Şimdi Ara

[SATILDI] 7 ADET LIAN LI UNI FAN SL VE KONTROLCÜ -CORSAIR H150İ PRO - SNOWMAN M200 CPU SOĞUTUCULAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
2
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 7 ADET LIAN LI UNI FAN SL VE KONTROLCÜ -CORSAIR H150İ PRO - SNOWMAN M200 CPU SOĞUTUCULAR

7 adet Lian Li Uni Fan SL , 3ü kit halinde ve kontrolcüyle beraber , 4ü tekli olarak satılıktır , kutuları kabloları mevcuttur . FİYAT 5500 TL

CORSAIR H150İ PRO

14700k ile kullanıyordum ,soğutması muazzam hiç bir sorunu yok tek bir kusuru var sanırım ben kasanın ön yüzeyinde kullandıgımdan bu oldu ,tepede kullanınca düzelebilir , pompada arada bir tıkırtı sesi geliyor bu modelde kronik gibi birşey ama içinde hava kabarcığı birikmesiyle alakalı deniyor ,beni rahatsız etmedi uğraşmadım ancak baştan bilgilendirmekte yarar var, soğutması sıkıntısızdır kendi orjinal fanları mevcuttur cinebench r23 14700k işlemciyi 83 derecelerde tutuyor, intel braketi vardır amd için uyumlu mudur bilmiyorum . FİYAT 1500 TL SON

Snowman M200 Soğutucu hiç bir eksiği sorunu yok kutu vb yoktur.Geçici olarak 10900k ile kullanıldı, Fiyat 300 Tl

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 5500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Hocam özel mesajınız kapalı

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.