Neyse konuya gelelim videoda spellin iconu/yanında cok ufak karade cd sini gösteriyordu. O şekilde ayarlamaya çalıştım kendim ama malesef yapamadım. Tarif ettiğim şekilde ayarlanmış afflictedi olan varsa ayar dosyasını bana gönderebilirmi ?
(wowdizini\WTF\Account\ACC NAME\SavedVariables içinde olur ayar dosyası bu arada)
Walla şu an oyuna giremediğim için hatırladığım kadarıyla yazayım.
/afflicted ui ile konsol u açıyoruz, orda 4 ayrı bar için 4 ayrı seçenek var ( Spell / Totem vs. ) öncelikle onları enable ediyoruz, sonra tekrar ordaki ayarlardan birinde ekranda görünmesi için bişeye tıklıyorduk ( adını hatırlayamıyorum şu anda:( ) ona tıklayınca ekranın ortasına direk bar olarak geliyor, onu istediğimiz yere çekiyoruz. tamamdır. Ayrıca o sekmenin altında da bu addonun nerelerde çalışması istediğinize karar da verebiliyosunu, outside / BG / Arena vs.
Hallettim saol :)
Show anchor diye bi seçenek var onu kapatmak gerekiyormuş.
Hah ondan işte :D iyi oyunlar :P
targetin ve party face classlara göre o spellerin cıkmasını nasıl ayarladın bende yeni yükledim ama beceremedim pek :)
Ya arenaya girdiğinde kim varsa hepsinin cdlerini gösteriyo sadece Spells kısmında deactive olanlar var istediklerin deactive olabilir ordan active edebilirsin.
Misal ben kurduğumda mage nowa/pet nowa deactive idi onu ayarlardım sonradan.