Şimdi Ara

Aerobilet ile İndirimli Uçak Bileti Alma : Güncel Kampanyalar - Günlük İndirim Kodları (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.720
Cevap
197
Favori
105.315
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Taksit var ama vadesiz değil. Oranı bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • davet koduyla bu aero20 kodu birleşiyor mu? ben davetle uğraşmadım. oluyorsa çok zarar ettik
  • 4 tane bilet almam gerekirse, yolcuları ayrı ayrı giriş yaparak aynı kampanyadan aynı cep numarası ve kredi kartı ile bilet alabilirmiyim?
  • takilbery T kullanıcısına yanıt
    5 kişiye aldım ayrı ayrı.. geçen hafta
  • alfista A kullanıcısına yanıt
    Olmuyor olsa yıkarlar ama boylede fena değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aero uzerinden thy den bilet aldim bilet sinifi f yaziyor baktim havayollarinda boyle bir sinif yok. Adamlar bagajda felan mi goturecekler bizi ne is anlamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Christopher Moltisanti

Aero uzerinden thy den bilet aldim bilet sinifi f yaziyor baktim havayollarinda boyle bir sinif yok. Adamlar bagajda felan mi goturecekler bizi ne is anlamadim.

ben hiç dikkat etmedim buna. hem borajetten hem de sunexpressten bilet aldım. başlığı açan arkadaş sağolsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak235

arkadaslar bu aero bilet üzerinden bilet alırken anadolu jetin %50 lik kampanyasındanda faydalanabilir miyiz ? cvp evet isi 75 liralık tek gidis ve gidis dönüs 150 tl lik en uygun kod nedir nerden temin edilir tsk ederim :)

bilen var mı arkadaslar ?
  • Aerolet güvenli bir sitemi?Ücreti ödeyince bileti nasıl almış oluyoruz?Gideceğimiz gün bileti havalimanından mı alıyoruz?

• adanaya hafta sonuna uygun bılet bulamıyorum varmıdır bulan alan arkadaslar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pusat1249

Aerolet güvenli bir sitemi?Ücreti ödeyince bileti nasıl almış oluyoruz?Gideceğimiz gün bileti havalimanından mı alıyoruz?

Aerobiletten hariç firmadan mail geliyor uçuş bilgileri PNR vs

• quote:

Orijinalden alıntı: nabiaga

5 kişiye aldım ayrı ayrı.. geçen hafta

oluyor mu olmuyor mu? biri olmaz yazmış biri olur. şaştım bu işe :)
  • extrabold kullanıcısına yanıt
    oluyormu olmuyor mu? olan diyen var olmaz diyen. şaştım kaldım bu işe.
    Olmuyor diyenler "birden fazla kod aynı anda kullanılıyor mu?" sorusuna cevap vermiş. Sizin sorunuza cevap : Evet

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Antalya-Ankara en ucuz yöntemi söyleyin öğrenciyim gidiş geliş bi ucuza da ben alayım, bilgilendirirseniz sevinirim
  • İZMİR - TRABZON SUNEXPRESS GİDİŞ DÖNÜŞ 50 TL . BİLET KAMPANYALARI YÜZÜNDEN HER HAFTA SONUMU KİTLİYORUM. TUTAMIYORUM KENDİMİ ALIYORUM ACİL YARDIM BEYLER. HASTALIĞA DÖNÜŞÜYOR.
  • webkurdu47 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler...
    gardaş iki ayrı üyelikten senin adına isteğin bileti almaya çalışsınlar..gidiş - dönüş.. kodu gir.. 20 tl ind oluyor mu bak.. denemesi parayla değil.. ind düşmesse bileti alma.. ne var bunda uzatacak..
  • Adana istanbul saw alacağım indirimsiz 50 den aşağı bilet yok yardımcı olabilicek var mı ?

• Tekrar isteriz.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.