Şimdi Ara

agd yurtları nasıldır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisi olanlar aydınlatablir mi nasıldır namaza kaldırma olayları oluyor mu? beyin yıkıyolar mı?

• Beyin yıkama nedir ya! Neyse. Ben kaldım 1 yıl. Tayyipçiyim onlar da tayyipten nefret ederlerdi. Hiç kapışmadık. Namaza falan kaldırma olaylarını ise içlerinden fırlama birisi varsa o yapar 1-2 söylenirseniz yapmaz. Solcu bir aileden geldiysen ki önemlisi sol görüşe eğilimin varsa gitme. Onun dışında kafa ortamdır gidebilirsin. Cemaat gibi zorlama yoktu bizim yurtta.(Kocaeli)
  • Kardeş bu tarz şeylere uzaksan neden o yurtlara gitmek istiyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DetectiveFusco

Kardeş bu tarz şeylere uzaksan neden o yurtlara gitmek istiyorsun ?

üniersite okuyacağım şehirde eli yüzü düzgün fazla yurt yok çoğu cemaat yurdu cemaate bağlı olmayan bir iki yurt var onlarda gereksiz pahalı mecburen burayı tercih ettim 1 hafta sonrada gidiyorum merak ettim nasıl bir ortam
  • quote:

Orijinalden alıntı: D_Güiza

quote:

üniersite okuyacağım şehirde eli yüzü düzgün fazla yurt yok çoğu cemaat yurdu cemaate bağlı olmayan bir iki yurt var onlarda gereksiz pahalı mecburen burayı tercih ettim 1 hafta sonrada gidiyorum merak ettim nasıl bir ortam

Kardeşim öncelikle AGD , Saadet Partisinin gençlik kolları yapılanmasıdır. Burada yetiştirirler seninde isteğin varsa partiye çalışırsın. Yok ben sadece belli bir süre yurtta kalıcam sonra çıkıcam dersen olur. Ama sabah namazı ve yatsı namazlarına çok önem verilir toplu olarak mescitte kılınır. Oda oda gezip herkesi çağırırlar veyahut mikrofonla anons ederler. Haftalık perşembe veya cuma sohbetler vardır. Katılım zorunludur katılanlara yoklama yapılır. Beyin yıkama vs. yok. Biraz anti-akp karşıtı propaganda yapabilirler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: D_Güiza

quote:

Kardeşim öncelikle AGD , Saadet Partisinin gençlik kolları yapılanmasıdır. Burada yetiştirirler seninde isteğin varsa partiye çalışırsın. Yok ben sadece belli bir süre yurtta kalıcam sonra çıkıcam dersen olur. Ama sabah namazı ve yatsı namazlarına çok önem verilir toplu olarak mescitte kılınır. Oda oda gezip herkesi çağırırlar veyahut mikrofonla anons ederler. Haftalık perşembe veya cuma sohbetler vardır. Katılım zorunludur katılanlara yoklama yapılır. Beyin yıkama vs. yok. Biraz anti-akp karşıtı propaganda yapabilirler.

teşekkür ederim hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANKARA ÜNİVERSİTESİ YURTLARI
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.