Şimdi Ara

After effects bilen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bir iki sorunum var da ?

• youtube daki videolara bak bence baya işine yarıyolar
  • sağolda sorun var yani birşeyi yapmasını öğrenmek istemiyorum :D
  • Neyi yapmasını öğrenmek istiyorsun.(Çok amatörün elinden geldiğince yardım ederim.)
  • Evet?
  • 1)
    yazılardaki ortada olması gereken yuvarlak kaydı düzeltemiyorum
    foto
    http://www.frametr.com/download/file.php?id=32
    2)
    normal yazı layerlarını 3d falan yaptım camera actım bir tane null object actım camerayı null le ilişkilendirdim ancak positionla oynayınca yazıya zoom yapmıyor
    zoom yapınca işte arkadaki sarı çerceve oynuyor o kadar yazıyo zoom olmuyor

• 1.sorundaki resim çıkmamış

2.soruna gelince, zoomu nasıl veriyosun? Scale'la mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANY COOL kullanan var mı ?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ok ile götürmeyi denedin mi?
    Not: Düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Look At Me -- 12 Mayıs 2010; 19:25:42 >
  • key noktası vermemişsin gördüğüm kadarıyla, yani yapmak istediğini tam bilmiyorum ama yakınlaşmasıysa istediğin kameraya gerek yok scale ilede yapabilirsin. yazılarıda null ile bağla ,sanırım sıkıntın bundan dolayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozdoz -- 12 Mayıs 2010; 19:33:44 >
  • 2)positionla veriyorum yakınlık uzaklığı

1)yok ortadayı seçince ortaya geliyor ama yazını ortasına değil atta ortaya geliyor yazının üstünde ortaya gelmiyor
    ss şuydu

mousla götürülmüyor yazı hareket ediyor bu sefer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MelihK* -- 12 Mayıs 2010; 19:30:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dozdoz

key noktası vermemişsin gördüğüm kadarıyla, yani yapmak istediğini tam bilmiyorum ama yakınlaşmasıysa istediğin kameraya gerek yok scale ilede yapabilirsin. yazılarıda null ile bağla .

yazıların scale iyle yaparsam çok ugraştırır
  • quote:

Orijinalden alıntı: MelihK*

quote:

Orijinalden alıntı: dozdoz

key noktası vermemişsin gördüğüm kadarıyla, yani yapmak istediğini tam bilmiyorum ama yakınlaşmasıysa istediğin kameraya gerek yok scale ilede yapabilirsin. yazılarıda null ile bağla .

yazıların scale iyle yaparsam çok ugraştırır

yazılarıda null object ile bağla sıkıntın çözülür sanırım

• nasıl yani ?
    bak şimdi orda comp lar görünüyor ya onların içinde yazılar var hepsini pre comp yaptım yazılar kendi içinde kamera olabiliyor ama böyle hepsine yapamıyorum ama izlediğim tutorialda yapaibliyor senin dediğini anlamadım biraz açıklarmısın ?
  • quote:

nasıl yani ?
    bak şimdi orda comp lar görünüyor ya onların içinde yazılar var hepsini pre comp yaptım yazılar kendi içinde kamera olabiliyor ama böyle hepsine yapamıyorum ama izlediğim tutorialda yapaibliyor senin dediğini anlamadım biraz açıklarmısın ?

camerayı null ile bağlamışssınya, yazılarıda o null ile bağla.
  • olmadı onu denemiştim
    ya birşeyin öne geçmesi gerek galiba ama neyin anlamadım camerayı null ü alta koydum oda olmadı çünkü positionla oynayınca arkada birşeyler oynuyor ama yazılara etki etmiyor
  • quote:

olmadı onu denemiştim
    ya birşeyin öne geçmesi gerek galiba ama neyin anlamadım camerayı null ü alta koydum oda olmadı çünkü positionla oynayınca arkada birşeyler oynuyor ama yazılara etki etmiyor

sen neden null açıp kamerayı ona bağladın direk kamera açıp o şekilde kamera hareketi versene null falan karıştırma hiç
  • öylede olmuyor ki yine aynı şekilde o sarımsı cerceve hareket ediyor arkadaki
  • ups
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.