Şimdi Ara

Age of Conan'a geri dönüş...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Oyuna geri dönüş yapacam.Bundan daha önceden oyunu pre oder ile almıstım ilk 2-3 ay oynamıstım 60-70lvl arasına kadar fakat oyun ilk cıktıgı zamanlarda daha oturmamıstı oyun sistem performansı oyununun kendısı vs . ustune cogu arkadaslarım oyunu bırakınca bende bıraktım.yanılmıyorsam crom serverda oynamıstım ama yanlıs hatırlıyorsam tabı.Daha oncesınde oyungezer guıldınde arkadasımla Guıldı yonetmıstım Gm.Sonrasında wow warhammer online aion oynamıstım.Ayrıca bana bu oyun o zamandan beri ne degısıkler oldu bıraz ustunden gecerek anlatırsanız sevınırım.Turk guildi olan guzel bir server arıyorum.Cevabınızı beklıyorum tesekurler:)

sen yokken neler oldu?

t1,t2 ve t3 raidleri eklendi. geçen ay mayıs ayında expansion ile khitai (asya) eklendi. end game content i artmış oldu oyunun. birçok oyunun aksine lvl cap yükseltmek yerine alternate advancement adı verilen yeni bir sistem geldi. normal featler haricinde guildwarstaki gibi perkler eklenmiş oldu. bununla birlikte epic zırh toplama yolları arttı. aralık sonu ocak başı arası oyunun grafik motoru değiştirildi. şu an filmle birlikte yeni gelecek birçok content ve f2p mod bekleniyor. ama f2p oyunculara çok birşey vermeyecek. sadece t1 in 2 raidine gidebilecekler. birçok zindana geçemeyecekler.

oyuna belki sıfırdan bir karakter kasmak isteyebilirsin. veteran oyuncularla yeni başlayanlar arasında bayağı fark var şu an. ama hangi eski mmoda yok ki? karakterini pvp ye hazırlaman için 3 ay üstüne düşmen yeterli. 3 ay boyunca doğru yolu izlersen karakterinin zayıflığını teke tek kalmadıkça hissetmezsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.