Şimdi Ara

ağ kablosu ek yapımı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • forumda daha önce bu konuda bir post vardı baya cevap verilmişti.O konuyu arıyorum ama bir türlü bulamıyorum.Ben o ara aparatı kullanmıştım düzdün calışıyordu ama şimdi sorun var .Bu kez kabloları direk bağlamak istiyorum.O konuda bunla ilgili cevaplar vardı.Bulabilen varsa bir linkini yazsın buraya..

• slm

arkadaşım senin hangi konuyu aradığını bilmiyorum ama anladığım kadarıyla network kablosuna ek yapmaya çalışıyosun bu gibi durumlarda kablo kısa ise ara bağlantı aparatı kullan man durumu çözebilir fakat
    sana daha sonra sorun çıkartır. bence ucana bir data prizi çak patch cord ile de uzat en iyi yolu bu sağlam olur sorun çıkarmaz
  • mesafe 20-30m ise araya takılan bir aparat var onu takarasan olur.. ama mesafe uzarsa.. kabloyu değiş daha iyi..
  • Bunlarda Çözüm Fakat Benim Kullandığım Ve hiç kafamın Aramadığı bir çözüm var oda Kabloda 8 telide direk birebir bağla Geç..Fakat bu elektirikçilerin kullandığı bant var Onla yapabilirsin..
  • dostum aparat çözüm değil diosan telefoncuların kullandığı boncuklar var ek yapmak için onları kullan ya da kabloya leğim at en sağlam iki çözüm sana hangisi kolayına geliyorsa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.