Şimdi Ara

ağdaki............

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ağdan bir bilgisayardaki programın benim pc de çalışması için nasıl bir yol izlemem lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seberhan1907 -- 24 Mayıs 2005, 19:06:17 >

• haydaaa öldümü bu form be
  • O programı yüklemen lazım. Ağdaki makinenin C program files na bak.
  • diğer pcye erişip açabilirsin ama oyun ise bu açamazsın sende yüklü olmadan(halflife2 ve farcry ise)
  • iide nasıl kopyalayacağım benim pc ye
  • kardeş açma mesele değil ben o programı karşılıklı kullanacağız oyun değil program
  • Bak şimdi bazı programlar vardır kurulduğu klasörün içinde çalışır yani programı kurarsın ve kurulduğu dosyayı alıp başka bir bilgisayara atarsın , eğer o program o pc de çalışıyor ise demekki regedit e birşey işlemiyor veya win sistem dosyalarına eğer bu şekilde bir programı çalıştırmak istiyorsan kurulu olan bilgisayarı ağdan bul dosyanın içine gir ve hangi *.exe den çalışıyorsa kopyala de ve kendi masa üstüne gel kısayol yapıştır de.Diğer makina açık olduğu sürece çalışacaktır.Ama eğer program kurulum esnasında regedite işlemeler yapıyor ve sistem klasörlerine dll atıyor ise ağdan çalıştırazsız kurman şart...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım program d diskinde benim bilgisayar atınca demoya düşüyor
  • Program nedir ? Muhasebe programı olabilir mi ?
  • hakediş programı ancak sistemle alakası yok
  • Lisanslı bir programsa kullanamazsın daha fazlada bir bilgim yok veya cracklenmiş bir programsada mevcut bilgisayarda da cracklemen lazım.
  • kardeş lisanslı ve lisansıda var ancak diğer makine ile ortak çalışmak için benim makinaya kurmaya çalışıyoruz daha önce yapmıştık fakat notlarımız kaybolmuş
  • inşallah burada buluruz çareyi
  • saygıdğer arkadasım sana cevap yazmaktan kendımı alamadım sen program diyorsun başka bişey demiyosun
    arkadaşımm dediğin program nedir necidir,
    muhasebe programımı yoksa farklı kaynak kodları ıle yazılmış bır programmı nedır ?,baba bu program dediğin şey muhasebe ise çoklu kullanıcı versıyonu olması gerklı programın ,bu bırıncısı, kı sayalım öyle
    daha sonra ağ ayaralarından hedef dızın olarak diğer makınaya yol gösterme suretı ıle kullanacağın ıkıncı makınaya client yuklemen gereklı ,vs vs vs. Yok başak bir program diyosan programın ne olduğunu anlattkı sanada yardım edıle bılsın

gıdeceğin semtın adını bilmeden yolu sormaya kalkmak gibi bişey olmuş senınkısı sonrada formda kı arkadaslar kelpetenle laf almaya calısınlar

kolay gelsınnnn

• kardeş aşağıda yazdım bu bir hakediş programı çoklu kullanıcıya açık sorun ağdan o programla benim pc de ortak olarak çalışmak istiyorum
    saygılar
    quote:

Orjinalden alıntı: seberhan1907

hakediş programı ancak
  • hala bekliyorum
  • merhaba seberhan bir fenerli olarak doğru biz bize yeteriz.

şimdi soruna gelince...

mevcut programın kur'u elindedir herhalde

örneklerle gidelim

(A) bilgisayarında program sorunsuz çalışır durumda

(B) bilgisayarında da olsun istiyorsun ama (B) den değilde (A) bilgisayarı üstünden çalışsın Doğru tahmindir inşallah

şimdi (A) bilgisayarındaki o programın klasörünü her ihtimale karşı kopyala ve mevcut klasörün ismini değiştir.

sonra b bilgisayarından bu programı Ağ yolu göstererek yada Ağ sürücüsü olarak (A) bilgisayarına bağlan ve bu şekilde programı sanki kendi sürücüsüne kurar gibi ağ sürücüsü olan (a) bilgisayarına kur

ve çalıştığına emin ol

masaüstüne kısayolunu oluştur. olay bukadar

yusuf_uzun@hotmail.com

• abi hekadiş ne ilk defa duyuyorum....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.