Şimdi Ara

AGA BU NE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Siralamam 3937. Beklediğim İTÜ Bilgisayardı geçen sene 5binden almış. ODTÜ makineye yerleştim geçen sene 5800fden almış aaaaa çıldıricam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• kardeşi·m ben matemati·k ve fi·zi·ği· sevi·yorum. türki·yede maalesef temel bi·li·mler rağbet görmüyor. ben de kendi·me en yakin gelen mühendi·sli·kleri· yazdim li·steme. mesela elektroni·k,i·nşaat,uçak li·stemde yok çünkü bana uygun deği·ller.

yazdiğim 3 tane mühendi·sli·k vardi; bi·lgi·sayar, endüstri·,maki·ne. bana en yakin geleni· bi·lgi·sayar,en uzak geleni· maki·ne i·di·. i·ti·raf edi·yorum bi·raz da açikta kalmamak i·çi·n yazmiştim ama yi·ne de nefret etmi·yorum. eti·keti· olmayan bi·r üni·veri·stede okumak i·stemem.

sayisal loto demi·şsi·n ama beni·m üzüldüğüm veya si·ni·rlendi·ği·m şeyi· anlamamişsin. ben,i·stedi·ği·m yer olmadiği i·çi·n üzülmedi·m nasil olsa gi·deceği·m yeri· de seveceği·m.ben,bu sene i·çi·nde bi·n bi·r dertle boğuşmanin ardindan bi·r dd terci·hlerde darbe yemeye üzüldüm. herkes siralamalar geri·ler demesi·ne rağmen hunharca i·leri· gi·tti·.

sonuç olarak,daha 18 yaşinda bi·r genci·m. sadece i·nternetten araştirdiğimiz bi·lgi·lerle üni·veri·ste ve meslek seçti·ği·mi·z bi·r ülkede doğdum,bunu ben de i·stemezdi·m.hayatinda başarılar diliyorum.

büyük harflerle yazmıştım sitede küçültürken eciş bücüş olmuş yazı :D
  • ULAN BU NE ANASİNİ SATİM HERKES BİLG. Mİ YAZDİ

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

ULAN BU NE ANASİNİ SATİM HERKES BİLG. Mİ YAZDİ
    Harbiden ya bu ne olm offffff. Belki 2700le alan ODTÜye girerim diyordum. Onu geçtim, Bilkent endüstri yazmiştim o da gelmemiş püü

• Upppp

• Böyle sıralama yapıp da sayısal loto gibi tercih listesi hazırlayan arkadaşlara müstehak diyorum.Önce yapmak istediğin mesleğe karar verseydin keşke
  • Lil Peep L kullanıcısına yanıt
    hocam odtü geliyoo diye seviniyordum sonuc
  • herkes bilgisayar yazmıs sanırım. 5.4k ile
    itü bilg arkasına özyegin bilg onun arkasına odtü makine onun arkasına da odtü havacılık ve uzay yazdım havacılık ve uzay geldi. odtü makine nasıl gelmedi anlamadım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU NE DEMEK
    geçen yıl açıldı
    Ne diyo bu dayı
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Endüstri nası gelmedi hocam o da mı artmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Garrisonun Kuklası

Böyle sıralama yapıp da sayısal loto gibi tercih listesi hazırlayan arkadaşlara müstehak diyorum.Önce yapmak istediğin mesleğe karar verseydin keşke
    kardeşi·m ben matemati·k ve fi·zi·ği· sevi·yorum. türki·yede maalesef temel bi·li·mler rağbet görmüyor. ben de kendi·me en yakin gelen mühendi·sli·kleri· yazdim li·steme. mesela elektroni·k,i·nşaat,uçak li·stemde yok çünkü bana uygun deği·ller.

yazdiğim 3 tane mühendi·sli·k vardi; bi·lgi·sayar, endüstri·,maki·ne. bana en yakin geleni· bi·lgi·sayar,en uzak geleni· maki·ne i·di·. i·ti·raf edi·yorum bi·raz da açikta kalmamak i·çi·n yazmiştim ama yi·ne de nefret etmi·yorum. eti·keti· olmayan bi·r üni·veri·stede okumak i·stemem.

sayisal loto demi·şsi·n ama beni·m üzüldüğüm veya si·ni·rlendi·ği·m şeyi· anlamamişsin. ben,i·stedi·ği·m yer olmadiği i·çi·n üzülmedi·m nasil olsa gi·deceği·m yeri· de seveceği·m.ben,bu sene i·çi·nde bi·n bi·r dertle boğuşmanin ardindan bi·r dd terci·hlerde darbe yemeye üzüldüm. herkes siralamalar geri·ler demesi·ne rağmen hunharca i·leri· gi·tti·.

sonuç olarak,daha 18 yaşinda bi·r genci·m. sadece i·nternetten araştirdiğimiz bi·lgi·lerle üni·veri·ste ve meslek seçti·ği·mi·z bi·r ülkede doğdum,bunu ben de i·stemezdi·m.hayatinda başarılar diliyorum.

büyük harflerle yazmıştım sitede küçültürken eciş bücüş olmuş yazı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lil Peep -- 31 Ağustos 2018; 4:23:12 >

• Lil Peep L kullanıcısına yanıt
    thaks bro. inşallah bölümünü seversin ve başarılı olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ariana Grande

Endüstri nası gelmedi hocam o da mı artmış
    Zincirleme olmuş resmen.

• EA 939 sıralamayla geçen sene 2400 lük bölüme giremedim. Geçen sene 4200 le kapatan bölüm geldi şaşkınım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

ULAN BU NE ANASİNİ SATİM HERKES BİLG. Mİ YAZDİ
    sen naptin nere tuttu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: legalize wwed

sen naptin nere tuttu

Ben hep mezundum hocam bir yer gelmedi

• Şu bilgisayarın altına makine yazanlardan dolayı makinenin sırası yükseldi bu nedir ya hepsi itü bilgisayarın altına odtü makine yazmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.