Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (1311. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
930.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13091310131113121313
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şukunu vermiştim ama 8. cümleni okuyunca bastım eksiyi

@Spactacular

Herkes senin gibi değil falan demişsin cevap olarak, nick ver bakalım, bu söylediklerini kim yapıyor et'ten.
  • tag gönderecek varmı
  • hainin 1 numarası ekşi ile takım olup beni yemeye çalışıyor dayı.Bende bütün kütleyi takım olmadığım halde tims'e verdim , dh türk burdaysan pm at kayboldun

Agar.io Oynuyoruzz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jesse1304 -- 27 Temmuz 2015; 16:48:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrisintranspozu

매☣ alın tagı başınıza çalın 1 değil 2 değil kaçkere yiyorlar

Aynen süpernova- remix - love you devamlı yiiyp durdu ne anladım ben bu işten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spactacular

quote:

Orijinalden alıntı: swancher

quote:

Orijinalden alıntı: Gereksiz Şahıs

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MoRRuK

quote:

quote:

quote:

DH VENOM kusura bakma hocam tam size bölünüyordum lag girdi adam sizi yedi tam ben bölündüm farkettiyseniz çok pardon

bende sizi hain zannedip yedim sizde kusura bakmayın

Yok hocam hain değilim zaten dh dönmeleri et leri feedlediniz adamlar bizi yedi

bunların başını küçükken ezecektik ne bilelim eski dost diye besledik :(

Yok birde biz en iyi oynayanlarız ayağına yatıyorlar konuda oynamayıda bilmiyorlar çok zaten sesli iletişimle oynuyorlar.Feed atmasa bizimkile dost zannedip bir halt yaptıkları yok

Bir kez bari bizim elimizdeki sv'yi alın örneğin. Daha böyle bir şey gerçekleşmedi, bekliyoruz.

İyi oyunlar.

Hacı Geçen Yaptığın Hatayı Hala Unutmadım

Böyle deyince hatırlayamadım ama çok hata yapıyorum doğrudur yani

@Spactacular Bence yazdığın mesaja tekrar bakarsan beni de kapsadığını görebilirsin. Ayrıca sana özel mesajımda da haberleşmenin önemli olduğunu zaten ben söylemiştim. Bunun bize artı avantajı tabiiki var. Ama bu durum, yazdığım mesajın doğruluk payını değiştirmiyor.

Bak o gruptaki çoğunuzun oyununu biliyorum ve çok çok iyi değiller. Bizi yenmenizin sesli iletişimden ziyade sebebini söylüyorum 1 dh lı sıralamaya giriyor.Sonra diğeri geliyor 2 kişi sw yi alıyorlar ve bütün iş bundan sonra başlıyor bir anda 10-20 tnade dhlı doluşuyor kim kime feed atıyor kim kime bölünüyor tabiri caizse ota boka karışıyor herşey.Birbirlerini yiyen dh lılar oluyor sonra herkez 2 li 3 erli gruplara ayrılıyor pok oluyor herşey tek yenmenizin sebebi bu.Ayrıca bizim çok berbat oynadığımızı belirtmişsin beni mi kast ettin ?

Seninle bir ya da iki kez oynamışızdır. Berbat olarak belirttiklerimden değilsin. Son zamanlarda rakip olarak da karşılaşmadık, beraber de oynamadık. Şu an iki oyuna göre sana kötü oynuyorsun diyemem. Birlikte oynadıklarımız güzeldi. Ancak; kendimin o zamanki oyunu da bana şu an kötü geliyor mesela. Kastettiğim sen değildin, ama bir çok kişi bu grupta. Raskolnikov, gereksiz, zarges, hamikisi, vsgamer, trakya ve daha aklıma gelmeyen çok iyi oyuncular da var. Ama geneli "w at takım olak" ayarında.

Nedenini de yazmışsın, oraya gelelim; "DH bir klan değil, haberleşme yok, karmaşa var." Peki. Zaten önceki konuşmalarımızda ve başka oyuncularla da konuşmam da haberleşmenin önemine vurgu yapmıştım. Bu bizim avantajımız. Sen de bunu kabul etmişsin. O zaman bu cümlenle çelişmiyor musun? "Feed atmasa bizimkiler dost zannedip bir halt yaptıkları yok"

25000001. kez herkese şunu belirterek konuyu kapatayım; KİMSEDEN FEED İSTEMİYORUZ!!! BİZİ GÖRÜNCE SALDIRIN!!!

edit: Zt'lere tam üstünlük sağlayamasak da diğer, dh'den daha iyi olan klanları, genelde alabildiğimiz için, bir çoğumuz çok çok iyi oyuncu değiliz bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swancher -- 27 Temmuz 2015; 17:23:54 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

DH VENOM kusura bakma hocam tam size bölünüyordum lag girdi adam sizi yedi tam ben bölündüm farkettiyseniz çok pardon

bende sizi hain zannedip yedim sizde kusura bakmayın

Yok hocam hain değilim zaten dh dönmeleri et leri feedlediniz adamlar bizi yedi

bunların başını küçükken ezecektik ne bilelim eski dost diye besledik :(

Yok birde biz en iyi oynayanlarız ayağına yatıyorlar konuda oynamayıda bilmiyorlar çok zaten sesli iletişimle oynuyorlar.Feed atmasa bizimkile dost zannedip bir halt yaptıkları yok

Bir kez bari bizim elimizdeki sv'yi alın örneğin. Daha böyle bir şey gerçekleşmedi, bekliyoruz.

İyi oyunlar.

Hacı Geçen Yaptığın Hatayı Hala Unutmadım

Böyle deyince hatırlayamadım ama çok hata yapıyorum doğrudur yani

@Spactacular Bence yazdığın mesaja tekrar bakarsan beni de kapsadığını görebilirsin. Ayrıca sana özel mesajımda da haberleşmenin önemli olduğunu zaten ben söylemiştim. Bunun bize artı avantajı tabiiki var. Ama bu yazdığım mesajın doğruluk payını değiştirmiyor.

Hacı şöyle oldu siz biz 7/24 ' lerin serverine geldiniz bizden büyüktünüz bölünerek oynadınız sizi haritan sildik ben gereksiz

Hacı size karşı az karşılaşmaya girdik ve kaybettiğimiz de, kazaandığımız da oldu. Ancak kastım 7/24 değil zaten. 7/24 iyi oyuncuların bulunduğu ayrı bir klan. Evet hata yapıp, haritadan silindiğimiz de oldu, doğrudur.

• Beyler herkes güvendiği ve KESİN olarak hain gördüğü isimleri yazsın. Ona göre liste oluşturulacak ve tag bu akşam dağıtılacaktır. Çok az isim geldi. Hala bekliyorum..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • naughty.gif kullanıcısına yanıt
    naughty.gif çoktandır yoksun, oyununu özledim :) Ben TRAKYA
  • Nephilis N kullanıcısına yanıt
    Herzaman dostum

Ben TRAKYA Bu arada arkadaşlar
  • Oyunu uzun zamandır oynamıyordum bugün girdiğimde gördüm güzel güncellemeler getirmişler. Oyunu teamspeak ile oynamak isteyenler mesaj atabilir daha rahat oynayabiliriz
  • nerde çokluk orda pokluk kim ayarlıyacaksa tag işini 3 clasman olsun her klasmanın seviyesi ve tagı farklı olsun türkiye ligleri gibi klasmanlar 20 kişiyi geçmesin tel vermeyenlerede tag verilmesin bence. kaldıki çoğu dh taglı oynamayı bilmiyor
  • Ya yemeyin ben
    DH|Çağdaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • t.t kullanıcısına yanıt
    Benim seviye çok yüksek değil dostum ama tel falan ne gerekliyse veririz
  • swancher S kullanıcısına yanıt
    Dostum ZF'ler de bizim gibi 10 DH oynasa bizde onları yeneriz :) bizim sıkıntımız bir DH görürsek hemen büyütüyoruz, bizle oynamışmı oynamamış mı hiç bakmıyoruz. Ayrıca çok seri olmayanlarıda büyütüyoruz. Ondan sonra parçalanıyoruz.
  • Hzz klanıda yenimi çıktı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aozen55

Bütün taglar ortada olduğuna göre artık dh tagı adı altında kimseye güvenemezsiniz. Hainlik yaşamak istemiyorsanız tanıdıklarınız ile oynayın sadece. Ts vb. iletişimlere kayın emin olun daha keyifli.

Tag savaşı hakkında da birkaç laf etmeden duramayacağım. Carsley'in agario oyununun sahibi gibi davranması beni de rahatsız ediyor. Gittikçe kalabalıklaşan dh agario oyuncularını idare edemedi. İlk dağıttığı tag ile hainlikler başlayınca hemen kestirip attı ve tag iptal oldu dedi. O öyle deyince herkes birbirinden kopmaya başladı. Beraber oynamayı devam ettirmek adına biri çıktı ve uzun süre hainliğe uğramadığımız yeni bir tag ortaya çıktı. Gayette iyi oynadık bu tagla. Peekay ı tanımıyorum. Ama konuyu ele geçirmeye çalışıyor gibi iddaalara da inanmıyorum. Onun sayesinde uzun süredir hep beraber oyun oynayabildik. Bu süre zarfında Carsley ne yazık ki hiçbirşey yapmadı. Ki carsley aktif bir agar.io oyuncusu da değil bence. Ben onu hiç görmedim. Genelde bahsettiği diğer sitede görüyordum onu hep. Peekay tagı herkes tarafından kullanılmaya başlayınca o da hareket geçti ve tag dağıtımına başladı. Ancak bence onun tagı yeteri kadar kullanılmadı. Keşke ilk başta inat etmeseydi yeni bir tag çıkarsaydı. Yada Peekay ile kavga etmeseydi onun tagını dağıtsaydı. Bu tag savaşı da hiç başlamamış olsaydı.

Sonuç olarak artık konu ve oyuncular koptu. Carsley in tutumunun değişeceğini düşünmüyorum. Tek derdinin konuya ve oynayan oyunculara hükmetmek olduğunu hissediyorum. @Peekay hocam bence yeni bir dh agar.io konusu açmanın zamanı geldi. Böyle bir konu açarsan ben artık oradan devam edeceğim.

Hocam telefonla TAG dağıtımına başlıyoruz. Grubu kurduk, bu şekilde güvenli tagimizi zamanla tekrar yayacağız.
    Burada güvenli olan her arkadaşı davet edeceğiz, tabi güvenilir daha önce çok kez oynadığımız adamlardan telefon numarasıda istemeyiz.

Sizide beklerim.

Konuyu zaten berbat ettiler mükemmel şekilde, artık bu şekilde bi birlik beraberlik oluşturcaz.
    Çünkü ben tekrar başlasam bu işe, Carsley'in feyk hesabı yandaşları benim tagimi bi şekilde bulup burada yine yayınlayacaklar, emeklerimin içine edecekler.

Bizim hedefimiz 100-150 sağlam adama yeni TAGimizi verip oyunumuza bakmak.
    Artık tüm tagler ortalıkta ve bir çok kişiye güvenmeyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• swancher S kullanıcısına yanıt
    söylediklerinin hepsine katılıyorum,iyi oyuncularsınız ama aranızda fark yaratan ajora.dün izliyodum da adam akıyor azizim
  • Peekay kullanıcısına yanıt
    Tel nomu vereyim bana da atar mısınız tagı ? Sizin tagınızı kullanıyodum zaten. Carsley 2 referans istiyodu saatlerce oynadıgımız adamlar referans olmadı 1 kişi oldu referans alamadım tagı konuya yazmıştım bunu, sağolsun 1 arkadaş attı tagı onu kullanıyordum.

Agar.io Oynuyoruzz!
  • quote:

Orijinalden alıntı: MDSeo

naughty.gif çoktandır yoksun, oyununu özledim :) Ben TRAKYA

Aynem güzel oynuyorduk :)

Çakmam çıkmış bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 13091310131113121313
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.