Şimdi Ara

Ağ Alt Maskesi IP nasıl bulunur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba, konu hakkında bilgisi olanlar bana acil yardımcı olabilir mi? Sorunum; başka bi bilgisayardan ayarlanmış Alt Maskesi IP'sini bulamıyorum. Bu gün okula bilgisayarımı götürdüm. Okulda ki Wi-fi'ye bağlanmak istedim. Manuel olarak IP adresini girdim ancak ağ alt maskesini bilmediğim için giremedim. Bunu nasıl bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Umarım sorunumu açık bir şekilde anlatmışımdır...

• quote:

Orijinalden alıntı: Muraty95

Arkadaşlar herkese merhaba, konu hakkında bilgisi olanlar bana acil yardımcı olabilir mi? Sorunum; başka bi bilgisayardan ayarlanmış Ağ Alt Maskesi IP'sini bulamıyorum. Bu gün okula bilgisayarımı götürdüm. Okulda ki Wi-fi'ye bağlanmak istedim. Manuel olarak IP adresini girdim ancak ağ alt maskesini bilmediğim için giremedim. Bunu nasıl bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Umarım sorunumu açık bir şekilde anlatmışımdır...

normalde hangi ip blogu olursa olsun ip yi elle girince verdiğin bloga göre otomatik atamasi lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bilmiyorum bu konularda da fazla bir bilgim yok IP giriyorum Ağ alt maskesini bilmediğim için onu mecbur giremiyorum tamam diyorum ama maskeyi kabul etmiyor. Arkadaşım yanımda tabletle girdi o da sadece IP girdi ama maske falan istemedi bende istiyor. :(
  • neden manuel ip verdiniz cihaz otomatik ip alamiyormu?

• Biz yapmadık onu bilgisayar öğretmenimiz yapmış, okulun internetine girmememiz için. Acaba program falan var mı bu sorunu çözmek için?
  • CMD'ye ipconfig yazarsaniz gorebilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.