ağda şifre koymuş bir kişinin şifresini nasıl kırarız ve paylaştığı dosyaları görebiliriz.Bi arkadaştan bir şey çekmem gerekiyor ona bağlanırken şifre soruyor arkadaş da şifre koymadığını söyledi hiç bir zaman çözemedik yardım..
şifre koymadı ise bağlanmak istediğin makinanın kullanıcı adını şifre olarak girmeyi dene bir
denedik onu da her türlü şifreyi denedim şifreyi kırma programı gibi bir şey var mı veya bu şifreyi nerden öğrenebiliriz ağda ayarlardan falan nerden ?
Valla o sorunu arkadasımızın dedigi gibi istediğin makinanın kullanıcı adını şifre olarak girmeyi dene bende oluyo hiç bi sorunda yok
Karşıdaki kullanıcı hesabının şifresi yoksa giriş yapamazsınız. Veya birşeyler paylaşıma açmasını söyle.
denizaslan arkadasımız çok iyi bi konuya degindi ben unutmusum valla karsıdakinin şifresi olmaz ise xp pro da kendi kendini koruma özelligine geçiyo yani açmıyo şifresiz olunca birde paylasım olayını sanıırım yapmıssındır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme