ayni psuyu kullaniyorum ve cok memnunum. Ses sifir guclu kaliteli bir psu tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: saffet12
quote:
Orijinalden alıntı: .Kubilay
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: .Kubilay
quote:
Şu an ki işlemcim bile bu ekrankartinda darbogaz yapiyo ilerde slı ve crossfire destekli bir anakart alıp 2 adet 560 ti slı yapicam ama amd işlemciler darbogaz yapiyo
Nick - mesaj uyumu
Ne alaka
Şöyle söyleyeyim, foruma beşyüz küsür mesaj atmışsınız ama birçok şeyden bi habersiniz. AMD nin sizin deyiminizle "darboğaz" yaptığını nerede gördünüz? Şuanda alınan hangi amd işlemci güncel ekran kartlarına darboğaz yapıyor? İncelemelere bir göz atın derim.
atlon 2 x4 kulaniyorum ve bunu forumda konu acarak paylaştim bir cok kişi bunu söylede burda sallamaiyorum darbogaz yapiyo diye ben işlemcimi söylemedim bişey yazmadim konuya alakasiz mesajlar yazma lütfen
kullandığın işlemci çok eski dostum amd ile bi alakası yok intel taksan yine darboğaz yapıcak
quote:
Orijinalden alıntı: nanelimon
quote:
Orijinalden alıntı: ulusalonur
Benim kasanın önlü arkalı fanları sessiz,işlemcide(phenom IIx4 945) red scorpion çok sessiz soğutucu var,ekran kartıda(6870) çok sessiz tek duyduğum psu sesi,oda içinde film izlerken bile insanı rahatsız ediyor.Fanla karışık sanki devrelerdende çızırtılı bir ses geliyor.
Bekliyoruz bakalım servis yenisi ile değiştirecekmi yoksa normal deyip gerimi gönderecek
Normal deyip geri gönderirlerse ne çirkeflikler yapabilirim onu düşünüyorum
Sonuç ne oldu , yenisi geldimi , ses seviyesinden memnunmusunuz . Bende de OCZ GameXstream 850 W var ve sesinden bayağı şikayetçiyim , değiştirmeyi düşünüyorum , sessizlik bakımından tavsiye edermisiniz ? .
Sonuç Akortek servisi sorun yok diyerek değiştirmedi ama şikayetçi olacağımı söyleyince Eksen Bilgisayar sağolsun yerine sıfır Corsair CX600W psu verdi.
Bir daha Akortek firmasından Pc ürünü almakmı sakın sakın
iyi secim yapmıssın corsair iyidir
corsair bencede çok daha iyidir bu x,y markalar çakma mı değilmi o bile tam anlaşılmıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme