Şimdi Ara

ağdan modemi açıp kapamak mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ağdan modemi açıp kapamak mümkün mü?Eger varsa böyle bişi nasıl oluyor?
    İlgilenirseniz sevinirim..
    Şimdiden tşkler..

Kullandığınız başlıklar içeriği belirtir olmalıdır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• mümkünse bende okulda yaparım valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasin85

Arkadaşlar ağdan modemi açıp kapamak mümkün mü?Eger varsa böyle bişi nasıl oluyor?
    İlgilenirseniz sevinirim..
    Şimdiden tşkler..

açıp kapatmaktan kastın restart-rebootsa evet mümkün. menuyu biraz kurcalarsan bulursun...
  • Tabiki mumkun yalnız modemın sıfresını bılıyor musun ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _welldone_

Tabiki mumkun yalnız modemın sıfresını bılıyor musun ?

evet ortak olarak kullanıyoruz interneti.rapidden dosya indirdikten sonra beklememek için ağdan modemi kapatıp açmak istiyorum.yöntem nasıl acaba?
  • varsayılan ag gecıdını ki bu genellıkle 10.0.0.2 , 192.168.1.1 yada 192.168.2.1 olur.sonra karsına gelen ekrana kullanıcı adını ve parolanı yaz.her modemın arayuzu farklı oldugu ıcın suraya tıkla dıyemıyorum ama bıraz kurcalarsan mutlaka restart ı bulursun.mesela bende tools/system commands/restart
  • Restart yapınca ayarlar sıfırlanmıyo mu? Ben arayüzden restart atınca kullanıcı adım, şifrem, açtığım portlar hepsi gidiyor fabrika ayarlarına dönüyor, tekrar ayarlamak zorunda kalıyorum. O yüzden bende restart yerine WAN ayarlarından Bağlantıyı "Disconnect" yapıyorum sonra tekrar "Connect" yapınca yeni IP veriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: LostSpace

Restart yapınca ayarlar sıfırlanmıyo mu? Ben arayüzden restart atınca kullanıcı adım, şifrem, açtığım portlar hepsi gidiyor fabrika ayarlarına dönüyor, tekrar ayarlamak zorunda kalıyorum. O yüzden bende restart yerine WAN ayarlarından Bağlantıyı "Disconnect" yapıyorum sonra tekrar "Connect" yapınca yeni IP veriyor.

Restart la ayarlarınız sıfırlanmaz.ayarların sıfırlanması ıcın default secenegını secmelısınız yada modemın reset tusuna basılı tutmanız gerek.ben surecom modem kullanıyorum
  • quote:

Restart yapınca ayarlar sıfırlanmıyo mu? Ben arayüzden restart atınca kullanıcı adım, şifrem, açtığım portlar hepsi gidiyor fabrika ayarlarına dönüyor, tekrar ayarlamak zorunda kalıyorum. O yüzden bende restart yerine WAN ayarlarından Bağlantıyı "Disconnect" yapıyorum sonra tekrar "Connect" yapınca yeni IP veriyor.

Okurken yanlış okuyor olabilirsin. Muhtemelen senin yaptığın işlem RESET dir, ki dediğin gibi ayarların sıfırlanır.

REBOOT yada RESTART seçeneğini bulman gerekiyor.
  • Benim modem CNet

[img=http://img362.imageshack.us/img362/1572/adszia9.th.jpg]

Burdaki Restart veya Restore tuşlarına basınca bir bekleyiniz... ekranı geliyor, yeşil bir loading doluyor bağlantı gidip geliyor, sonunda tüm ayarlarım sıfırlanıyor(bununla beraber ip de yenileniyo tabi). Belki modem bozuk olabilir, çünkü ikiside aynı işi görüyor.

[img=http://img362.imageshack.us/img362/2641/adsz2vu0.th.jpg]

Bende mecburen buradaki Disconnect tuşu ile bağlantıyı kapatıp, tekrar Connect tuşuna basıp açıyorum ip değişiyor.

• quote:

Benim modem CNet

[img=http://img362.imageshack.us/img362/1572/adszia9.th.jpg]

Burdaki Restart veya Restore tuşlarına basınca bir bekleyiniz... ekranı geliyor, yeşil bir loading doluyor bağlantı gidip geliyor, sonunda tüm ayarlarım sıfırlanıyor(bununla beraber ip de yenileniyo tabi). Belki modem bozuk olabilir, çünkü ikiside aynı işi görüyor.

[img=http://img362.imageshack.us/img362/2641/adsz2vu0.th.jpg]

Bende mecburen buradaki Disconnect tuşu ile bağlantıyı kapatıp, tekrar Connect tuşuna basıp açıyorum ip değişiyor.

Dedıgın gıbı olabılır ama sonucta onemlı olan modemı agdan restartlayabılmen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.