Şimdi Ara

ağ bağlantılarım yok yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    programını full sürüme yükseltmek
    için bi kod aldım arkadaştan. Internet
    bağlantısını kes ondan sonra kodu gir
    dedi. Bende Ağ bağlantılarını açtım
    ordaki bağlantıya sağ tıklayıp devre dışı bırak dedim. Sonra o ağ bağlantısı
    kayboldu. Yani ağ bağlantılarım boş
    şuanda. Bilgisayarım xp yardım
    ederseniz sevinirim. Internete
    bağlamamiyorum.

• Şurda açıklamış.http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows-xp/help/networking/manage-network-connections

quote:

Ağ bağlantılarınızı yönetmek için

Başlat'ı ve sonra Denetim Masası'nı tıklatın.

Denetim Masası'nda, Kategori Seçin altında, Ağ ve Internet Bağlantıları'nı tıklatın.

ya da Kontrol Panel simgesi seçin altında Ağ Bağlantıları'nı tıklatarak Ağ Bağlantıları penceresini görüntüleyin.

Ağ Bağlantıları penceresinde, ağ yönetimiyle ilgili aşağıdaki görevlerin tümünü gerçekleştirebilirsiniz:

Bir ağ bağlantısını devre dışı bırakma. Bir ağ bağlantısını kullanmıyorsanız devre dışı bırakın. Örneğin, bilgisayarınızda dahili bir kablosuz bağlantı varsa ve o anda kablolu bir ağa bağlıysanız bilgisayarınızın daha yavaş olan kablosuz bağlantıyı kullanmadığından emin olmak için kablosuz ağ bağlantısını devre dışı bırakmalısınız. Güç tasarrufu da sağlarsınız. Bir ağ bağlantısını devre dışı bırakmak için ağ bağlantısını sağ tıklatın ve sonra Devre Dışı Bırak'ı tıklatın.

Bir ağ bağlantısını etkinleştirme. Daha önce devre dışı bıraktığınız bir ağ bağlantısını etkinleştirmek için ağ bağlantısını sağ tıklatın ve sonra Etkinleştir'i tıklatın.

• yahu ortada bir ağ bağlantısı yok ki etkinleştireym
  • xxfurkan00 kullanıcısına yanıt
    başlata bas.. hemen üstündeki arama kısmına "masaüstü simgeleri" yaz..

ordan çıkan menüden istediğini göster veya gizle...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.