Şimdi Ara

AGALAR B0 YARDIM ALLAH 0Ç0N NE OLURSUNUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YAHU BU MANES M0D0R NED0R ÇIKTI BEN KN0GHTA G0REM0YOM LAUNCH 0ST0YO LAUNCH YAPA BASIYOM LAUNCH YAPMIYO HATA VERYO 'dowload.knightonlineworld.com'

• option gir 1330 yap geri yüklesin patchi 1331e şimdi ii geceler BB
  • düzelmedi aga uyar1 veriyo launch yaparken dowload.knightonlineworld .com sildim yükledim launch yapm1yo bi yard1m
  • ozaman bişey yapamam
  • sen oynayabiliyonmu simdi
  • Yeni patch geldi anti-aga system by xtrap
  • aga pageleri yükleyemiyom siz yüklediniz mi sorunmu var sitede acaba pls bilgi verin agalar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aga hiç page yok ba_tan yüklücem yüklemiyo b1kt1m aga siz oynayabiliyomusunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: necroza

Yeni patch geldi anti-aga system by xtrap

AGALAR B0 YARDIM ALLAH 0Ç0N NE OLURSUNUZ

Sen Knight'ı tamamen sil, sonra yüklediğin yere git tüm klasörü Shift+Delete yap sonra tekrar yükle tüm patchleri yapsın bakalım o zaman hata veriyor mu?

• aga baba clan plzzz item plzz opal vereyim party e al plzzz

birşeyi çok merak ediyorum aga nın anlamı nedir ?
  • senini i harfinmi bozuk
  • aga bambam yapma bari ismini o ismin telif hakkı bana ait
  • ya agalar olmuyo bu sorun düzelmedi launch yaparken hata veriyo bi yard1m o kadar kisi bakti biri bile yazmadi lütfen yardim edin
  • oyunu komple sil elindeki (daha once oyunu yukleyıp çalıştırdıgın) setupu tekrar yukle en baştan download etmeye başlasın düzelir bence
  • yorumsuz halen "aga" NCS alacam ben
  • ya sen once 1 duzgun yazı yazmayı ören ondan sonra topic ac
  • ilk önce düzgün yazı yaz sinir oldum
  • adam yardım dio bee

sanırım klavyesinde karakter bozukluğu var.

oyunun kurulu olduğu klasördeki launcher.exe yi çalıştır güncelleme yapıcaktır.sonra hemen yok olur masa üstü görünür.ha sakın oldu die tıklayıp girme açmaz.bi hata verir ona yes diceksin.sonra tekrar launcher.exe yi tıklıcaksın hemen tamamlanıcak zaten bir kez start dicek sin oyuna girecek

öğlende bende bakayım dedim manes e aynı hata vardı dediklerimi yaptım sorunsuz açılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dangerousx -- 1 Temmuz 2006; 15:33:19 >
  • sen de knight online ye sağ tıkla özellikler de ordan hedef bul a bas

ordaki launcher yazıyor oraya tıkla öle yap bide
  • aga iste güncelleme yapmiyo yapsa girecek siz giriyomusunuz ben yapamadim sildim yükledim gene ayni launch yapmiyo
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.