Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (1475. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
930.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14731474147514761477
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Nephilis; Geçen akşam biraz saçma oynadım kusura bakma :) Ama ben hata yapıp sizin kütleyi yedikleri zaman gece gece iyi gülüyorum

Hamikisi; Yok hocam ara ara giriyorum, sizin nickiniz başka galiba oyundaki, değil mi ?

Bir de benim tampermonkey bozuldu arkadaşlar bugün standart oynuyorumda biraz zor oluyor yendiğim konumu falan bulmak :) Güncelleme de yok çözümünü bilen var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3RTi -- 17 Kasım 2015; 23:27:10 >
  • Nephilis teşekkürler ulaştım ikisinede :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M3RTi

DH Pro Prenses; Buradayım

Nephilis; Geçen akşam biraz saçma oynadım kusura bakma :) Ama ben hata yapıp sizin kütleyi yedikleri zaman gece gece iyi gülüyorum

Hamikisi; Yok hocam ara ara giriyorum, sizin nickiniz başka galiba oyundaki, değil mi ?

Bir de benim tampermonkey bozuldu arkadaşlar bugün standart oynuyorumda biraz zor oluyor yendiğim konumu falan bulmak :) Güncelleme de yok çözümünü bilen var mı ?

Yok hocam ayni nick sadece sekilli.Okunuyor zaten hamikisi diye . Tampermonkey bozulduysa kaldirin yeniden kurun.Hala duzelmediyse de o tarayiciyi kaldirin bilgisayari yeniden baslatin.Sonra cclenar ile temizlik yapin.Sonra kurun.Calisacaktir.Artik eskisi gibi girmemeye karar verdim.Dersleri bozuyor malesef

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• M3RTi kullanıcısına yanıt
    Tampermonkey derken anladığım Ogario daki sıkıntıdan bahsediyorsun, aşağıdaki adreslerden güncelleyebilirsin.

Firefox:http://res.cloudinary.com/dmhsj5562/raw/upload/v1447779074/OGARio.user.js
    Chrome/Opera:http://res.cloudinary.com/dmhsj5562/raw/upload/v1447779074/OGARio.chrome.user.js

• quote:

Orijinalden alıntı: KemaloS

Tampermonkey derken anladığım Ogario daki sıkıntıdan bahsediyorsun, aşağıdaki adreslerden güncelleyebilirsin.

Firefox:http://res.cloudinary.com/dmhsj5562/raw/upload/v1447779074/OGARio.user.js
    Chrome/Opera:http://res.cloudinary.com/dmhsj5562/raw/upload/v1447779074/OGARio.chrome.user.js

En stabil calisani zt eklentisi olan agar plus ogario dan bi eksigi yok bi bolunme suresini gostermiyor + olarak takim arkadasini haritada gorebiliyorsun agar plusda 145 fps oynaniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delta000 -- 18 Kasım 2015; 15:36:19 >

• delta000 kullanıcısına yanıt
    Valla aramız barışmadı agar+ ile o yüzden syzmy nin modu bana daha uygun. Birde şu haritada diğer elemanları gösterse tadından yinmicek ama. Benim için kullandığı renkler, mayının patlatma sayısı ve etki alanı, birleşme zaman sayacı olması vs den dolayı tercih sebebim. Agar+ a shift ile 16 bölünme eklendi iyi oldu ama hala tav edemedi beni :D
  • quote:

Valla aramız barışmadı agar+ ile o yüzden syzmy nin modu bana daha uygun. Birde şu haritada diğer elemanları gösterse tadından yinmicek ama. Benim için kullandığı renkler, mayının patlatma sayısı ve etki alanı, birleşme zaman sayacı olması vs den dolayı tercih sebebim. Agar+ a shift ile 16 bölünme eklendi iyi oldu ama hala tav edemedi beni :D

zyzmy mod daha kapsamlı fakat çok kasıyor oyun oynanmıyor bende. agar+ daha stabil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Take That

quote:

zyzmy mod daha kapsamlı fakat çok kasıyor oyun oynanmıyor bende. agar+ daha stabil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam
    İyi oyunlar

• Uzun zamandır görmüyorum hocam seni sanırım. Derslere etki ediyorsa fazla oynama bencede başına oturunca kalkamıyor insan.

Eklenti konusunda ise ZT'nin ki iyi fakat taban rengi siyah olduğu için sıkıntı yaşıyorum. Eskiden renk, ışık ile tetiklenebilen bir hastalığım vardı o yüzden riske etmek istemiyorum siyah taban ile.

zyzmy mod kullanıyordum düne kadar ama oda çalışmamaya başladı kendi sitesi de uçmuş sanırım. Kasma sorunu pek olmuyordu bende. Hangini kullanacağız simdi :)
  • quote:

Agar plusda seri w atmayi w tusuna ayarladim, hizli bolunmeyide Q tusuna ayarlayinca szmy i kullanmayi biraktim, szmy da oyun renklerine alismistim plus kullandikca plusa alistim, plusda renk degistiren skin iyi gorsellik katiyor, birlesme suresi koymamalarinin nedeni plusun takim oyununa gore ayarlanmasi, plusu yapanlar birlesme ile pek isleri olmamis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delta000 -- 18 Kasım 2015; 19:05:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: delta000

quote:

Agar plusda seri w atmayi w tusuna ayarladim, hizli bolunmeyide Q tusuna ayarlayinca szmy i kullanmayi biraktim, szmy da oyun renklerine alismistim plus kullandikca plusa alistim, plusda renk degistiren skin iyi gorsellik katiyor, birlesme suresi koymamalarinin nedeni plusun takim oyununa gore ayarlanmasi, plusu yapanlar birlesme ile pek isleri olmamis

nasıl ayarladın ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hamikisi

quote:

quote:

nasıl ayarladın ?

Kucuk bi uygulama var r tusuna hizli space yapiyor e tusuna hizli w yapiyor zaten e tusu plusta hizli w yapiyor o tuslar kullanisli olmuyordu bi uygulama daha kullanarak Q tusunu r tusu olarak tanittim w tusunuda e tusu olarak tanitiyorum agar oynarken sorunu o sekilde cozdum. Szmy kullanirken kendi yazdigim kod yetiyordu tampermonkey uzerinden, plusda tampermonkey kodlari calismadigindan iki uygulamayla sonuca ulasdim w tusu hizli w, q tusu hizli bolunme oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delta000 -- 18 Kasım 2015; 20:33:26 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hamikisi

quote:

quote:

nasıl ayarladın ?

Kucuk bi uygulama var r tusuna hizli space yapiyor e tusuna hizli w yapiyor zaten e tusu plusta hizli w yapiyor o tuslar kullanisli olmuyordu bi uygulama daha kullanarak Q tusunu r tusu olarak tanittim w tusunuda e tusu olarak tanitiyorum agar oynarken sorunu o sekilde cozdum. Szmy kullanirken kendi yazdigim kod yetiyordu tampermonkey uzerinden, plusda tampermonkey kodlari calismadigindan iki uygulamayla sonuca ulasdim

Anlamadım Neyse artık

• quote:

Orijinalden alıntı: M3RTi

Uzun zamandır görmüyorum hocam seni sanırım. Derslere etki ediyorsa fazla oynama bencede başına oturunca kalkamıyor insan.

Eklenti konusunda ise ZT'nin ki iyi fakat taban rengi siyah olduğu için sıkıntı yaşıyorum. Eskiden renk, ışık ile tetiklenebilen bir hastalığım vardı o yüzden riske etmek istemiyorum siyah taban ile.

zyzmy mod kullanıyordum düne kadar ama oda çalışmamaya başladı kendi sitesi de uçmuş sanırım. Kasma sorunu pek olmuyordu bende. Hangini kullanacağız simdi :)

Hocam yukarda yazdım linki ordan guncelle eskisi gibi kullanmaya devam et
  • KemaloS kullanıcısına yanıt
    Şimdi geldim eve hocam dışarıdaydım, teşekkür ederim denedim çalışıyor fakat bana biraz daha hantallaşmış gibi geldi sizde nasıl durum ?

Edit: Efsane düşüyor fps. Hatta oyun başlangıcında 0 küsürlere iniyordur Var mı tavsiyeniz Kemal hocam

Edit2: ABP kapalıymış açtım biraz daha iyi şimdi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3RTi -- 18 Kasım 2015; 22:50:55 >
  • M3RTi kullanıcısına yanıt
    Kasma bende de var bu syzmy nin geçici çözümü yeni bir güncelleme gelir sanırım. FPS yerinde durmuyor dediğin gibi bu şekilde oynamak zor hayırlısı
  • quote:

Kasma bende de var bu syzmy nin geçici çözümü yeni bir güncelleme gelir sanırım. FPS yerinde durmuyor dediğin gibi bu şekilde oynamak zor hayırlısı

Agarplus da sikinti yok.Fps 60 olmaya basladi.Formattan sonra

• oyun değişti mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: PERENAL.

oyun değişti mi

Hayir

• 
Sayfa: önceki 14731474147514761477
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.