Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (1017. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
930.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10151016101710181019
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler consoledan connect yazıyorum eskiden oluyordu artık olmuyor yeni yöntem mi çıktı ?
  • nekadar bencil bey,nsiz adam varsa bu oyunda. lan ekşiciler basmış odayı. mllet de kıç korkusundan ekşi yazıyo nikine. takım olmak şart. malın biri geliyo küçücük büyütüyorum grup olalım diye 2 dk da hemen büyüyoruz onu bunu yi,yip. en son dev bi lokma yedirmek için önce onu patlatıp sonra arkadaşa parça veriyorum adam 2. oluyo. sonra beni görmezden geliyo..başka biri geliyo onu besliyo. sonuç 3 dk sonra eline veriyolar. böyle mallar yüzünden oyundan soğudum. bide w at yada besle takım olakçı şerefsizler var. ulan adam yakalayıp yarını veriyosun. adam diğer yarınıda yemeye çalışıyo. okadar beyinsiz adamlar varki. bide oyunun çok pis bug' u var. dev biri geldi dikene çarptı parçalandı. tam ortam karıştı sende araya girip belki 1. 2. olacakken kontrolden çıkıyoruz. sağa sola savruluyo bizim top. birine yem oluyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Take That -- 24 Haziran 2015; 14:17:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sudolfin

quote:

Orijinalden alıntı: iboGS

quote:

Orijinalden alıntı: Cole07

MELON, DH TURK, BOLT PİLOT, RAVEN, İBO GS güzel oyundu elinize sağlık

tayfayi çok sevdim aklı başında insanlarla svyi 5 dkda ele geçirdik gerçekten çok zevkliydi. 3k iken bi anda 11k olduğum oldu

Su tagsiz du l türk hacı pm at yağı atalım sana iyisin.

Uml oyundaki nickin ne?

edit:mobilim oto çeviri içine etmiş.

O değilde senin çevreye parça atıp onları yemeye gelenlere bölünmeni çok beğendim. Her seferinde kahkaha attım.

Aahahahah sen bide Recognize'yi gör adam 5 tane feed atıyor bölününce hacmi 3 katına çıkıyor. :D

• Dh-Stam la serverı almıştık. Niye hepiniz geldiniz Top 10 DH li oldu mu bayıyor server Maksimum bölünüp mayın topluyoruz can sıkıntısından
    DH-AKO55
  • quote:

Orijinalden alıntı: UML

Agar.io Oynuyoruzz!

X işaretini nasıl yapıyorsunuz?
  • Şu ana kadar 2-3 kişi gördüm adam akıllı oynayan diğer arkadaşlarını da oynatan. Saygıdeğer arkadaşlar feed vererek seri ve hızlı bir şekilde yenmiyor neden anlamıyorsunuz.

Adam zor durumda ise, eşit kütleler üst üste geldiyse yada takım arkadaşınızın önünde biri varsa, BÖLÜNÜN seri bi şekilde ya. Space e ard arda 3-4 kere basın bişi olmaz.
  • hakanahmet_19 H kullanıcısına yanıt
    Sorma dostum. Çok sıkıntılı. Adam parça verse bi yeri kırılacak.Görüyor hala bırak parça vermeyi, feedlemiyor.Yanımda ufacık adam artık kendisini feda ediyor.
  • hakanahmet_19 H kullanıcısına yanıt
    bende de ip yemiyor sürekli f5 yaparak denk gelirse :D
  • Oyunu bıraktığım için artık bir gereği yok bu mesajının.
    Düzenlendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poines -- 20 Ocak 2016; 22:28:48 >
  • oyuna girmiyor sizde de oyle mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ysnsln kullanıcısına yanıt
    aynen girmiyor titriyorum şu an
  • Tablo resimdeki gibiyken 5dk sonra ekşiden kimse kalmamıştı :)

Birde son dakika yanlışlıkla space e bastım bizden birini yedim kusura bakmasın oyun kapandı akabinde.
    Agar.io Oynuyoruzz!
  • 2-3 kişi olunca rahat rahat tozu dumana katıyoruz. Bazen 7-8 kişi oluyor hem oyun zevki azalıyor onu besle buna bölün derken hem de iş zorlaşıyor. Nerde çokluk orda bokluk diye boşa dememişler.
  • su oyunda ne kadar bos herif varya :D adamin yanindayim feedlemiyor sanki feedliyince incileri dokulcek tamam sen 1. ol gene tamam :DD:D ozaman niye aliyorsunuz bu dh taglarini anlamamki oyuna yeni biri girdiginde o ondan bekliyor oburude ondan bekliyoki birisi feedlesin hepsi feedliyor beyinsiz herifler :D -ProDKN
  • 2-3 kişilik oyun kurmak isteyen pm atsın :) .
  • Oyunu grup halinde oynamak zorunda değilsiniz 1. olmak için rusya serverında tek başıma 1. oldum
    Agar.io Oynuyoruzz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adam94 -- 24 Haziran 2015; 17:09:40 >

• dh raki kimse biran once bu oyunu biraksin
  • Dh hacı naber ile ertan diye biri ortalığın dumanını çıkarıyorlardı bi kaç defa mayınladım sizi hocam kusura bakmayın

• iftara kadar oynayacak varsa mesaj atsın ıp yi
  • DH-beste kimse çok iyi bi takım olduk ama son hamle yanlıştı. Kurtaramadık.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 10151016101710181019
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.