Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (552. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.244
Cevap
143
Favori
927.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 550551552553554
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu da bir arkadaşla oynadığımız bir oyun
    Agar.io Oynuyoruzz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .BURAK. -- 25 Mayıs 2015; 18:44:12 >
  • Oyun hala yok mu ya?
  • hala oyun yok
  • serverler dolu ama o nasıl oldu...
  • Agar.io Oynuyoruzz!
    Agar.io Oynuyoruzz!

• eu da 1k küsür adam var bu nasıl iş.
  • şu oyunda 4-5 kişi bir araya gelip oynayanlar bütün oyunun içine ediyorsunuz bir de ss atıyorlar yok bastık yok dağıttık diye o şekilde kimi koysan oynar yanında 4 kişi alan kral sanıyo kendini bırakın da herkes tek başına oynasın,birini yiyorsun oradan arkadaşı geliiyor mayınlıyor adamı kovalıyorsun tam yiycen kendini arkadaşına yem edip onu büyütüyor seni yiyorlar daha neler neler

bende sırf uyuzluğuna gidip patlatıyorum dün 2 saat boyunca adamı patlattım hoş yanında 3 kişiyle gezdiği için yine parçalarını arkadaşlarına veriyor
  • Yancılarla değil kendi başına 1. olan varsa o zaman tamamdır iş.
  • girmiyor cildiricam :S
  • Kendi başıma hiç 1.olmadım ama ilk 10 listesine giriyorum bayada durabiliyorum ama yardım alarak büyüyüp kendini kral zannedenler çok...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yancilarla degil, bilegimin hakkiyla tek basima

Agar.io Oynuyoruzz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hannover 96 -- 25 Mayıs 2015; 19:09:59 >
  • Naptınız la oyuna açılmıyor.
  • Ya arkadaşlar 1500 küsür kişi serverde online gözüküyor. Ama biz giremiyoruz. Acaba Türkiyeye ban mı geldi? Türkiyeden mi giriş yasaklandı. Yasaklandıysa şaşırmam. Herşeye türkiye ban yiyor.
  • Oyuna girilmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: se82

Ya arkadaşlar 1500 küsür kişi serverde online gözüküyor. Ama biz giremiyoruz. Acaba Türkiyeye ban mı geldi? Türkiyeden mi giriş yasaklandı. Yasaklandıysa şaşırmam. Herşeye türkiye ban yiyor.

Almanya'dayim girmiyor.
  • se82 kullanıcısına yanıt
    Hocam dün ve daha öncesinde eu serverlarında 26.000-30.000 arasında gidip geliyordu online sayısı. Bir sorun var demekki ki bu kadar düşmüş online sayısı.
  • Oyun gelmedi mi?
  • Delirecem yahu. OYunun tiryakisi olmuşuz. Şimdi de dalga geçer gibi server hatası veriyor. Bu tiryakiliğin üstüne böyle bi hatanın alınması gerçekten çok sinir bozucu.
  • Tam böyleyken oyun dondu sonra da gitti ama 1500 adam var avrupada :/ bişey anlamadım
    Agar.io Oynuyoruzz!
  • http://agario.org/ takip edin burdan
  • 
Sayfa: önceki 550551552553554
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.