Şimdi Ara

Ağda yazıcı paylaştırmayı kısaca anlatır mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 makina arasında paylaşılacak topu topu
    yazıcının bağlı olduğu makinada yazıcıyı paylaştır dedim
    sonra ne yapıcam?

• Hıc ßısey Yapmıcaksın ßutun Makıneler ßırßırını Goruyorsa... Her Makıneye Yazcıyı Tanıtcan Yada Tanıtmanada Gerek YOk Ve Ana Mkınadan Yazının Paylasımını Acıcaksın Hepsı Kullancak Olay ßu..
  • diğer 2 pc dede lexmarkın driverı kurulu
    yazıcı paylaştırılmış halde ama diğer pcden çıktı al dediğim zaman Lexmarktan "bağlantı sağlanamadı" diyor
  • yazıcıyı aga bagla. her makınadan yazıcıyı arat. başlat---ara---yazıcı-bilgisayar-yda kişi ara. ordan yazıcyı bul. tanıt. bunu her bilgisayarda yapın.
  • yazıcıyı aga bagla. her makınadan yazıcıyı arat. başlat---ara---yazıcı-bilgisayar-yda kişi ara. ordan yazıcyı bul. tanıt. bunu her bilgisayarda yapın.

• Son bir ekleme de ben yapayım. Yazıcının bağlı olduğu bilgisayarla diğer bilgisayarların işletim sistemi farklıysa yazdıramazsınız. Mesela yazıcının bağlandığı bilgisayarda XP yüklü, diğer bilgisayarda ise 98 yazdıramazsınız. Yazdırabilmek için yazıcının bağlı olduğu bilgisayara 98 sürücülerini de yüklemelisiniz. Yüklüyse zaten ağ üzerinden yazıcıyı gördüğünüzde diğer bilgisayar otomatik olarak sürücüleri ordan alır ve yükler. Sürücüler zaten kullanıcı bilgisayarlarda yüklüyse, bağlantı noktasını düzenlemeniz gerekecektir. Yazıcı özelliklerinden ayarlayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrSallaso -- 10 Şubat 2006 11:53:08 >
  • "yazıcıyı aga bagla. her makınadan yazıcıyı arat. başlat---ara---yazıcı-bilgisayar-yda kişi ara. ordan yazıcyı bul. tanıt. bunu her bilgisayarda yapın. "
    şunu biraz açar mısınız yapamadımda:)

1-arada yazıcı ara diye bişi yok ki yada ben bulamadım
    2-ve yazıcı ağa nasıl bağlanıyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım önce yazıcılar bölümüne gel. Yazıcı Ekle de, ileri de ağ yazıcısı veya başka bilgisayara bağlı yazıcıyı seç, ileri de, yazıcı için gözat zaten işaretlidir elleşme ileri de. Otomatik olarak yazıcıyı bulacaktır. Seçip devam ediyosun hepsi bu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.