Şimdi Ara

AĞDAN MAKİNYA GİREMİYORUM YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR AYARLARIN HEPSİNİN DÜZGÜN OLMASINA RAĞMEN MAKİNAYA BAĞLANAMIYORUM.PAROLA İSTİYOR..YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TŞEKKÜRLER....

RESİMİN LİNKİ AŞAĞIDA...(MALUM RESİM EKLEYEMİYORUZ)

http://img152.imageshack.us/img152/1222/adszao7.png

• - Bağlanmak istediğiniz makinada bulunan herhangi bir kullanıcı hesabının adını ve parolasını yazarak giriş yapabilirsiniz. Bu hesap "Administrator" da olabilir.
    - Yine bağlanmak istediğiniz bilgisayarın ayarlarından dosya ve yazıcı paylaşımı ayarlarından "basit dosya ve
    yazıcı paylaşımı" seçeneğini seçerseniz şifre sorulmaksızın dosya listelemesini görebilirsiniz.
    - Bağlanmak istediğiniz bilgisayarın paylaşım erişim izinlerinde mutlaka "everyone" bulunduğundan emin olun ki diğer kullanıcılar da kimlik doğrulaması olmaksızın paylaşımlara erişebilsin.
    - Nispeten karışık olduğu için anlatmayacağım, ancak policy ayarlarını uygun hale getirerek de bunu düzeltebileceğnizi bilin.

Kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar -- 26 Mayıs 2007; 13:54:28 >
  • bendede aynı sorun var policy ayarlarını açıklayabilirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbtbilgisayar -- 26 Mayıs 2007; 14:08:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.