Bildirim
Agar.io Oynuyoruzz! (1473. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
-
Sniikz adını İsa<3 Sedanur olarak değiştirmiş. -
quote:
Orijinalden alıntı: masterofagar
Sniikz adını İsa<3 Sedanur olarak değiştirmiş.
sedanur ile aldatırken yakaladık :) -
-
:D:D:D -
Swancher oyunu biraktin mi yoksa devam mi ediyosunuz eski gunleri animsaticak bi kac oyun oynamak isterim sizinle
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Et klanini yeniden canlandirmalisiniz
Agar.io da iyiyim diyen pro oyuncular bana ulaşs... Yok yok şaka şaka :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterofagar -- 12 Kasım 2015; 14:50:04 > -
Akşam 10 dan sonra 6-7 kişilik bir kemik kadroyla oyunda takılıyoruz. İyimiyiz...? valla listeyede giriyoruz, birincide oluyoruz saçma sapanda kütleleri kaybediyoruz ama sonunda hep gülüyoruz :P amaçta keyif almak, katılmak isteyen herkesi bekleriz.
TS: dh.teamspeak3.pro
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KemaloS -- 12 Kasım 2015; 16:14:48 > -
Bravo İşte yaklaşım bu olmalı..
-
Kanka tanıdıklardan kim var klanda? -
quote:
Orijinalden alıntı: KemaloS
Akşam 10 dan sonra 6-7 kişilik bir kemik kadroyla oyunda takılıyoruz. İyimiyiz...? valla listeyede giriyoruz, birincide oluyoruz saçma sapanda kütleleri kaybediyoruz ama sonunda hep gülüyoruz :P amaçta keyif almak, katılmak isteyen herkesi bekleriz.
TS: dh.teamspeak3.pro
burada takım oynayan arkadaşlarla bir gün oynamayı isterim gerçekten
bugünkü oynadığım .
https://store.donanimhaber.com/d5/10/6c/d5106c362a3da2199fb1d6bc05534d01.png
-
quote:
Orijinalden alıntı: aozen55
quote:
Orijinalden alıntı: PeerNet*
recognize ı hatırlıyorum sanki de stamı hatırlamadım. Eskiden böyle çoklu bölünerek oynamayı kimse bilmiyordu diye biliyorum. Onlar nasıl böyle oynuyordu ki?
Recognize ile stam eski 24/7 klanı oyuncuları. Uzun süre önce bıraktılar. DH tagı altında da çok oynamışlardı. Şimdi iyi oynayan oyuncuların yaptıkları hareketleri ta o zaman yaptıkları için hatırlanıyorlar hala.
Tabi şimdi girseler beceremezler doğru düzgün oynamayı(Gaza getireyim de dönerler belki
)
Eyvallah hocam sizlerle oynamak güzeldi. Uzun süredir girmedik unutmuşuzdur doğal olarak bi ara oynayalım
-
quote:
Orijinalden alıntı: stam
quote:
Orijinalden alıntı: aozen55
quote:
Orijinalden alıntı: PeerNet*
recognize ı hatırlıyorum sanki de stamı hatırlamadım. Eskiden böyle çoklu bölünerek oynamayı kimse bilmiyordu diye biliyorum. Onlar nasıl böyle oynuyordu ki?
Recognize ile stam eski 24/7 klanı oyuncuları. Uzun süre önce bıraktılar. DH tagı altında da çok oynamışlardı. Şimdi iyi oynayan oyuncuların yaptıkları hareketleri ta o zaman yaptıkları için hatırlanıyorlar hala.
Tabi şimdi girseler beceremezler doğru düzgün oynamayı(Gaza getireyim de dönerler belki
)
Eyvallah hocam sizlerle oynamak güzeldi. Uzun süredir girmedik unutmuşuzdur doğal olarak bi ara oynayalım
Su anda ts de eski oyuncular var ve 10+ kisiler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Slm ben DH Pro Prenses kimler var burda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Slm :) -
Slm Nephilis :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X