Şimdi Ara

Afflicted yardım :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Afflicted addonu hakkında yardım lazım.

Arenada scatter shot gibi cdleri olan abilityleri önceden kestirip önlem almak istiyorum.

Shadowburn (http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=71879 ) videosunda ayarları önceden download etmiştim fakat makineye format atmam gerekmişti o yüzden o ayarları kaybetmiştim.
    Videoda ayar linkleri silinmiş.

Neyse konuya gelelim videoda spellin iconu/yanında cok ufak karade cd sini gösteriyordu. O şekilde ayarlamaya çalıştım kendim ama malesef yapamadım.
    Tarif ettiğim şekilde ayarlanmış afflictedi olan varsa ayar dosyasını bana gönderebilirmi ?

(wowdizini\WTF\Account\ACC NAME\SavedVariables içinde olur ayar dosyası bu arada)

yada nasıl ayarlandığını anlatabilirmi?

Teşekkürler.

• Yardımcı olur belki

http://img75.imageshack.us/my.php?image=addonlfqa9.jpg
    şu şekilde bir görüntü olucak şekilde lazım bana. Afflicted olmayabilir addon başka çeşitleride olabilir.
  • Walla şu an oyuna giremediğim için hatırladığım kadarıyla yazayım.

/afflicted ui ile konsol u açıyoruz, orda 4 ayrı bar için 4 ayrı seçenek var ( Spell / Totem vs. ) öncelikle onları enable ediyoruz, sonra tekrar ordaki ayarlardan birinde ekranda görünmesi için bişeye tıklıyorduk ( adını hatırlayamıyorum şu anda:( ) ona tıklayınca ekranın ortasına direk bar olarak geliyor, onu istediğimiz yere çekiyoruz. tamamdır. Ayrıca o sekmenin altında da bu addonun nerelerde çalışması istediğinize karar da verebiliyosunu, outside / BG / Arena vs.
  • Hallettim saol :)

Show anchor diye bi seçenek var onu kapatmak gerekiyormuş.
  • Hah ondan işte :D iyi oyunlar :P
  • targetin ve party face classlara göre o spellerin cıkmasını nasıl ayarladın bende yeni yükledim ama beceremedim pek :)
  • Ya arenaya girdiğinde kim varsa hepsinin cdlerini gösteriyo sadece Spells kısmında deactive olanlar var istediklerin deactive olabilir ordan active edebilirsin.

Misal ben kurduğumda mage nowa/pet nowa deactive idi onu ayarlardım sonradan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silkroad Staff Yardım
    14 yıl önce açıldı
    Warrior item önerisi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.