Şimdi Ara

AFK sistemi nasil su anda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yine elektrik kesildi. 5-1 giderken cildirmak uzereyim. En son boyle oldugunda bidaha yapmicam diye bisey yazdirdilar. Ne kadar ceza yeriz veya yer miyiz. Millet reportlamazsa bisey olur mu. Bu sistem de sezon 5te degisiklik oldu mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ver maçına girim qnq
  • calibrane kullanıcısına yanıt
    Eğer ki Birdaha Yaparsan 5 Maç Öncelikli Ceza Alırsın Bu Demektirki Maç Girerken 5 dk beklemek (ben yaşadım çooooook sinir bozucu) bu durumu ben yaşadığım için biliyorum :(
  • Sakın bir daha afk kalma iğrenç ötesi bir ceza veriyor anlatılmaz yaşanır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olay olduktan sonra girdim herhangi bi sıkıntı yoktu. bundan sonra olursa alıcaz bişeyler
  • 5 maçlık bir ceza yiyorsun önce uyarı olarak. Bu 5 maç boyunca her maça girerken 5 dakika bekleme süresi var. 5 maçtan sonra sıfırlanıyor. Sonrasında tekrar yaşanırsa 1 ila 3 gün arasında hesabın askıya alınıyor. Eğer yine devam edersen perma ban
  • quote:

Orijinalden alıntı: XenoLeS

5 maçlık bir ceza yiyorsun önce uyarı olarak. Bu 5 maç boyunca her maça girerken 5 dakika bekleme süresi var. 5 maçtan sonra sıfırlanıyor. Sonrasında tekrar yaşanırsa 1 ila 3 gün arasında hesabın askıya alınıyor. Eğer yine devam edersen perma ban

hocam mesela 5 maçlık uyarıyı da yedik. sonra uzun süre ceza almadık. 3-4 ay mesela. sonra afk kaldığımızda yine kaldığımız yerden devam edip uzun süreli ban mı yeriz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    3 ay periyot süredir. Aynı hatayı 3 ay içerisinde gerçekleştirmezsen yemezsin. 3 ay sonra olursa yine 5 günlük bir ceza. Ama baktılar ki sen devam ediyosun afk kalmaya direk basarlar 3 günlük hesap askısını
  • quote:

Orijinalden alıntı: XenoLeS

3 ay periyot süredir. Aynı hatayı 3 ay içerisinde gerçekleştirmezsen yemezsin. 3 ay sonra olursa yine 5 günlük bir ceza. Ama baktılar ki sen devam ediyosun afk kalmaya direk basarlar 3 günlük hesap askısını

bişey daha sorayım ozaman. oyuna ilk başladığım zamanlarda yine böyle bişeyler oldu galiba maçı mı satmıştım bi mallık yapmıştım. oyun sonu takımındaki sihirdarlar iletişim sorunu falan bişeyler yazdı. 1 gün askıya aldılar. galiba bu reporttan oldu. afktan yenilen reportlar ayrı bir hesaplamayla mı birikiyor.
    Report sistemi eskiye göre daha çok gelişti artık. Rastgele bakışla değil reportların toparlanıp incelenmesiyle bakılıyor. Her sihirdarın bir rapor havuzu var. Benim havuzum pek durgun mesela şu sıralar , tertemiz oynuyorum satma yok afk yok feedleme yok. Fakat bu havuzu coşmuş olan üyeler var. Bakıyorsun adam 3 oyunda bir report alıyor. Riot görevlileri inceliyor ve gerekeni yapıyor. Sende ona denk gelmişsin , takımı satmaktan vb.
  • XenoLeS kullanıcısına yanıt
    tamamdır sağolasın tekrardan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.