< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
kardeşi·m ben matemati·k ve fi·zi·ği· sevi·yorum. türki·yede maalesef temel bi·li·mler rağbet görmüyor. ben de kendi·me en yakin gelen mühendi·sli·kleri· yazdim li·steme. mesela elektroni·k,i·nşaat,uçak li·stemde yok çünkü bana uygun deği·ller.
yazdiğim 3 tane mühendi·sli·k vardi; bi·lgi·sayar, endüstri·,maki·ne. bana en yakin geleni· bi·lgi·sayar,en uzak geleni· maki·ne i·di·. i·ti·raf edi·yorum bi·raz da açikta kalmamak i·çi·n yazmiştim ama yi·ne de nefret etmi·yorum. eti·keti· olmayan bi·r üni·veri·stede okumak i·stemem. sayisal loto demi·şsi·n ama beni·m üzüldüğüm veya si·ni·rlendi·ği·m şeyi· anlamamişsin. ben,i·stedi·ği·m yer olmadiği i·çi·n üzülmedi·m nasil olsa gi·deceği·m yeri· de seveceği·m.ben,bu sene i·çi·nde bi·n bi·r dertle boğuşmanin ardindan bi·r dd terci·hlerde darbe yemeye üzüldüm. herkes siralamalar geri·ler demesi·ne rağmen hunharca i·leri· gi·tti·. sonuç olarak,daha 18 yaşinda bi·r genci·m. sadece i·nternetten araştirdiğimiz bi·lgi·lerle üni·veri·ste ve meslek seçti·ği·mi·z bi·r ülkede doğdum,bunu ben de i·stemezdi·m.hayatinda başarılar diliyorum. büyük harflerle yazmıştım sitede küçültürken eciş bücüş olmuş yazı :D |
ULAN BU NE ANASİNİ SATİM HERKES BİLG. Mİ YAZDİ
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lil Peep -- 31 Ağustos 2018; 4:23:12 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|