Bildirim
Ağ üzerinden faks gönderme?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Fax gönderdiğiniz makinede fax yazıcısına paylaşım vereceksiniz. Diğer pc lerden ağ üzerinden paylaşıma girip ekleme yapacaksınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: fatalmind
Fax gönderdiğiniz makinede fax yazıcısına paylaşım vereceksiniz. Diğer pc lerden ağ üzerinden paylaşıma girip ekleme yapacaksınız
Faks makinesinin bağlı olduğu pc den paylaşıma açtım, diğer makineden de yazıcı ekle seçeneği ile ağ üzerinden o faksı ekledim. Belgeye gelip yazdır diyorum ve yazıcı olarak faksı seçiyorum, tamam diyorum ama hiç bir şey olmuyor. Normalde faks penceresi çıkıyor ve ordan numarayı tuşlayıp tamam dediğimizde faksı gönderiyor asıl makinede. -
Windowsta Faks ve Tarama diye bir program var. Onu kullanmalısınız. Her fax makinesi direkt çevirmeyi paylaştırmayabilir. -
quote:
Windowsta Faks ve Tarama diye bir program var. Onu kullanmalısınız. Her fax makinesi direkt çevirmeyi paylaştırmayabilir.
XP'nin Faks driverlarını yükledim ama yine olmadı. Bu pc ye bağlı bir modem yok diyor bu seferde. -
Ağdaki fax sunucusuna bağlan seçeneğini denediniz mi
Bir de bu kullandığınız allinone cihazın marka modeli nedir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blntplt42 -- 13 Kasım 2014; 18:21:36 > -
quote:
Ağdaki fax sunucusuna bağlan seçeneğini denediniz mi
Bir de bu kullandığınız allinone cihazın marka modeli nedir
Brother mfc 7360
Ağdaki fax sunucuna bağlan? Denemedim ama bakıyım bi var mı öyle bir şey.
Bu arada teşekkürler, yardımcı olmaya çalıştığın için.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X