Şimdi Ara

AFYON-UŞAK-KÜTAHYA TIP KARŞILAŞTIRMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HEM ŞEHİR HEM DE FAKÜLTE HAKKINDA KARŞILAŞTIRMA YAPAR MISINIZ ??

• Kütahya hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lakin benim sıralama uşağa yetiyor

• bermuda şeytan üçgeni...

• UP
  • Afyon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :D Ulan aynı karşılaştırmayı diş için yapıyorum. Uşak ve Afyonda erasmus var sanırım. Afyon S.bilimleri yeni üniversite olduğu için pek beğenilmiyor. Uşak daha iyi diyenler var. Ama Uşak da şehirden kaybediyor
    Edit:dis icin konusuyorum. Yanlis anlasilmasin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E46D5588D -- 11 Ağustos 2020; 0:48:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bolu tıp
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • YÖKÜN ÜNİVERSİTELİRİMİZ BÖLÜMÜNDEN BAKTIM DA UŞAK ÇOK EZİCİ.
  • Robin Hood. kullanıcısına yanıt
    Diger unilere gore mi? Valla egitim konusunda oyle diyorlar

• Robin Hood. kullanıcısına yanıt
    Hocam o ne öyle açıkla da biz de diğer şehirler için bakalım

• Afyon köklü bir üniversite. Yaklaşık 20 yıllık geçmişi var tıp fakültesinin. Tüm sağlık bölümler Afyon sağlık bilimleri üniversitesi adı altında birleştirildi. Bu yüzden yeniymiş yanılgısına düşülebiliyor. Eğitimi iyi. Ne zor ne kolay. Finalsiz geçme var. Hocalar ilgili. Tus başarısı ortalamanın üzerinde. Verilerden inceleyebilirsiniz. Kadavrası, maketleri yeterli. Kişi başı bir mikroskop düşüyor derslerde. Uşakta tıp çok yeni daha. Tıp tercihi konusunda ilk kriterin köklü üniversite yönünde olması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü oturmuş bir düzen için bu gerekli. Bu şart sağlandıktan sonra gerisi çok önemli değil. Uşağı tavsiye etmem bu yüzden. Afyon yazarsanız eğitim konusunda pişman olmazsınız. Tek sıkıntınız şehirden yana olur. Ancak büyük beklenti içinde değilseniz hayli hayli tatmin edecektir sizi. Ucuz şehir çünkü. Öğrencilerin gezebileceği, takılacağı mekanlar var. Afyon tıp hakkında sorunuz var ise elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rickgrames -- 11 Ağustos 2020; 0:44:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Okulun konumu , ulaşım , barınma ve yurt olanakları hakkında bilgi verebilir misiniz ? Teşekkürler
  • recepkürşat R kullanıcısına yanıt
    Okul Afyon'dan İzmir'e doğru giderken şehirden çıkmadan hemen önce yer alıyor. Özdilek, afium diye büyük alışveriş merkezleri var. İkisine de yürüme mesafesinde. Ama böyle dediğim için merkeze uzak olduğunu düşünmeyin. Hastane olduğu, hem de ilerisinde Özdilek gibi alışveriş merkezleri olduğu için en geç 3-4 dakikada bir dolmuş bulabiliyorsunuz. Belediye otobüsleri de var ama ulaşım için genelde dolmuş tercih ediliyor. Ulaşım konusunda sıkıntı yaşamazsınız yani. Yurt olarak kyk tercih edilebilir. Orta memnuniyette kalanlar. Üniyurt gibi tam özel yurtlar var. Birazcık tuzlu ama fiyatları. Evde kalmayı da tercih edebilirsiniz. Eşyalı ev fiyatları çok pahalı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rickgrames -- 11 Ağustos 2020; 12:45:17 >
  • recepkürşat R kullanıcısına yanıt
    Aklıma gelenler şimdilik bunlar, başka sorunuz varsa buradayım

• Diş hekimliği fakültesi hakkında bildikleriniz varsa yazar mısınız hocam?

• Diş hekimliği fakültesi daha yeni Afyon'da. Bu 3. senesi. Ders zorluğu olarak diğer fakültelerden bir farkı yok. Ama sınıfta bırakmıyorlar. 2 senedir sınıfta kalan yok. Ki bu iyi bir şey bence. İmkan olarak eksiği yok. Yeni diş hekimliği binası yapıldı. Oraya taşınılacak diye biliyorum. İmkan olarak gayet yeterli olacağını düşünüyorum. Her şey yeni çünkü. Şehri sıkıntı etmezseniz tavsiye ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.