Şimdi Ara

Afrika ya gitmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Rwanda ya,
    Kilimanjaro ya,
    Zambia ya,
    Tanzania ya,
    Morocco ya,
    Butun sahillerine, her noktasina gitmek istiyorum, 1 seferde olmasina gerek yok, her yaz 1 bolgesine gitsem yeter, fakat nasil yapacagim konusunda bir fikrim yok, var mi Afrika turuna cikmis, cikacak olan ? Veya guvenilir bilgi alabilecegim bir kaynak
    Ayrica ogrenciyim, butceyide cok kisitli tutmam gerekiyor

• Aralık ayında tanzanya + zanzibar yapacağım
  • SellYourSoul kullanıcısına yanıt
    Cape town'a gittim ama listende yok, orada yaşayan sana yardımcı olabilecek biriside var ama istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.r.r.

Cape town'a gittim ama listende yok, orada yaşayan sana yardımcı olabilecek biriside var ama istersen.

hocma hariak bir yere benziyor, ama sehir oldugu icin pahaliligini dusunmeden edemedim, ben olabildigince az harcamak istiyorum malum ogrenciyiz,
  • Zanzibar için yardımcı olabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackeyes B kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgi verebilirmisiniz acaba ada ile ilgili ? Nerede kalinir?Neler yapilir ? vs gibi .Bende aralik ayinda gidecegim insallah.Tesekkurler
  • Ada da deniz ve güneş yanında dalış,şnorkel,baharat turu gibi aktiviteler yapabilirsiniz.kalma konusunda benim tavsiyem nungwi veya kendwa bölgesi olur.ayrıca zanzibar dan uçakla klimanjoro ya gidebilirsiniz.orda tanıdığım biri transfer ve turlara yardımcı olabilir.otelinizi ayrladınız mı?kaç gün kalacaksınız?bunlar onemli.darüsselam dan zanzibara nasıl geçmeyi planlıyorsunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kanada'da Yaşamak
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Ucak biletini 20000 mil + vergi seklinde alacagim.Konaklamayi nungwi bolgesinde olacak buyuk ihtimalle.Daha erken oldugundan henuz rezervasyon yapmadim.1 hafta yeterli saniyorum.Darruselamdan adaya gemi ile gecmeyi dusunuyorum.Aslinda darruselamda ucaktan indigim gun 1 gunluk safari turuda aklimdan geciyor.En yakin milli park olan mikumiye sabah gidisi ve aksam donus seklinde.Aslinda en guzeli klimanjarodan serengeti milli parkina gidip safari yapmak ama oda pahaliya geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogangoxel -- 22 Mayıs 2016; 9:38:20 >
  • Thy nin miles smiles kampanyası başladı mı?Geçen yıl 15.000 mil di.Aynı kampanya olursa bende düşünüyorum.Darüsselam dan zanzibara kesinlikle uçakla geç.gemi hem rezalet hem de taksi falan aynı şeye gelir.uçak olarak gitmeye birkaç gün kala precision air den alabilirsin.En düzgün firma odur.ancak bu firma da uçuşlarda iptal olabiliyor.Bunun dışında coastal,tropic air uçakları var.Bu uçaklar küçük eski model uçaklar.Biraz korkutucu ama çok keyifli.Ben nungwi dışında matemwe,jambiani ve kizimkazi de kaldım.Deniz olarak kendwa ve nungwi.Ayrıca mnemba atolünde şnorkel mükemmel.Biz eşimle mil kampanyası olursa tekrar düşünüyoruz.Orada Mahmoud uygun fiyatlı transfer ve turlarımızı hallediyor.
    Safari turunda mikumi bilmiyorum.Ama safari için minimum 2 gecelik turları öneriyorlar.Ayrıca umman üzeri Zanzibara direkt uçuş da var.Çünkü thy ile uçtuğunuzda gece 3:30 da darüsselam da oluyorsunuz.İlk uçak ise sabah 7:30 da oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackeyes -- 22 Mayıs 2016; 22:44:20 >

Şuan thy sitesinden baktığında 20000 mil + 50 $ dan başlayan fiyatlarla bilet alınabiliyor.Gemi işini aslında uçak biletlerin pahalı olmasından dolayı istemiştim.Uygun fiyatlı bilet bulursam alırım yoksa gemiden vip şekli olacak Safari için darrüselamdan mikumi milli parkına 4-5 saatlik karayolu yolculuğu var , sabah erken gidip akşam gelinecek şeklinde turlar varmış.1 günlük safari turunun bile 250 $ olduğu yerde 2-3 gün beni aşar Bende deniz aşığı biri olarak kendwa veya nungwi bölgelerinde konaklama yaparım.Teşekkürler
  • dogangoxel kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.Ama gemiyi kesinlikle tavsiye etmiyorum.

• değerli forum arkadaşlarım seneye sömestr tatilinde zanzibar ya da Güney afrika turu yapmak istiyorum. Uçak biletlerini puanlarla kendim alırım diye düşünüyorum. turu da bu açıdan düşünmüyorum. eşimle düşük bütçeli 1 haftalık bir tur düşünüyorum. değerli görüşlerinizi alabilir miyim?
  • Afrika gezisi güzel olurdu
  • Bu kurlarla zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopdedikks -- 10 Ocak 2017; 14:34:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

Namibia ya,
    Rwanda ya,
    Kilimanjaro ya,
    Zambia ya,
    Tanzania ya,
    Morocco ya,
    Butun sahillerine, her noktasina gitmek istiyorum, 1 seferde olmasina gerek yok, her yaz 1 bolgesine gitsem yeter, fakat nasil yapacagim konusunda bir fikrim yok, var mi Afrika turuna cikmis, cikacak olan ? Veya guvenilir bilgi alabilecegim bir kaynak

Ne yaptın hocam gidebildin mi Afrikaya. Merak ettim deyimlerini paylaşabilir misin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: SarayBurnu34

quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

Namibia ya,
    Rwanda ya,
    Kilimanjaro ya,
    Zambia ya,
    Tanzania ya,
    Morocco ya,

Ne yaptın hocam gidebildin mi Afrikaya. Merak ettim deyimlerini paylaşabilir misin ?

Gitmedim hocam. okul zamani da gelince sonraya attik planlari

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.