Bildirim
Aerocool M40 kullanan varmi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
merhaba ben kullanıyorum ve şuanda satıyorum.. sorularınıza gelicek olursak, kasa boyutu kadar kart takabilirsiniz sanırım 30-31 cm kadardı.. kasa üzeinde 2 hdd yuvası var. 1 adet floppy ve iki adetde optik sürücü yuvası.. optik sürücü yuvalarından birinede hdd takarsanız 3 tane 3.5" hdd takabilirsiniz.. su soğutma hakkında bişey bilmiyorum ama powerın yanındaki alan boş duruyor bu alan işinize yararmı bilmiyorum ama kasa içine radyatör (doğrumu yazdım bilmiyorum) sığmaz.. bunun için yer yok..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedyarrow -- 26 Nisan 2012; 14:25:32 > -
Ben de 3 yildir kullaniyorumda. Simdi sistemi tekrar toplayip oyun bilgisayari yapmak istiyorum, bu sebeple ayni kasaya sahip olanlarin fikirlerini almak istedim hocam tessekürler cevabin icin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X