Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (1492. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
930.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14901491149214931494
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • agar.io sitesine giremiyorum. Girebilen var mı?
  • Konuda 1-2 tartışma gördüm üzerinde biraz konuşmak istiyorum. Bu konunun başlangıcı agar.io hakkında konuşmakla başladı sonra takım olarak oynamak öne çıktı beraber oynamak için kendimizce çözüm bulduk isimlerimizin başına dh koyduk karşılaşdıklarımızla beraber oynadık vs. Çok eğlendik çok da büyüdük. Zaman geçince bu büyüme sorun oluşturmaya başladı sahte dhliler türemeye başladı. Bunlara önlem olarak tagı değiştirdik önce sonra hangouts ve raidcall grupları kurduk. Bu aşamada en çok çaba secnomdan geldi biz de yardımcı olduk güzel ortamlar oluştu. Bir yerden sonra mesajlaşma da yeterli olmadı hangoutsdakilerle iletişim sıkıntısı oldu o da terkedildi. Raidcall üzerinde belli bir kadro oluştu. Bir detayı anlatmayı unuttum bu gruplar dışarıya açık değildi yalnızca güvenilir arkadaşları alıyorduk. Gelelim bu ts3 işine nasıl geldik yaz bitti istanbula döndüm. İnternete nadir girebiliyordum zaten ama onda da raidcalla baktığımda kimse kalmamıştı. Sonra hamikisi ile konuştuk bu durumu dhyi tekrar toplamaya karar verdik. Hamikisinin kendi ts serveri vardı onu kullanma kararı vardık raidcalldaki ekibi de çağırdık belli bir düzene oturttuk ama bir fark vardı tsyi herkese açmamızı istedim. Raidcall da ufak denemeler yapmıştık zaten ama dışarı açılma işini dikkatli yapmak gerektiğini anlamıştık ts ve yetkilerin önemi de burda oluştu zaten bu düzeni sağlamak katılmak isteyenlerin alımlarıyla ilgilenmek vs. Raidcall ekibindekilerle uzun süre beraber oynadığımız güven sorunu yoktu tsde de rahatlıkla yetki verdik. Olayın ana mantığı ise düzeni sağlamak son durumda baktığımızda uzun süredir girmediğim için düzene etkim yoktu yetkim de yoktu. Şuanda ne oluyor bu tartışmayla düzen zarar görüyor o görevlerin çıkış amacı düzeni sağlamakken düzeni bozar hale geldiyse o görevleri iki taraf da bıraksın. Bu olay da çözülsün. Şurda eve çıkmama kalmış 2 gün tekrar dh ile agar keyfi yapmanın planlarını yapıyorum olmuyor yani böyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Karşılıklı atışmaları bırakın tartışmaları forum düzeyine indirmezseniz iyi olacak konuşulan konuşuldu o kadar zaman geçirdiniz beraber bu şekilde kalp kırmadan ayrılsanız iyi olur isteyen istediği yere gidebilir herkes hür ve özgür HAMİKİŞİ sende TS bozuldu diyeceğine yeni TS kurdum desen daha doğru olurdu saygılı kalın NARKOZ :))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: karahan41

Karşılıklı atışmaları bırakın tartışmaları forum düzeyine indirmezseniz iyi olacak konuşulan konuşuldu o kadar zaman geçirdiniz beraber bu şekilde kalp kırmadan ayrılsanız iyi olur isteyen istediği yere gidebilir herkes hür ve özgür HAMİKİŞİ sende TS bozuldu diyeceğine yeni TS kurdum desen daha doğru olurdu saygılı kalın NARKOZ :))))

Ts yi vs hepsini topladim.Banlanan ben oldum ? Banlayanda sensin.? Uzatmayalim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orientem

Konuda 1-2 tartışma gördüm üzerinde biraz konuşmak istiyorum. Bu konunun başlangıcı agar.io hakkında konuşmakla başladı sonra takım olarak oynamak öne çıktı beraber oynamak için kendimizce çözüm bulduk isimlerimizin başına dh koyduk karşılaşdıklarımızla beraber oynadık vs. Çok eğlendik çok da büyüdük. Zaman geçince bu büyüme sorun oluşturmaya başladı sahte dhliler türemeye başladı. Bunlara önlem olarak tagı değiştirdik önce sonra hangouts ve raidcall grupları kurduk. Bu aşamada en çok çaba secnomdan geldi biz de yardımcı olduk güzel ortamlar oluştu. Bir yerden sonra mesajlaşma da yeterli olmadı hangoutsdakilerle iletişim sıkıntısı oldu o da terkedildi. Raidcall üzerinde belli bir kadro oluştu. Bir detayı anlatmayı unuttum bu gruplar dışarıya açık değildi yalnızca güvenilir arkadaşları alıyorduk. Gelelim bu ts3 işine nasıl geldik yaz bitti istanbula döndüm. İnternete nadir girebiliyordum zaten ama onda da raidcalla baktığımda kimse kalmamıştı. Sonra hamikisi ile konuştuk bu durumu dhyi tekrar toplamaya karar verdik. Hamikisinin kendi ts serveri vardı onu kullanma kararı vardık raidcalldaki ekibi de çağırdık belli bir düzene oturttuk ama bir fark vardı tsyi herkese açmamızı istedim. Raidcall da ufak denemeler yapmıştık zaten ama dışarı açılma işini dikkatli yapmak gerektiğini anlamıştık ts ve yetkilerin önemi de burda oluştu zaten bu düzeni sağlamak katılmak isteyenlerin alımlarıyla ilgilenmek vs. Raidcall ekibindekilerle uzun süre beraber oynadığımız güven sorunu yoktu tsde de rahatlıkla yetki verdik. Olayın ana mantığı ise düzeni sağlamak son durumda baktığımızda uzun süredir girmediğim için düzene etkim yoktu yetkim de yoktu. Şuanda ne oluyor bu tartışmayla düzen zarar görüyor o görevlerin çıkış amacı düzeni sağlamakken düzeni bozar hale geldiyse o görevleri iki taraf da bıraksın. Bu olay da çözülsün. Şurda eve çıkmama kalmış 2 gün tekrar dh ile agar keyfi yapmanın planlarını yapıyorum olmuyor yani böyle.

Hocam haklisiniz ama eski takimi yeniden topladim.Yani yeni actigim da yine eskisi gibi şen şakrak :))) Gelmeni isterim :D Dun aksam oynarken gulmekten karnim agridi :D Ts yi vereyim de yanlisa girme : dh.teamspeak3.pro :))

• Tam bi dizilik seneryo cikmis
    Biri esit olsun herkez derken kendi kapi disari kalmis . Digeri baskasiyla oynuyor diye yonetimi ele gecirip kendi arkadasini kapi disari etmis
    Gercek hayatta boyle sirketiniz falan olursa cok iyi yakin bir ortaginiz olmadan yola cikmayin
    Ortak isten onemlidir. Buyuttugunuz sirketin kapisinda dilenci olabilirsiniz :)

Dh ts yi kuran hamikisi dir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delta000 -- 13 Şubat 2016; 15:04:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: delta000

Tam bi dizilik seneryo cikmis
    Biri esit olsun herkez derken kendi kapi disari kalmis . Digeri baskasiyla oynuyor diye yonetimi ele gecirip kendi arkadasini kapi disari etmis
    Gercek hayatta boyle sirketiniz falan olursa cok iyi yakin bir ortaginiz olmadan yola cikmayin
    Ortak isten onemlidir. Buyuttugunuz sirketin kapisinda dilenci olabilirsiniz :)

Dh ts yi kuran hamikisi dir

Bence sen oynadıgın oyunlarla video atta ozellikle TT de daha eglenceli olur biz hep DH deydik gene oyleyiz gezginci simdi nerdesin kimbilir en iyi seneryo senden çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: HamikisiOne

quote:

Karşılıklı atışmaları bırakın tartışmaları forum düzeyine indirmezseniz iyi olacak konuşulan konuşuldu o kadar zaman geçirdiniz beraber bu şekilde kalp kırmadan ayrılsanız iyi olur isteyen istediği yere gidebilir herkes hür ve özgür HAMİKİŞİ sende TS bozuldu diyeceğine yeni TS kurdum desen daha doğru olurdu saygılı kalın NARKOZ :))))

Ts yi vs hepsini topladim.Banlanan ben oldum ? Banlayanda sensin.? Uzatmayalim.

Banladıysam iyi yapmışım derslerine çalıs zaten bırakıyordun oyunu vesile olalim dedik kötümü ettik bizde babayız gorüyoz işde sabah akşam yok TS yok agario boşver bunlari 😆😆😆😆😆😆😆

• Eglenceli ve gülme konusunda en etkilendigim Yusuf tur MAYINCI adı buydu sanırım en güzel oyun keyfi onunla çıkıyordu....Hamikişi senden oyle bir şey goremedik genelde mikrofonun hep kapalı idi ama olsun seninde bi duruşun vardı
  • Haydaa, buralar karışmış yine

• #direnhami
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

#direnhami

Peer sen neddesin bi ara gorundun kayboldun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

#direnhami

Peer sen neddesin bi ara gorundun kayboldun

iş güç derken zaman olmuyor pek, seni gördüydüm geçen girdiğimde ama arkadaşla girmiştik o yüzden oynamadım sizle
  • Arkadaşlar artık bu durumdan çok sıkıldım.Artık ts de göremeyeceksiniz.Oyunda görebilme imkanınız var.Ama pek sanmıyorum artık.Yoruldum artık ts işinden.Ben yöneticiliği Gerekli ye bırakıyorum.Artık odur yönetici.Destek olan,olmayan herkese teşekkür ederim.Hakkım varsa helal edin.
    @delta000 Teşekkür ederim mayıncı-peernet-narkoz.Ama gerçekten çok yoruldum bu durumdan.Kendinize iyi bakın.Ulaşmak isterseniz buradan ulaşabilirsiniz.Ayrıca bilgisayar da sorun oluşursa mesaj atın yardımcı olurum. :) Ayrıca skype adresimi de özel mesaj yoluyla da alabilirsiniz.
    @carsley Bıraktım artık. Her ne kadar bu durumdan hoşnut olmasamda.Kendine iyi bak :)
    @orientem Biliyorum bu durumdan hoşnut olmadığını.Benle oynamak istersen skype tan mesaj atman yeterli :) Skype sana atıyorum
  • Anlaşılan taht kavgaları DH i bitirmiş yine daha önce de böyle olduydu

Bu arada DH i tekrar kalkındırma, oyuncuları bir araya getirme, eskileri çağırma gibi görevleri üstlenen kişiler Hamikisi ve instance adlı arkadaştı emeklerine saygı.

• quote:

Orijinalden alıntı: _gavaracı_

Anlaşılan taht kavgaları DH i bitirmiş yine daha önce de böyle olduydu

Bu arada DH i tekrar kalkındırma, oyuncuları bir araya getirme, eskileri çağırma gibi görevleri üstlenen kişiler Hamikisi ve instance adlı arkadaştı emeklerine saygı.

Onemli degil :) Bitmedi , ben biraktim :) Gerekliye devrettim.Ben olmasam da birsey farketmrz yani zaten kotu oynuyordum

• Darbe ile yönetimi devirdiler diyorsun, pes ediyorsun yani

• quote:

Orijinalden alıntı: _gavaracı_

Darbe ile yönetimi devirdiler diyorsun, pes ediyorsun yani

Devrimi anlarim da darbe neden Oyunu da biraktim zaten :) Belki arada gorursunuz multibox yaparken Yapabilirsem tabi pc cokmezse

• quote:

Eglenceli ve gülme konusunda en etkilendigim Yusuf tur MAYINCI adı buydu sanırım en güzel oyun keyfi onunla çıkıyordu....Hamikişi senden oyle bir şey goremedik genelde mikrofonun hep kapalı idi ama olsun seninde bi duruşun vardı

Karahan isminden taniyamadim narkoz olarak biliyorum oyun ilk ciktigi gibi olsada oynasak oyunu birakrigimda surekli lag vardi yine aynimi bilmiyorum

100 olan levelim oyuna girmeyince yaklasik bir ayda 87 levele dusmus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delta000 -- 14 Şubat 2016; 19:34:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: delta000

quote:

Eglenceli ve gülme konusunda en etkilendigim Yusuf tur MAYINCI adı buydu sanırım en güzel oyun keyfi onunla çıkıyordu....Hamikişi senden oyle bir şey goremedik genelde mikrofonun hep kapalı idi ama olsun seninde bi duruşun vardı

Karahan isminden taniyamadim narkoz olarak biliyorum oyun ilk ciktigi gibi olsada oynasak oyunu birakrigimda surekli lag vardi yine aynimi bilmiyorum

100 olan levelim oyuna girmeyince yaklasik bir ayda 87 levele dusmus

Bazen çok lag oluyor özellikle bot oldugu zaman dün akşam 3 kşi oynadık koca oyunu ben dan the bide bot çok güldüm çok eglendim şimdi resim atacam ama ben aslında pek resim atma taraftarı degilim çok komikti o yüzden paylaşayım
    Agar.io Oynuyoruzz!Agar.io Oynuyoruzz!

• 
Sayfa: önceki 14901491149214931494
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.