Şimdi Ara

Aerocool Strike x-st

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar ben kasamı modlamaya başladım. Îlk geldiği zaman fotoğrafını çekmemiştim. O yüzden internetteki resimlarini atiyorum.  Aerocool  Strike x-st  Aerocool  Strike x-st Bunlarda yaptīģım değişikliklerden sonraki hali  Aerocool  Strike x-st  Aerocool  Strike x-st  Aerocool  Strike x-st  Aerocool  Strike x-st  Aerocool  Strike x-st  Aerocool  Strike x-st  Aerocool  Strike x-st  Aerocool  Strike x-st  Aerocool  Strike x-st  Aerocool  Strike x-st  Aerocool  Strike x-st  Aerocool  Strike x-st  Aerocool  Strike x-st  Aerocool  Strike x-st  Aerocool  Strike x-st Yan penceri tam olarak pleksi yaptırmayı ve kasa iskeletinin hepsini kırmızı yapmayı planlıyorum sizce nasıl olur ve başka bir fikri olan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demoking -- 11 Mart 2013; 0:23:17 >

• Kimsenin hiçbir yorumu yok mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kırmızı ile siyah çok yakışmış,Ellerinize sağlık
  • Kırmızı ve siyah strike-x serisine yakışan en güzel renkler kasa çok güzel ama o uğultuda durabiliyor musun
  • Çok fazla fan takınca kasanın gürültüsü (fan gürültüsü) artmıyor mu?
    Kasa sesli çalışmıyor mu?
  • Sesi deli gibi çıkıyor ama ben zaten oyuna dalınca hiç sorun olmuyor. Fan sayısıda eģer ekran kartınıkileride sayarsak 20 tane fan var. Ve diğer yorumlar içinde teşekkürler

• karanlıkta çok güze duruyor.. hayırlı olsun.. bence masa altına değilde, eğer yern varsa masanın üstünde monitörün yanında dursun.. o kadar ışıklı gösterişli kasa var saklamak olmaz, göz önünde dursun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Masanın üstünde hić yerim yok malesef. Olsa dediğin gibi çok güzel olurdu. Birde yapacaklarımıda yazdım sizce onlar nasıl olur

• quote:

Orijinalden alıntı: demoking

Masanın üstünde hić yerim yok malesef. Olsa dediğin gibi çok güzel olurdu. Birde yapacaklarımıda yazdım sizce onlar nasıl olur

dostum kasa modifiyeden çok anlamam o yüzden görmeden ne dersem yalan olur.. ama benim şahsi fikrimi soracak olursan kasanın şu anki hali çok ama çok güzel.. ben olsam böyle kullanmaya devam ederdim.. çünkü güzel bir şeyin üstüne fazlasını eklemeye çalışmak bazen ters tepiyor (arabalarda olduğu gibi)

• quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

quote:

Orijinalden alıntı: demoking

Masanın üstünde hić yerim yok malesef. Olsa dediğin gibi çok güzel olurdu. Birde yapacaklarımıda yazdım sizce onlar nasıl olur

dostum kasa modifiyeden çok anlamam o yüzden görmeden ne dersem yalan olur.. ama benim şahsi fikrimi soracak olursan kasanın şu anki hali çok ama çok güzel.. ben olsam böyle kullanmaya devam ederdim.. çünkü güzel bir şeyin üstüne fazlasını eklemeye çalışmak bazen ters tepiyor (arabalarda olduğu gibi)

Devil red'e benzemesini istiyorum. Aslında onu alacaktımda Türkiyede bulamadım . Peki başka ônerisi olan var mı ? Mesela sleve konusunda.

• Hadi ama başka kimse yok mu

• Sade ve şık olması açısından ben beğendim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.