Şimdi Ara

After Eigth Çikolata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar türkiyede bulabilirmiyiz bunu??bize bi tanıdık getirdi süper nane likörlü bişey...

After Eigth Çikolata

• türkiyede neden yok böyle şeyler
  • carrefour'da görüyorum bu ürünü. kahvenin yanında hoş oluyor ama pek sevmem
  • likörlü değilki bunnar.

after8in likörlüsü de var ama kutusu değişik.zarf içinde olanlarda likör bulunmuyor.
  • Hım....carrefourda gördüğün ne kadardı kardeşim ss varmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TwiNChiL

Hım....carrefourda gördüğün ne kadardı kardeşim ss varmı ?

fiyatını hatılarlamıyorum. ss var mı derken after eight'in resmini koymamı beklemiyorsun sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: MirabLe

quote:

Orjinalden alıntı: TwiNChiL

Hım....carrefourda gördüğün ne kadardı kardeşim ss varmı ?

fiyatını hatılarlamıyorum. ss var mı derken after eight'in resmini koymamı beklemiyorsun sanırım.

Hmm aynısı yani bi bakmak gerek kipalardada varmıdır ki oraya yolum düşüyor genelde
  • var türkiyede bundan asıl oreo ve beyaz toblerone bulamadım ben bide onları bulsam süper :D
  • fiatları nedir acaba bulan arkadaşlar?
  • After eight Türkiyede sürekli bulunan bir ürün değildir. Bazen Migros getirir bazende başka büyük bir market. çakar geçer yüksek fiyattan.

Bu ürün Türkiyede sadece "sürekli satış" olarak Freeshoplarda olur. Büyük kutusu (300gr) 5 avro'dur.

Ancak yinede eğer kriziniz tutarsa, "Metro" marketlerde "Ritter Sport" diye bir marka var, onunda nanelisi var 100 gr 4 tl. aratmıyor diyebilirim lezzet olarak.
     After Eigth Çikolata
  • ritter migros tansaşlardada bulunuyor deneyeceğim ama after eight gibi deildir bu arada konuyu açalı baya olmuş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

ritter migros tansaşlardada bulunuyor deneyeceğim ama after eight gibi deildir bu arada konuyu açalı baya olmuş :)

evet konu eski, ama canlı tutmakta fayda var:-)

lovells var meşhur, ülker aldı, onunda nane dolgulu çikolatası var. tadı 10 numara ancak after eight yada ritter gibi değil, çünkü bitter'in açılığı ile daha iyi gidiyor nane,
    Lovells'ın çikolatası bitter acılığı vermiyor.
  •  After Eigth Çikolata

After Eigth Çikolata
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.