Şimdi Ara

AG NEOVO H-W22'mi yoksa INCA IL 822 DVI'mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sitemizde günlerce konuşuldu Inca'nın 22" monitörü.. Gerçekten de çok iyi fiyata satıldı.. Yanlış hatırlamıyorsam 315 ytl'ye.. Bu Neovo'nun ise eksiği yok fazlası var.. Benim bildiğim ses çıkışı var mesela.. Ayrıca Inca'yı görmedim ama fotolarına baktığım kadarıyla kasası cidden ucuz duruyor.. Bahsedilen sorun recall yaparak geçiyor.. Gerçi ben de asla böyle bir çözümü var diye hatalı ürünü kullanmayı kabul etmezdim.. Ama o başlıkta yazan arkadaşlar, garantinin bu yazıda gölgelenme hatası olan monitörleri değiştirdiğini söylemiş..

Benim kafamı Inca bu kadar konuşulurken Neovo'nun adının hiç geçmemesi karıştırdı.. Inca stoklarda yok şuan ama sanırım geldiğinde yine aynı fiyata yakın gelecektir.. Neovo ise gigatek üyelerine şuan 323 ytl.. Fiyatlar neredeyse aynı.. 22" monitör almayı düşündüğüm bu günlerde bu iki monitöre sahip arkadaşların fikirlerini almak istedim.. Eminim hepimize faydası olacaktır.. Sizce hangi monitör tercih edilmeli?

• Neovo da ciddi bir sorun olduğunu okumuştum forumda. İlgili konuyu bir araştır istersen, sonradan pişman olmanı istemem...

Inca'yı alalı bir hafta oluyor neredeyse, henüz hiç bir şikayetim yok. gayet güzel bir monitör.

aslında bende önceleri neovo'ya sıcak bakıyordum ama arkadaşların çoğunda aynı sorun olmasından dolayı vazgeçtim.
  • Aslında doğru.. Çözümü olsa dahi bile bile arızalı çıkma ihtimali olan bir ürünü almak ben de istemiyorum.. Inca stoklara girsin artık heralde onu alacağım.. Aslında xbox bağlamayacak olsam şuan kampayada satılan 19" Samsung'u alacağım ama onun boyut olarak yeterli geleceğini düşünmüyorum..
  • Ben senelerdir kullanıyorum neovo hiç bir sorun görmedim
  • benimde tam 2,5 sene oldu taş gibi daha
  • Arkadaşlar Neovo konusunu irdeleyenlerden biriside benim piksel kayması olarak adlandırdıgımız durum HV 22 olan model için geçerli ve firma .servis için çözüm yok tek çözüm Recal bizler degişimaldıgımız halde aynı soruna katlanarak devam ediyoruz bu monütörde bu arıza yok diyen ya gözü bozuk yada dünyadan haberi yok böyle biline.......................
  • 349 ytl ye 22 inç fujitsu siemensi de düşünebilirisiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Neovo Tabiki O monitör 2232 İle % 5-10 luk bir fark olan bi monitör bence neovo al ıncalar ne kadar sağlam olabilirki..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.