Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (1292. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
931.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12901291129212931294
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce bir şey ucu da bendim, genellikle ekşi ***** olarak takılırım, sıkıldıkça patlatırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joker80

o mokoko ıle amed mıdır nedır 2 dır yıyor delı oldum.

bu arada bı kac kısıye bılerek atladım cunku yanımdakı dh arıf yemem ıcın w attı.belkı gercek dh lılardı kusura bakmasınlar

şimdi çıktınmı hangi serverdesin gel senle uyumluyuz
  • Bu posiyda bu adamı alamıyosun sana ne diyim abi ben neyseki baya ilerde adamların hatasından dolayı aldın seni bu posiyona kim soktu bana söylermisin? Bizi görsen 6,7 kere yemesen oyuna girebilsek sv yi kaptırmazdın.Yanlışlıkla olabilir tabiki de sadece biraz dikkatli oynmak lazım etrafındaki 10 larca dhliyi görmüyorsun

Agar.io Oynuyoruzz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _gavaracı_ -- 24 Temmuz 2015; 21:15:25 >
  • jesse1304 J kullanıcısına yanıt
    Çıktım bi saate gelirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _gavaracı_ kullanıcısına yanıt
    Aynen ya orda deli oldum ben.
  • agar.io/#TTQH4

edili büdlü servera 1 kişi
  • quote:

Orijinalden alıntı: _gavaracı_

agar.io/#TTQH4

Yapacak bişey yoktu hocam yanaşmamak lazım :)
  • _gavaracı_ kullanıcısına yanıt
    En son böyledin. Gittim bi kahve aldım geldim baktım yoksun? Ne oldu 2 dk da
    Bide edi büdü kim forumdan mı ?
    Agar.io Oynuyoruzz!
  • quote:

Orijinalden alıntı: _gavaracı_

agar.io/#TTQH4

Demek bizi yemek için girdin... :)
  • Oyunu bıraktığım için artık bir gereği yok bu mesajının.
    Düzenlendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poines -- 20 Ocak 2016; 22:15:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poines

Vay be burayı okuyunca şaşırdım, Çağatay neler dönüyormuş forumda baksana hacıya...

Biz hacıyı feedleyelim o yesin bizi. Ne demişler besle kargayı oysun gözünü
  • quote:

Orijinalden alıntı: caatayk

quote:

Vay be burayı okuyunca şaşırdım, Çağatay neler dönüyormuş forumda baksana hacıya...

Hacılar dh tagım vardı ne biliyim beni beslicenizi herkezi yediniz sizden korkup kaçtılar ben de tek girdim ama ölesine alcam filan yoktu tabi

Ztleri bilmem kaç kere aldınız en sonki almanıza da beni dahil ettiniz ve başardık aklımdan geçmedi değil ama size ihanet filan da edemedim

Bi ara sizle oynamak için nicki ne koysam diye düşündüm bulamadım kurabiye canavarı yapcaktım o da sığmadı.Yine de bana fazla güvenmeyin tabi ne yapcam belli olmaz

• dh unique abicim küçükken w atılmaz space atılır i ikimizinde skoru 100 bile değil adam yiyip sana veriyorum sen benı w ile büyütücen diye sağa sola atıyon boşu boşuna yemiş oluyorum.Boş boş w atıyorsun ufacığız zaten ne w atıyon bırak arkadaşım bir büyüyelim delirttin vallahı yokmu adam akıllı oynayan w yerine space kullanmayı bilen yokmu şu oyunda
  • quote:

quote:

Bu mesajini görmesem yazmazdimda şuan kendimi yazmak sorunda hissettim.

Bugun arkadasla beraber bolune bolune gezerken birden ikinizden birisi cikti karşımiza, arkadaş sizin yarinizi yedi kalanida alacakti hatta sizde biraktiniz gelip alalim diye ama ben arkadasi uyardim, tek basina birak yeme dedim, sizden yedigi parcayida geri verdim, ilerleyen zamanda server bizden gitmisti tekrar tek başima sağ alt kosede buyurken ben, feed attiniz, ortak oynamicaz diye almadim, sonra ustume atladiniz.

Ha benim aklima bile gelmemisti size bunu söylemek, umrumdada değildi açıkçası ama bu içerikte bir mesaj atinca yazmak istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicolai Tesla

quote:

quote:

Bugun arkadasla beraber bolune bolune gezerken birden ikinizden birisi cikti karşımiza, arkadaş sizin yarinizi yedi kalanida alacakti hatta sizde biraktiniz gelip alalim diye ama ben arkadasi uyardim, tek basina birak yeme dedim, sizden yedigi parcayida geri verdim, ilerleyen zamanda server bizden gitmisti tekrar tek başima sağ alt kosede buyurken ben, feed attiniz, ortak oynamicaz diye almadim, sonra ustume atladiniz.

Ha benim aklima bile gelmemisti size bunu söylemek, umrumdada değildi açıkçası ama bu içerikte bir mesaj atinca yazmak istedim.

Beste bana sonradan söyledi,haberim olsa öyle bir şey yapmıcağımı herkes bilir.

• DH KÖYLÜHAİN ismi ile giren arkadaş oynu verdiğin için çok teşekkür ediyorum ya resmen prosun orada versene bana parçanı be adam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicolai Tesla

quote:

quote:

Hacı aranızda ne geçti bilmiyorum ama ben edi büdü ile beraber oynarken ihanet edip hiç yemedim onları sadece servera girerken edi büdüleri alıcak bi arkadaş gelebilir mi diye mesaj attım gelmeyince de beraber oynadık yani onlar da bu mesajım üzerine makara yaptılar yanlış anlaşılma olmasın diye belirtmek istedim

• Oyunu bıraktığım için artık bir gereği yok bu mesajının.
    Düzenlendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poines -- 20 Ocak 2016; 22:14:11 >
  • Birader TAG diyorsunuz pm atıyoruz iplemiyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Zarges

DH KÖYLÜHAİN ismi ile giren arkadaş oynu verdiğin için çok teşekkür ediyorum ya resmen prosun orada versene bana parçanı be adam

Vaay zarges sen miydin Türk gücü benim arkadaş, ben de Atatürk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82A2851B0 -- 24 Temmuz 2015; 23:55:30 >

• 
Sayfa: önceki 12901291129212931294
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.