Şimdi Ara

ağdaki bilgisayarlardan biri kapandığı anda internet bağlantısı kopuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar 3 farklı pc ile kablosuz olarak evde internete bağlanıyoruz ama pclerde biri kapandığı anda internet kesiliyor bir iki dakika içinde tekrar geliyor bu konuda herhangi bir fikri olan olan varmı ?



  • router kullanıyorsanız onda bir sıkıntı olabilir sadece modem ise de onun router özelliğinde bir sıkıntı olabilir. herhangi bir bilgisayar kapandığında mı kopma oluyor(bilgisayardan kaynaklı bir durum olabilir diye diyorum)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: METAL

    router kullanıyorsanız onda bir sıkıntı olabilir sadece modem ise de onun router özelliğinde bir sıkıntı olabilir. herhangi bir bilgisayar kapandığında mı kopma oluyor(bilgisayardan kaynaklı bir durum olabilir diye diyorum)

    normal modem kullanıorum modemimde TP LİNK TD-W8101G (TTnet le beraber aldım).herhangi bir biligsayar kapandığı anda bağlantı kopuyor ve bir iki dakika içinde geri gelioyor yaklaşık 5 aydır cozum bulamadım yardımcı olablirsen cok ii olur.
  • Bende de aynı modem ve aynı sorun var. 3 yıldır bıktırdı artık modemden mi hattan mı bilgisayarlardan mı bilmiyorum. Kafayı yemek üzereyim. Problem de aynı modem de aynı servis sağlayıcı da aynı. Lütfen birileri yardımcı olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.