Şimdi Ara

AFT Olmayan Ağız İçi Yarası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen gün yanlışlıkla alt dudağımı ısırdım (tıbbi tanıma göre bu tür yaralar kendiliğinden oluşan aft ile aynı şey değil bence) ve önceleri en fazla 3 günde iyileşen yara bana 10 gündür acı çektiriyor. İlaç öneriniz var mıdır? (kenacort sürdüm işlemedi )

• quote:

Orijinalden alıntı: shakerr

aft değilse git doktora görün...

Bilmiyorsan yorum yapmayıver, boğazına bıçak mı dayıyorlar her konuya yorum yazman için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shakerr

Biz nerden bilelim aft olup olmaıgını bir yerinden uydurup gelip yazıyorsun. Resim yok bişi yok çok ağrı yapıyorsa git nöbetçi eczaneye göster yaranı verirler bişi. Millet kafa bulmak için yazıverir alırsın başa bela..

Sana aft mi değil mi diye soran yok, ben biliyorum zaten aft olmadığını. Sen hiç dudağını ısırmamış olabilirsin ama illa ki ısırıp da yara yapan vardır. Bilmiyorsan yazma daha da, abuk subuk konuşmaların yüzünden bildirim almak istemiyorum.
  • Benim 15 güne yakın sürdü hocam ısırdığım yeri 15000 kere ısırıp iyileştiremedim. Gargara yapmak güzel bi çözüm hani şu yeşil su gibi olandan. En azından acısını dindiriyor daha rahat yemek yediriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burun içi yarası
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.