ki baştan sona anlatmam lazım barbarı. 80 olunca bir barbarian guide hazırlamayı düşünüyorum sabredebilirseniz. Bu arada acilen söylemem lazım, light armor kullanın. Görüntüsü iyi değil ama daha iyi koruma sağlar. Dual weapon ve 2h weapon kullanımına göre bazı skilleri kullanamazsınız. Bazıları 2h bazıları dual için. Featlerde buna göre düzenlenir. En güzeli biraz zorda olsa hibrit yapıp her iki silahıda kullanmak.




  • Cevapların için teşekkürler ULYSES sende Ymir/Pve serverında isen ve guild kurarsan tabiki girerim kale yapımında zaten hep aktif olmak istemiştim şimdi bir türk guildine girsem herşey hazır olmuş nerdeyse kale vs. bitmiş herşey hazır nerde bunun zevki bu yüzden zaten 40 lvl olup atıda altıma aldığımda ilk işim yeni taze bir türk guild bulmak olacak light armor tavsiyeni dikkate alacağım zaten şuan noob bir lvlde olduğum için pek bir fark yok aralarında ama tabiki ilerde bakarım defans yönüm pek iyi değilse light dönüş yaparım şayet sende Ymir'da isen Onizuka charımın adı konuşalım oyun içinde zaten tek tek kasıyom durmadan guild teklifi geliyor gördüğüm kadarıyla oyunda lvl çok rahat kasılıyor ve oyun insana göreve itiyor solo mob kestirmiyorlar yani illaki görev yapacaz ve görevlerde baya zevkli ne diyim wow ve gw deneyimimden sonra iyi geldi bu oyun özellikle oyunun dünyası ve en önemlisi görüntüleri süper sanki online bir oblivion oynuyorum tabi bu conan versiyonu.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: GtoOnizuka

    Cevapların için teşekkürler ULYSES sende Ymir/Pve serverında isen ve guild kurarsan tabiki girerim kale yapımında zaten hep aktif olmak istemiştim şimdi bir türk guildine girsem herşey hazır olmuş nerdeyse kale vs. bitmiş herşey hazır nerde bunun zevki bu yüzden zaten 40 lvl olup atıda altıma aldığımda ilk işim yeni taze bir türk guild bulmak olacak light armor tavsiyeni dikkate alacağım zaten şuan noob bir lvlde olduğum için pek bir fark yok aralarında ama tabiki ilerde bakarım defans yönüm pek iyi değilse light dönüş yaparım şayet sende Ymir'da isen Onizuka charımın adı konuşalım oyun içinde zaten tek tek kasıyom durmadan guild teklifi geliyor gördüğüm kadarıyla oyunda lvl çok rahat kasılıyor ve oyun insana göreve itiyor solo mob kestirmiyorlar yani illaki görev yapacaz ve görevlerde baya zevkli ne diyim wow ve gw deneyimimden sonra iyi geldi bu oyun özellikle oyunun dünyası ve en önemlisi görüntüleri süper sanki online bir oblivion oynuyorum tabi bu conan versiyonu.


    Guide demiş.Yani bir Barbarian rehberi.Guild değil




  • Evet guide demiştim. Neyse Ymir de baya bir Türk populasyonu var. Eminim güzel bir guild bulabilirsin GtoOnizuka. Kale zaten kolay biten birşey değil. İleri seviye bir guilde bile girsen katkılarını memnuniyetle karşılayacaklardır.
  • Sory ben yanlış anlamışım artık bir tane guilde giririm tek tek bir yere kadar bir guild olmadanda oyunun zevki çıkmaz.
  • 6600 gt le oynanırmı diyen arkadaşım :
    ağlarsın.cok ağlarsın,göz yaşların sel olur gider arasında boğulursun:D
    min 7600 GT(bundada ağlarsın)
    8600 gt(actionlarda ara ara ağlarsın)
    8800 GT(başından kalkamazsın)
  • Arkadaşlar hayalimde öyle bir oyun var ki, bir oyun şirketi gel sana destek olucaz dese yapılması gerekenleri söylicem ve yaptıklarında hepiniz hasta olacaksınız. Yalnız görüyorum ki yavaş yavaş beklentilerime yaklaşan bir görüntü var. Örneğin AoC nin şu son combo yapmak için bir 'tık' tan fazlasını istemesi gibi. Kafamdakileri açıklamak istemiyorum , bunlardan belki para kazanırım diye kendime saklıcam. (hayat ne getirir bilemeyiz.) Ayrıca AoC hakkında okuduklarıma göre ve screenshoot larına göre söylüyorum, sanırım WoW un o çizgifilm atmosferini aşan daha gerçekçi bir atmosferde oynayacağız. WoW cular kızabilirler ama WoW gibi oyunlara o kadar para harcamadan şu kartla oynanan rpg ler var onları da oynayabilirsiniz. Çünkü bu tip oyunlardaki başarınız sadece harcadığınız zamanla orantılı olarak size geri dönüyor. Oysa ki oyunların amacı sadece zaman harcatmaya yönelik olmamalı, bu oyunlar daha çok beceriye ve bilgiye dayanmalı. Oyundaki karakterin tecrübesinin yanında onları yöneten bizlerinde tecrübesine bağlı olmalı. Bak söylemicem dedim ama hadi bunu da söyliim en azından oyunu oynarız eğleniriz. Ultima Online ı çoğunuz biliyorsunuzdur heralde , hani o berbat grafikleri olan ama oyuncularının oynamaktan bıktıktan 6 ay sonra tekrar özledikleri ve bunu yapmayı bir periyot haline getirdikleri o süper içerikli oyundan söz ediyorum. Bilenler bilirler, WoW denen o koca atmosferin koca sanal dünyanın içine sığdıramadığı kadar çok beceriyi içine sığdırmış olan Ultima Online emsallerine göre farklı bir karakter geliştirme modeli sunmakta. Ultima da level yoktur arkadaşlar, işte bence en önemli olay bu. Her yeni oyun çıktığında umutlanıyorum , gene level atlamaya bağlı olmasın diye. Çünkü lvl tabanlı oyunlar tamamen çocukken cikletten çıkan kart oyunlarına benziyor. Biliyorum WoW da alt leveldeki bir karakter itemleri iyiyse bir kaç level üstündeki adamı kesebiliyor tamam ama kullandığı itemler açısından bakıldığında karakterin ne olduğunu çözebiliyoruz değil mi ve ona göre taktik seçebiliyoruz. Ultima Online da çoğu oyuncu bilir ki karşındaki karakterin ne olduğunu bilirsin ama bazıları vardır ki ( bunlar artık usatlardır) hiç akla gelmicek bir becerisini geliştirerek hatta herlkesin 'aa bu skill bu karaktere olur mu , ne işe yararki' dedirtecek bir beceri o karakterin pvp lerde rakip tanımaz hale gelmesini sağlıyor. İşte bence işin inceliği burda. Bir de şunu eklicem bu ipucuna , umarım bir Türk oyun programcısı bunu okur da esinlenir, şu becerilere koyulan limitler, beceri seçme limitleri çok saçma. Bence bir oyunda bir karakter her yere koşarak gidiyorsa koşusu, staminası, bir diğer karakter her yere atla gidiyorsa biniciliği sonsuz olarak gelişmeli. Yapımcılar şunu dicek belki şimdi ' o zaman 5 yıldır oynayan bir karakterin karşısında 1 yıldır oynayan 3-4 karakterin bile şansı olmaz ki' diye ama herşeyin çözümü var, o zaman karakterlere yaş sınırı koyun. Her karakter öngördüğünüz ideal bir süre içerisinde yaşlansın ve max yapmış olan yetenekleri yaşlanınca belli bir seviyeye kadar geri gitsin mesela. Bunlara çözüm bulunur , bence önemli olan oyunculara sınırsız bir ortam sağlamk, asıl önemli olan şey bu.

    Özet : AoC görüntüleriyle beni biraz heycanlandırdı, oynanış biçiminde yaptığı yenilik bir çok oyuna ilham kaynağı olacak bunu hep beraber göreceğiz. WoW ve türevlerinde farklı bir atmosfere sahip ve biraz daha gerçekçi bir dünya sunuyor. Bir de bu oyun çocuklara göre değil yani yetişkinlere gündoğmuş oldu.

    Sonun kadar okuyan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum ilgilerinen dolayı.

    30 yaşında evli ve çocuklu bir oyuncunun görüşlerini okudunuz.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: CyberPlayer

    Arkadaşlar hayalimde öyle bir oyun var ki, bir oyun şirketi gel sana destek olucaz dese yapılması gerekenleri söylicem ve yaptıklarında hepiniz hasta olacaksınız. Yalnız görüyorum ki yavaş yavaş beklentilerime yaklaşan bir görüntü var. Örneğin AoC nin şu son combo yapmak için bir 'tık' tan fazlasını istemesi gibi. Kafamdakileri açıklamak istemiyorum , bunlardan belki para kazanırım diye kendime saklıcam. (hayat ne getirir bilemeyiz.) Ayrıca AoC hakkında okuduklarıma göre ve screenshoot larına göre söylüyorum, sanırım WoW un o çizgifilm atmosferini aşan daha gerçekçi bir atmosferde oynayacağız. WoW cular kızabilirler ama WoW gibi oyunlara o kadar para harcamadan şu kartla oynanan rpg ler var onları da oynayabilirsiniz. Çünkü bu tip oyunlardaki başarınız sadece harcadığınız zamanla orantılı olarak size geri dönüyor. Oysa ki oyunların amacı sadece zaman harcatmaya yönelik olmamalı, bu oyunlar daha çok beceriye ve bilgiye dayanmalı. Oyundaki karakterin tecrübesinin yanında onları yöneten bizlerinde tecrübesine bağlı olmalı. Bak söylemicem dedim ama hadi bunu da söyliim en azından oyunu oynarız eğleniriz. Ultima Online ı çoğunuz biliyorsunuzdur heralde , hani o berbat grafikleri olan ama oyuncularının oynamaktan bıktıktan 6 ay sonra tekrar özledikleri ve bunu yapmayı bir periyot haline getirdikleri o süper içerikli oyundan söz ediyorum. Bilenler bilirler, WoW denen o koca atmosferin koca sanal dünyanın içine sığdıramadığı kadar çok beceriyi içine sığdırmış olan Ultima Online emsallerine göre farklı bir karakter geliştirme modeli sunmakta. Ultima da level yoktur arkadaşlar, işte bence en önemli olay bu. Her yeni oyun çıktığında umutlanıyorum , gene level atlamaya bağlı olmasın diye. Çünkü lvl tabanlı oyunlar tamamen çocukken cikletten çıkan kart oyunlarına benziyor. Biliyorum WoW da alt leveldeki bir karakter itemleri iyiyse bir kaç level üstündeki adamı kesebiliyor tamam ama kullandığı itemler açısından bakıldığında karakterin ne olduğunu çözebiliyoruz değil mi ve ona göre taktik seçebiliyoruz. Ultima Online da çoğu oyuncu bilir ki karşındaki karakterin ne olduğunu bilirsin ama bazıları vardır ki ( bunlar artık usatlardır) hiç akla gelmicek bir becerisini geliştirerek hatta herlkesin 'aa bu skill bu karaktere olur mu , ne işe yararki' dedirtecek bir beceri o karakterin pvp lerde rakip tanımaz hale gelmesini sağlıyor. İşte bence işin inceliği burda. Bir de şunu eklicem bu ipucuna , umarım bir Türk oyun programcısı bunu okur da esinlenir, şu becerilere koyulan limitler, beceri seçme limitleri çok saçma. Bence bir oyunda bir karakter her yere koşarak gidiyorsa koşusu, staminası, bir diğer karakter her yere atla gidiyorsa biniciliği sonsuz olarak gelişmeli. Yapımcılar şunu dicek belki şimdi ' o zaman 5 yıldır oynayan bir karakterin karşısında 1 yıldır oynayan 3-4 karakterin bile şansı olmaz ki' diye ama herşeyin çözümü var, o zaman karakterlere yaş sınırı koyun. Her karakter öngördüğünüz ideal bir süre içerisinde yaşlansın ve max yapmış olan yetenekleri yaşlanınca belli bir seviyeye kadar geri gitsin mesela. Bunlara çözüm bulunur , bence önemli olan oyunculara sınırsız bir ortam sağlamk, asıl önemli olan şey bu.

    Özet : AoC görüntüleriyle beni biraz heycanlandırdı, oynanış biçiminde yaptığı yenilik bir çok oyuna ilham kaynağı olacak bunu hep beraber göreceğiz. WoW ve türevlerinde farklı bir atmosfere sahip ve biraz daha gerçekçi bir dünya sunuyor. Bir de bu oyun çocuklara göre değil yani yetişkinlere gündoğmuş oldu.

    Sonun kadar okuyan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum ilgilerinen dolayı.

    30 yaşında evli ve çocuklu bir oyuncunun görüşlerini okudunuz.


    Amaç cep doldurmak olunca dediğiniz şeylerin çoğuna oyun firmaları sıcak bakmıyor.

    Eskiden web bazlı oyunlar o kadar fazla değildi,şimdi mantar gibi türemeye başladılar.

    WoW'da onun gibi bir öncü oldu,malesef çoğu firma bunu geliştirmek yerine aynısını yamalayıp sunmayı yeğelediler.




  • feat açıklamaları müthiş olmuş eline sağlık.ranger featlarimi yazdıkların doğrultusunda geliştiriyorum rangera öncelik tanıman süper olmuş:)) fakat başka bir siteden buluduğum bir feat açıklamaları var ki görülmeye değer. bence bunada alternatif olarak bakılabilir. çünkü yazı olarak değilde direk feats.gonnem.com u türkçeye çevirmiş, yani featlerinizi ayarlarken altaki açıklamayı çevirmiş. bütün karakterlerinki yok ama çoğunun var.

    http://www.students.itu.edu.tr/~arslanserc/
  • quote:

    Orjinalden alıntı: barisbeydag

    feat açıklamaları müthiş olmuş eline sağlık.ranger featlarimi yazdıkların doğrultusunda geliştiriyorum rangera öncelik tanıman süper olmuş:)) fakat başka bir siteden buluduğum bir feat açıklamaları var ki görülmeye değer. bence bunada alternatif olarak bakılabilir. çünkü yazı olarak değilde direk feats.gonnem.com u türkçeye çevirmiş, yani featlerinizi ayarlarken altaki açıklamayı çevirmiş. bütün karakterlerinki yok ama çoğunun var.

    http://www.students.itu.edu.tr/~arslanserc/


    GtoOnizuka bir önceki sayfada vermişti zaten.

    Genede sağol




  • aa hakatten ya pardon.
  • Arkadaşlar oyuna yeni başladım Barbar kasıyorum lvl 38'im şimdi ben 40 lvlde pelerin görevi olduğu biliyorum ama farklı çeşitlerde pelerin varmış bana uygun daha çok barbar tarzı pelerin görevi nerden alınır bilen var mı? benim gördüğüm pelerin çeşitlerindne ayı postu tarzı bir pelerin giyenler gördüm aynısını istiyorumda bu konuda az bilgi verirseniz çok sevinirim.
  • eline sağlık emeğe saygı
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.