Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (1019. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
930.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10171018101910201021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yok hocam gzüeldi lag hepimizde vardı sende fark ettim lag oldugunu
  • info2 kullanıcısına yanıt
    sen ve castoxx başta baya azmettik aldık ama saolsun beste verdi serveri
  • Oyunu bıraktığım için artık bir gereği yok bu mesajının.
    Düzenlendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poines -- 20 Ocak 2016; 22:27:12 >
  • https://www.facebook.com/groups/1412996412363000/

Beyler guruptan anlık olarak haberleşelim
  • Toplu combo nasil yapiliyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ws://37.187.163.130:1501" odtu ler var

• Agar.io Oynuyoruzz!

• gelin odtülülerden alalım surayı
    Agar.io Oynuyoruzz!
  • ysnsln kullanıcısına yanıt
    onların arasında dh ahmet tr dıye bırı var dh den degıl odtululer ıle ısbırlıgı yapıyor bılgını olsun
  • Joker80 kullanıcısına yanıt
    tmm hocam zaten beni gordukleri an yiyorlar formu mu okudular ne

• ysnsln kullanıcısına yanıt
    ben ısım olmadan gırdım yıne kuculerek yıyorlar
  • karayüzü neden yiyorsun beni ?????? W'liyorum bide ...Bu arada yanlıslıkla birini yedim eğer burdaysa kusuruma bakmasın
  • DH Cd Arreey kimse kulaklarını çınlattım kardeş
  • beyler pardon lagdan dolayı birkaç hata yaptım sinir etti beni

haritayı birazdan Dh-karayüzü ile geri alacağız müsterih olun
  • Arkadaşlar çok güzel bir oyundu ben FATAL .Özellikle Erolu yememde baya yardımcı oldunuz Fakat internet bağlantım kötü olduğu için birinin içine girmişim yanlışlıkla oyun durdu .Çok özür dilerim.Stam, CD Arrey ve birçok arkadaş bana yardımcı oldular :) Elimden geleni yaptım.Bu güzel oyun için herkese teşekkürler.Yanlız Karayüzü bana bir ara hedef aldı gibi Ne w nede başka bir şey...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erendpt -- 24 Haziran 2015; 21:57:13 >
  • ip den nasıl bağlanıyorsunuz connect ("ws://151.80.96.53:443") bu şekilde yazıyorum girmiyor artık
  • Zagres - Köroğlu, kusura bakmayın parçalarınızı alacaz derken yanlışlıkla yemiş bulundum, tekrar kusura bakmayın.
    @Beste,Stam,Prison,Notice,Slayer,Raskolnikov,Tsunami güzel oyundu ellerinize sağlık. Ancak sonradan aramıza giren hain ODTÜ'yü yesin diye besledim (neredeyse tamamımı) adam kalktı beni yedi ODTÜ'yü besledi bilgilerinize...
  • Arkadaşlar çok bilmişlik gibi olmasın ama lütfen; Baktınız ilk defa görüyorsunuz o nicki önce bir foruma yazın bu nick burada mısın diye hadi yazmadınız baktınız sıralamada bir dh kalmış, başka kimse yok onun yanına yaklaşmayın. Bu minik taktikler ile hainlerden kurtulabiliriz. Ayrıca odtülü arkadaşlar o kadar hainlik yaptınız ne oldu server kapandı :) En son çıktığımda 8 kişi vardı oyunda şimdi birbirinizi yiyin hatta 30-40 dakika bekleyin belki server girişleri açılır.
  • stam hocam iyi gidiyorduk hayin velet cıktı gene odtülü servere alıyorduk. beste tsunamiyle baglantım koptu
  • Poines P kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı şu, nicki R ile başlıyordu ama gerisinin garip harfler olması ve serverın kapanması nedeniyle tam nicki okuyamadım.
  • 
Sayfa: önceki 10171018101910201021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.