Şimdi Ara

Afrikalılar aç, Venezuella krizden dolayı bitmiş durumda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
48
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biz neden afrikalıları ve Venuzuellalıları ülkemize getirip sahiplenmiyoruz? Neden Suriyelileri kabul ettik sadece? Ben şu an bunu düşünüyorum.

Afrikalı ve Venezuellalı kardeşlerimiz de gelsin, devletimiz onlara boş konutlar tahsis etsin, inşaat sektörü de yeniden canlansın böylece. Biz gelen yeni misafirlerimize ülkecek bakarız. Bayramda tatilde ceplerine para koyup onları memleketlerine gezmeye yollarız. Onlar devletmizden maaş alıp çayır çimende, deniz kenarında nargile içer ve asgari ücretli garsonlarımız servislerini yapar misafirlerimizin.

Gerekirse iyi üniversitelerde sınavsız okutulurlar. Seçme ve seçilme hakları olur. GSM operatörleri onlar için özel tarifeler düzenler ülkeleriyle görüşebilmeleri için. Konutlarına geçene kadar lüks otellerimizde konaklarlar ve devletimiz öder mesela. Ülkemizde bir sorun yaşarlarsa polis derhal onların haklarını korur misafir oldukları için. ABD'de de çok fazla sayıda evsiz var. Onları da getirtebiliriz. Yenilikçi de düşünmek lazım biraz.

Neden diğer muhtaçlara bakamıyoruz, devletimiz güçsüz mü? Ya da Suriyeliler torpilli mi?

• https://www.youtube.com/watch?v=3D-JzxMrsVo

• bunlar sahilde nargile içip zikini kaşıyor beni işten kovsalar 2 ay sonra devlet baba işsizlik sigortası ayağına en yüksek dereceden beni borçlandırır ödemezsem de mezara kadar o borç benimle gelir . bu ülke de mülteci varsa türklerdir allaha şirk mi koştuk ki allah bizi böyle sınıyor anlamıyorum ateistlere bakıyorum gül gibi yaşıyorlar sokakta ki cam kırığını bile kedinin köpeğinin ayağını keser diye kenara koyan millete lanetini yağdırdıkça yağdırıyor
  • Çekirge gibi üremesinler, afrikada ortalama ailede 6-8 çocuk var. Sanki kendileri geçinebiliyormuş gibi bir de çocuk yapıyorlar.
    Kendilerinde kafa yoksa biz ne yapalım, afrikaya yardıma karşıyım. Ne zaman ki akıllarını başlarına alırlar o zaman yardım edilebilir.
    Haberlere bakıyorsun fırsatını bulan bota binip yallah avrupaya yada buraya. Ne avrupada ne de burada rahat yürüyemiyorsun yolları mesken etmişler. Adamlar zaten çalışmaya değil kolay hayata geliyor ama aradıklarını bulamadıkları için suça yöneliyorlar. Fransada birşey olduğunda her taraf yakıp yıkılıyor hemen, peki kim yakıyor? Hep afrikadan gelenler yapıyor bunları.
    Kontrolsüz göçmenlik büyük sıkıntı, büyük birçok devleti bu tür göçmenlikler yıkmıştır.

Herkes aklını başına alsa, dünya güvenliği açısından bunların çok büyük bir kısmını geri göndermek gerekir, yoksa kesinlikle bir dünya savaşı yeniden yaşanacaktır. Çünkü dünya nüfusu fazla, ırkçılık had safada.

• o ülkelerin bizim için stratejik önemi şu an yok yurt dışına aynı prosedürle giden gençlerimizde var fransız mısın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Avrupa'da kaçak yaşamak
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.