Şimdi Ara

Ağ denetleyicisi!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar elimde Benq Joybook R23 Lapptop var.Format çektim ve driverlarını sayfasından indirip yükledim.Ama Ağ Denetleyisi diye bir şey aygıt yöneticisinde duruyor hala sarı renkte.Sarı soru işareti var ve üstünde de ünlem işareti var.Bütün driverları kurdum ama çözüm olmadı.Bu konuda yardım edebiliecek olan var mı acaba.Bilgisayar projem için acil lazım arkadaşlar yardım ederseniz çok sevinirm.



  • serbil

    O aygıta sağ tıklayıp özelliklere tıklayın..ÜStteki seçenekleri gezin
    AYGIT KOPYA KİMLİĞİ ni göreceksiniz..

    Onu buraya yazın..Bir de işletim sisteminizi yazmayı unutmayın..
  • tüm driverları kurduğuna emin misin ? Ethernet driverını kurmadığını/tanımadığını gösteren bir hata, Ethernet/Ağ denetleyicisi driver ını kurduktan sonra bilgisayarı da yeniden başlatıp tekrar kontrol eder misin ?
  • mesut arkadaşım dediğin aygıt kopya kimliği:PCI\VEN_1014&DEV_0201&SUBSYS_25601014&REV_01\3&61AAA01&0&50
    İşletim sistemi:windows Xp home
    ayrıca everest diye bir program yükledim.Onun menülerini gezerken Ağ Denetleyicisi: [1014-0201] [NoDB] PCI gibi birşey çıktı.




  • ikisinide daha önce yüklemiştim ama tekrar denedim olmadı ve bilgisayar hala o halde duruyor :S wireless olmuyor ama ethernetten bağlanıyor internete.
  • ftp://211.78.86.210/digital_media/joybook/drivers/jbr23/jbr23_wireless_billionton_3.0.5.0.zip

    yukardaki linkten wireless driver ını buldum ama setuo ı yok.Aygıt yöneticisinden sürücü güncelleştir deyince de yüklemiyor.Ne yapmam gerekiyor acaba.
    Bir türlü çözemedim şu sorunu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ağ bağdaştırıcı sorunu!!!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.